Despre Mamaia 2002
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Despre Mamaia 2002
as vrea sa vad aici pareri despre acest festival si cat si-a dat lumea seama ca trupele noastra mai au mult pana la o valuare cat de cat buna.
eu am urmarit aseara o parte din kkt-ul ala de recital al mega trupei K1 si prezentare trupelor + piesa cantata de Pepe.
am un singur mesaj: M**E SI LA KKT cu toti de aseara.
asteptam si urmatoarele trupe.
K-gula.
eu am urmarit aseara o parte din kkt-ul ala de recital al mega trupei K1 si prezentare trupelor + piesa cantata de Pepe.
am un singur mesaj: M**E SI LA KKT cu toti de aseara.
asteptam si urmatoarele trupe.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Acest forum l-am facut eu pe Barfe. Se numeste simplu, Mamaia.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Pai m-am gandit ca nu o sa vorbim numa despre prestatiile jalnice dacolo, ci si ca, par examplu, relatia dintre Danahaichiu (care vine la Mamaia ca cica sa cante) si to'arasu ei de veatza den Voltaj (care nu vine sa cante la Mamaea) ie pe cale sa se deztrame. Mai cam vine sa plang. Ma rog. Se pot muta pozturile de pe un forum pe altu, nu ma deranjeaza. Da cum nu jtu sa fac cheztia asta, te las pe tine sa "muncejt". 

ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bauxita, barfe online sunt un stat in stat. deci, daca acolo se discuta ceva se poate discuta si aici. in schimb acolo sunt permise multe, inclusiv vorbirea altei limbi decat cea romana. sa-ti explic, aici NU E VOIE... te rog sa folosesti cuvinte normale, uzuale, nu neaparat din dex dar nici cu jde j...
daca nu poti du-te mata pe barve si jdejte acolo.
Mah io n-am vazut aseara numai un tip caruia prezentatoarea i-a zis Bocceli (asa se scrie?) din Ialomita. Nu canta rau... dar congruenta asta dintre opera si muzica usoara este un vesnic nisip miscator. Plus ca nu va accede la inima lutzelor din Romania fiindca nu canta: la mare la soare, am sa trec si peste asta, vai cat imi iubesc nevasta...
Mah io n-am vazut aseara numai un tip caruia prezentatoarea i-a zis Bocceli (asa se scrie?) din Ialomita. Nu canta rau... dar congruenta asta dintre opera si muzica usoara este un vesnic nisip miscator. Plus ca nu va accede la inima lutzelor din Romania fiindca nu canta: la mare la soare, am sa trec si peste asta, vai cat imi iubesc nevasta...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
am mai spus: nu imi vine sa cred ca se face playback in continuare.si ca n&d,k1 fac playback in continuare.si ca nick de la n&d a zis ca el face hh. :mad: si ca ana-maria(care imi place) a facut playback.K1 au fost cei mai jalnici.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de DANA
bauxita, barfe online sunt un stat in stat. deci, daca acolo se discuta ceva se poate discuta si aici. in schimb acolo sunt permise multe, inclusiv vorbirea altei limbi decat cea romana. sa-ti explic, aici NU E VOIE... te rog sa folosesti cuvinte normale, uzuale, nu neaparat din dex dar nici cu jde j...
tipul se numeste Vlad Mirita si noi, cei de aici il sustinem. adica Targoviste/Dambovita. vocea mi se pare super.. fata de a pipitzelor de acolo care sunt vai steaua lor, a lui e de departe mult mai buna. ah, era sa uit, si fabian, tipul cu codite.. interesant.
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
[url]fara link in semnatura[/url]
-
LiquidSky - Junior Member
Acum, la final, am si eu cateva intrebari/observatii :
1. Cine face parte din aceste jurii si care sunt criteriile dupa care se puncteaza artistii ? Cum e posibil sa iasa o trupa ca Ackent pe locul 2 (sau 3 ?) la general in timp ce Partizan a ocupat cu brio ultimul loc ?
Primii nu au cantat in viatza lor live....
2. Acum cateva seri s-au perindat multi pe scena facand un playback ordinar. Pana la urma urmelor e un festival de muzica nu de mima.
3. De ce au refuzat participarea 3se/Animal x ?
4. S-a tot spus ca anul asta ar fi o mare schimbare dar eu unul ma gandesc tot la versurile parazitilor:
"lacrimi si fecale"
5. Ati vazut cum l-au huiduit pe Adrian Enache ?
1. Cine face parte din aceste jurii si care sunt criteriile dupa care se puncteaza artistii ? Cum e posibil sa iasa o trupa ca Ackent pe locul 2 (sau 3 ?) la general in timp ce Partizan a ocupat cu brio ultimul loc ?
Primii nu au cantat in viatza lor live....
2. Acum cateva seri s-au perindat multi pe scena facand un playback ordinar. Pana la urma urmelor e un festival de muzica nu de mima.
3. De ce au refuzat participarea 3se/Animal x ?
4. S-a tot spus ca anul asta ar fi o mare schimbare dar eu unul ma gandesc tot la versurile parazitilor:
"lacrimi si fecale"
5. Ati vazut cum l-au huiduit pe Adrian Enache ?
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Hai sa mai intreb si eu ceva.cum e posibil ca akcent sa castige discul de platina pentru vanzarea a 100.000 de unitati,iar la interviu sa spuna cu o nonsalanta iesita din comun ca de fapt,vanzarea asta e doar 10%din vanzarea reala,ca restul a fost piraterie.adica ei au vandut 1.000.000 de unitati?cine pula mea a cumparat atat?ce tara e asta?
-
SOD - Mesaje: 6035
SOD:)
asa cinic pari si atatea intrebari proaspete si naive iti pui...
))
am vazut si eu, impreuna cu Pilan, interviul acela.
Asta a ramas intepenit, iar pe mine m-a bushit un ras comun cu isteria...
Inseamna ca Holograf a vandut 10.000.000 cu tot cu piraterie, din "Holografica".

