O sa va propun un subiect ( bineinteles ca M-AM OBISNUIT cu faptul ca nu o sa raspundeti la el ori o sa-l porcaiti): ce parere aveti despre RAFAEL si albumul sau SINGURI IMPREUNA; 2. idem despre BLUE SPIRIT & MIKE ( nu de alta, i-am ales impreuna pt. primul il are ca idol pe MINCU, iar in trupa Blue sunt 2 de la IRIS). Oricum tin f. mult la amandoua trupele (RAFAEL-totusi nu canta singur!).
„A venit toamna.
Acoperiti gropile cu ceva,
Cu umbra unui pietris sau,
Sau mai bine ati asfalta.â€Â
A venit toamna
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
A venit toamna
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days
I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
-
DEATHANGEL - Junior Member
1.despre ultimu album a lui rafael nu ma pot pronunta nu mi-l l-am luat inca il iau maine daca-l gasesc in this fucking town
2.nenea Mike e super le are cu versurile si soundul e bunicel
suntem generatia anilor de ieri
au fost ani de inceput
dar ei n-au trecut, au trecut
noi n-am asteptat din cer minuni
am visat sa fim mereu mai buni
n+am plecat la minciuni
nu sovaind pe drum
au fost ani de inceput
dar ei n-au trecut au trecut
2.nenea Mike e super le are cu versurile si soundul e bunicel
au fost ani de inceput
dar ei n-au trecut, au trecut
noi n-am asteptat din cer minuni
am visat sa fim mereu mai buni
n+am plecat la minciuni
nu sovaind pe drum
au fost ani de inceput
dar ei n-au trecut au trecut
-
alina - Junior Member
Nu e nevoie sa fii ironic
De obicei se deviaza de la subiecte fiindca apar implicatii personale in decursul unor discutii, e normal, eu am incercat sa indrept astfel de discutii pe Total Anarchy Thread dar n-a tinut...
So:
Despre Rafael am o parere BUUUUUNAAAAAAAA !!!!!!!!!!
N-am ascultat ultimul album, am vazut doar clipul in schimb l-am vazut intr-un concert in laptarie cand canta cu fosta trupa a lui Weinberger (asa se scrie? habar n-am, sorry nu sunt fan). Suna super live (ca sa nu mai vorbesc de ambalaj... moaaa!). Voce marfa, look cool,:rolleyes: am sa iau albumul sa vad daca o face de oaie sau nu si revin atunci cu pareri mai mult sau mai putin critice. (sper sa nu se enerveze iar Hack fiindca postez mult si critic pe toata lumea, sorry, puterea obisnuintei - fabula)
So:
Despre Rafael am o parere BUUUUUNAAAAAAAA !!!!!!!!!!
N-am ascultat ultimul album, am vazut doar clipul in schimb l-am vazut intr-un concert in laptarie cand canta cu fosta trupa a lui Weinberger (asa se scrie? habar n-am, sorry nu sunt fan). Suna super live (ca sa nu mai vorbesc de ambalaj... moaaa!). Voce marfa, look cool,:rolleyes: am sa iau albumul sa vad daca o face de oaie sau nu si revin atunci cu pareri mai mult sau mai putin critice. (sper sa nu se enerveze iar Hack fiindca postez mult si critic pe toata lumea, sorry, puterea obisnuintei - fabula)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu am ascultat nici un album al lui Rafael, tot ce stiu despre el e de la tv/radio. DAR... ce am ascultat mi-a placut, are voce misto, arata de milioane si clipul e super.
Mike&The Blue Spirit imi plac, dar cred ca mai mult prin contaminare... stiti voi de ce! sper sa ajung si eu in curand la un concert de-al lor
Mike&The Blue Spirit imi plac, dar cred ca mai mult prin contaminare... stiti voi de ce! sper sa ajung si eu in curand la un concert de-al lor
- tseposu
- Junior Member
Rafael & Mike
rafael- baiat bun incearca ceva rock nota 8/10
mike&blue spirit - oameni adevarati muzica super nota 10/10
mike&blue spirit - oameni adevarati muzica super nota 10/10
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: A venit toamna
[quote]Initial trimis de DEATHANGEL
[B]O sa va propun un subiect ( bineinteles ca M-AM OBISNUIT cu faptul ca nu o sa raspundeti la el ori o sa-l porcaiti): ce parere aveti despre RAFAEL si albumul sau SINGURI IMPREUNA; 2. idem despre BLUE SPIRIT & MIKE ( nu de alta, i-am ales impreuna pt. primul il are ca idol pe MINCU, iar in trupa Blue sunt 2 de la IRIS). Oricum tin f. mult la amandoua trupele (RAFAEL-totusi nu canta singur!).
„A venit toamna.
[B]O sa va propun un subiect ( bineinteles ca M-AM OBISNUIT cu faptul ca nu o sa raspundeti la el ori o sa-l porcaiti): ce parere aveti despre RAFAEL si albumul sau SINGURI IMPREUNA; 2. idem despre BLUE SPIRIT & MIKE ( nu de alta, i-am ales impreuna pt. primul il are ca idol pe MINCU, iar in trupa Blue sunt 2 de la IRIS). Oricum tin f. mult la amandoua trupele (RAFAEL-totusi nu canta singur!).
„A venit toamna.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
despre godoroja am aceeasi parere cu a domnului de mai sus(na!ca ma scapai)...ar fi bine sa-i spuna cineva ca nu oricine poate canta....angel,vorbesti tu cu Minculescu?
Rafael nu e rau,dar deocamdata e prea monden si prea "lucrat' ca sa-mi placa.Canta bine melodia de la Kriptonul vechi
Rafael nu e rau,dar deocamdata e prea monden si prea "lucrat' ca sa-mi placa.Canta bine melodia de la Kriptonul vechi
rau de gura!
- curly
- Junior Member
Initial trimis de tseposu
e... stiti voi de ce! sper sa ajung si eu in curand la un concert de-al lor
si tu vorbeai de personalitate mie imi place mike&co ca-mi place cum canta nu ca e producatoru irisilor asta e partea a doua si nu bag ca n-am chef azi
-
alina - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1