O intrebare despre endless zone

ce-a fost pe Muzici o data

O intrebare despre endless zone

Mesajde p_sorin » Sâm Dec 14, 2002 8:55 pm

Sunt nou pe kestia asta forum parca ii zice dar vreau sa pun si io o intrebare: iarna trecuta (cam pe vremea asta) a scos endless zone un clip pe atomic care mi-a placut foarte mult (erau o gramada de oameni in fata unui ecran verde si, ma rog, exprimau tot felul de trairi etc. (si piesa era trista rau). Habar n-am cum se numeste piesa fiindca si atomicii au scos-o destul de repede din playlist (acum daca ma gandesc bine nici nu sunt sigur ca era endless zone dar parca asa am retinut) si nici n-a mai aparut de atunci, sau eu n-am mai gasit-o.
Poate stie cineva ceva, macar cum se numea. Mersi. Imi place siteul!
p_sorin
Junior Member

Mesajde SatyR » Sâm Dec 14, 2002 9:07 pm

HMMM eu nu cunosc decat o piesa endless zone ,"pleaca"...are un videoclip destul de interesant,sar putea ca destpre asta sa fie vorba .....
SatyR
Junior Member

nu

Mesajde p_sorin » Dum Dec 15, 2002 12:11 am

nu e asta sigur era o piesa aproape depresiva , cu versuri parca "sunt in lichid si din lichid acum/ nu pot scapa..." si refrenul era ciudat "hai sa iti fiu..." sau ceva de genu asta...dar asta nu inseamna ca nu imi place mult si "pleaca"
p_sorin
Junior Member

Endless Zone?

Mesajde UnCopilutz » Dum Dec 15, 2002 1:09 am

Se aude ca oamenii astia chiar stiu muzica...Eu nu stiu prea multe despre ei,imi pare rau.Dar clipuri de-ale lor am vazut.Stiu ca era unul cu niste oameni saraci ,cu un copilas ...cu un batranel care cade la un moment dat ... despre ala vorbesti ?
UnCopilutz
Junior Member

new

Mesajde p_sorin » Dum Dec 15, 2002 7:18 am

nu, nu e ala, tot videoclipul e in fata unui ecran verde (macar de asta sunt sigur :) ) dar mi-a "aruncat" adineauri cineva un nume, nu pe net - "Resemnare", asa spune ca se numea. Stiti ceva de vreo piesa a Endless Zone cu numele asta??
p_sorin
Junior Member

...pacat

Mesajde UnCopilutz » Lun Dec 16, 2002 4:17 pm

Chiar nu cunosc formatia asta prea bine deci nu am de unde sa stiu nici despre piesa cu pricina :( Imi pare rau !
UnCopilutz
Junior Member

lamuriri

Mesajde Florin » Lun Dec 16, 2002 6:35 pm

In spatele formatziei endless zone se afla john mitzalis,prosper om de afaceri,foarte pasionat de muzica. el a adunat in jurul lui pentru acest proiect,multzi oameni de muzica ,cum ar fi ---- tobi (timpuri noi), dan handrabur(nemos), camelia (central bpm),cristian stefanescu (nsk,electric brother), jan(ab4) ,ati.
si eu:)
Florin
Junior Member

Înapoi la De pe muzica