declar acest forum mort!
de vineri nu s-a postat aproapre nimic.....
weak up!
acum o luna nu ma tineam cu cititu' de mesaje ,acum jale!
shame on you!
I hate you all!(acum fara restrictii!)
Daca n-am postat eu nu inseamna ca n-a mai trecut nimeni pe aici. Recunosc ca pe manelos l-am tinut io de vorba pe personale toata ziua de vineri. O sa ma explic. Vali s-a suparat pe mine (sa mor io daca mai tin minte de ce), mie mi-a luat militzia carnetu', mai multe detalii nu dau aicea, cine-i curios --> pe private, iar eu nu mai postez decat daca e ceva extrem de important in semn de protest, pt. ca celalalt moderator nu vrea sa-mi spuna ce draq i-am facut (pe bune, cred ca a fost ceva grav daca ma uit la urmele de pe gatul meu...). Cand cineva se supara fara sa dea vreo explicatie nu merita sa-i fie recunoscut statutul de persoana. Eu mi-am facut datoria, mi-am cerut scuzele de rigoare, dar mr. vali imi inchide telefonul. Io pana nu primesc nici o explicatie raman la statutul de acum: persona non-grata pe forum, sorry prieteni!
dana
p.s. am uitat sa mentionez ca am asteptat ca fraierii in frig, nici deathangel nici vali neanuntand ca nu mai vin... comportament de vedeta (ma refer la vali nu la Cosmin, e OK angel? merci de poze):mad:
forum mort!
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
forum mort!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Reason Rockere!!
ai multa dreptate
sincer eu am intrat vineri,sambata si duminica pe forum dar n-am am avut ce posta toate subiectele fiind deviate spre chestii personale care nu ma priveau pe mine
i hate this think!!! chiar nu mai avem ce vorbi
sincer eu am intrat vineri,sambata si duminica pe forum dar n-am am avut ce posta toate subiectele fiind deviate spre chestii personale care nu ma priveau pe mine
i hate this think!!! chiar nu mai avem ce vorbi
-
alina - Junior Member
Nu plange alinutzo, avem ce vorbi... trebuie doar sa vrem sa vorbim. Sau sa invatam... ce draq, sunt atatea subiecte interesante deschise... pe mine ma mananca in palme sa "vorbesc" da' ma-ntelegi... (si pe urma cand sa mai posteze oamenii ca-i tin io de vorba pe private sau la telefon. vineri am vb. cu manelos, azi cu rolf, alin, curly si kickass... asa ca forumul are activitate paralela. si asa va ramane pana nu primesc niste explicatzii, jur!)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Re: forum mort!
hop shi io cu reply-ul ca sa nu ziceti ca am ceva cu voi toti
cei cu care m-am intalnit stiu ca apreciez o gluma buna si rezist la glumele care imi sunt facute. dar orice om are o limita la care se ajunge la un moment dat.
m-a deranjat faptul ca dana nu a stiut sa piarda cu capul sus, coborandu-se pana la un nivel aproape de imbecilitate. dar asta n-ar fi fost nimic daca, la vlad, nu as fi primit un pumn si o muscatura pe umar. intr-un context normal, un pumn e un pumn si nimic mai mult, dar in momentul in care dana incerca cu orice pret sa fie isi dovedeasca superioritatea e o dovada de prostie. in unele circumstante ar fi fost frumos, dar nu ma deranja numai pe mine, ci si pe cei din jur. si rau de tot.
din cate mi-aduc eu aminte nu am strans pe mineni de gat, desi...
muscatura de pe umarul meu, pana cand a a dat sangele, era un motiv destul de bun. cool. a zis mama ca mi-a venit ciclul cand a vazut sangele de pe tricou.
cam asta este, dragi prieteni, cronica concertului de joi de la cargo. pentru voi, cei din bukale, am niste calendare cu CARGO de la shinee.
dana, special pentru tine: am niste vecini in bloc care au 2 copii handicapati pe care nu ii scot afara ca, atunci cand vad alti copii, fac ca toate animalele. poate ca e bien sa mai stai prin casa si poate iti face manelesux sau frozen niste analize la mansarda.
motivul pentru care nu am ajuns sambata este ca a trebuit sa ii tin locul tatalui meu la servici si cand am ajuns acasa eram extrem de obosit pentru ca in noaptea de vineri am fost de 2 ori la tzara si trebuie sa dorm. sa nu va inchipuiti ca dana sau altcineva m-ar fi impiedicat sa ajung la concert. nici chiar barar nu ar fi putut
cei cu care m-am intalnit stiu ca apreciez o gluma buna si rezist la glumele care imi sunt facute. dar orice om are o limita la care se ajunge la un moment dat.
m-a deranjat faptul ca dana nu a stiut sa piarda cu capul sus, coborandu-se pana la un nivel aproape de imbecilitate. dar asta n-ar fi fost nimic daca, la vlad, nu as fi primit un pumn si o muscatura pe umar. intr-un context normal, un pumn e un pumn si nimic mai mult, dar in momentul in care dana incerca cu orice pret sa fie isi dovedeasca superioritatea e o dovada de prostie. in unele circumstante ar fi fost frumos, dar nu ma deranja numai pe mine, ci si pe cei din jur. si rau de tot.
din cate mi-aduc eu aminte nu am strans pe mineni de gat, desi...
muscatura de pe umarul meu, pana cand a a dat sangele, era un motiv destul de bun. cool. a zis mama ca mi-a venit ciclul cand a vazut sangele de pe tricou.
cam asta este, dragi prieteni, cronica concertului de joi de la cargo. pentru voi, cei din bukale, am niste calendare cu CARGO de la shinee.
dana, special pentru tine: am niste vecini in bloc care au 2 copii handicapati pe care nu ii scot afara ca, atunci cand vad alti copii, fac ca toate animalele. poate ca e bien sa mai stai prin casa si poate iti face manelesux sau frozen niste analize la mansarda.
motivul pentru care nu am ajuns sambata este ca a trebuit sa ii tin locul tatalui meu la servici si cand am ajuns acasa eram extrem de obosit pentru ca in noaptea de vineri am fost de 2 ori la tzara si trebuie sa dorm. sa nu va inchipuiti ca dana sau altcineva m-ar fi impiedicat sa ajung la concert. nici chiar barar nu ar fi putut
- Vizitator
O parere foarte personala
sa lasam chestiile personale de-o parte (avem mailuri ,unii telefoane (draq sa le ia ca le urasc) ,unii se pot injuara, bate,musca live alti mai putin ) si sa nu lasam forumu asta sa moara
cum v-am spus o parere strict personala daca nu sunteti de acord e ok atunci voi mai posta doar de dragul raitingului(hihihi dana )
cum v-am spus o parere strict personala daca nu sunteti de acord e ok atunci voi mai posta doar de dragul raitingului(hihihi dana )
-
alina - Junior Member
In incheiere.... vali merci de explicatie, puteai sa mi-o dai la telefon, io nu-mi amintesc nici o muscatura nimic... (si nu ma kak pe mine). Ai dreptate sa fii suparat, poti fi chiar acid (desi consider postul tau unul "rude and disrespectfull"), I don't fuckin' care, doream doar o explicatie... mai ales pt. ca nici unul din cei prezenti nu a vazut ce s-a intamplat. Sorry again. Alta data invata sa spui ce te doare, umarul tau e cum e dar genunchii mei sunt varza si din cate mi-a spus un amic de-al nostru sunt opera ta, so... Alinutza mama, io aveam de gand sa cresc ratingul la acvaristica da' m-ai convins sa ma razgandesc...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
6 mesaje
• Pagina 1 din 1