am vazut si eu, impreuna cu Pilan, interviul acela.
Asta a ramas intepenit, iar pe mine m-a bushit un ras comun cu isteria...
Inseamna ca Holograf a vandut 10.000.000 cu tot cu piraterie, din "Holografica".
e dimineata in alta viata?
- shinee
- Junior Member
I'm sorry
Aproape ca imi pare rau ca am fost plecat o luna in Spania. Am pierdut acest festival care, citind tot ce ati scris voi mai sus, pare sa fi fost"foarte interesant" .E asta e. Poate il vad la anul.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
L-am vazut...Si?!
A fost de nimic . De la participantii debutanti si pana la notele acordate celor care meritau , ex :SIMPLU . Huiduieli ... si cenzurari!
;a
;a
-
UnCopilutz - Junior Member
Mda... e drept ca vin si eu cam tarziu dornic sa dezbat subiectul asta da' ce sa fac??? Abia luna asta m-am inregistrat si eu p=acilea.
Nu stiu... sper sa nu deranjez pe nimeni daca dau un citat din parazitii acum "mamaia 98 - lacrimi si fecale" Asa e, poate nu sunt original, poate ca nu stiu sa fac altceva decat sa copiez si sa dau din gura aiurea - adica sunt in ton cu 90% din ce inseamna "muzicieni" la noi in romania... Parerea mea (traiasca Vacaroiu!
) e ca tot ce inseamna festival la noi e dus dracu si nu conteaza altceva decat pilele... Rusine sa ne fie!
Am zis
Nu stiu... sper sa nu deranjez pe nimeni daca dau un citat din parazitii acum "mamaia 98 - lacrimi si fecale" Asa e, poate nu sunt original, poate ca nu stiu sa fac altceva decat sa copiez si sa dau din gura aiurea - adica sunt in ton cu 90% din ce inseamna "muzicieni" la noi in romania... Parerea mea (traiasca Vacaroiu!

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1