World Wide Hip Hop KOnexxtionz - vol. 1

ce-a fost pe Muzici o data

World Wide Hip Hop KOnexxtionz - vol. 1

Mesajde KOndamnat » Mar Dec 31, 2002 10:28 am

Site`ul http://www.hiphopkulture.go.ro o pune de o compilatzie World Wide Hip Hop KOnexxtionz - vol. 1, menita sa sprijine kultura hip hop din Romania... pana acum s-au primit piese pentru aceasta de la MicPhantastic (SUA) shi de la BooJoo shi Novox din Timishoara... sunt deasemenea pe drum sau in lucru piese de la multe alte trupe din SUA, Mexic, Argentina, Columbia, Turcia.... un producator din Germania care lucreaza la negative pentru KOndamnat shi trupa lui Vers InVers... shi binentzeles multzi altzii din tzara cum ar fi : Tase (Pirats Klan), Anexa 1, RapArta, Kombat, O.P.C., Everest, Logos, Mezzo, Dialectic, A IV-a Putere, Centrul De Implant Liric....etc....
Daca ai trupa de hip hop trimite bio, poze, mp3, lirici la kondamnat@yahoo.com shi vei fi pe acest site... shi poate kiar shi pe compilatzie....
Daca eshti graffer trimite lucrarile tale shi le vom pune pe site... daca eshti b-boy trimte bio, poze, sau filmuletze, shi vei beneficia de toata atentzia noastra... daca eshti DJ, freaca platanu` shi pentru noi :P shi cu sigurantza vei fi pe site... daca eshti Solo MC, baga un freestyle shi te vei face remarcat... ce de "daca"
...in curand shi versiunea in englezah a site`ului... nu uitatzi un singur lucru... kondamnat@yahoo.com shi vetzi fi auzitzi !!!!
KOndamnat
Junior Member

Am si eu o intrebare?

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 01, 2003 11:15 pm

De ce apare topicul asta pe sase forumuri?
Ce cal!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Re: Am si eu o intrebare?

Mesajde KOndamnat » Joi Ian 02, 2003 12:57 pm

mi-e lene sa-tzi raspund...
pentru ca incerc sa fac ceva pentru mishcarea hip hop din RO, in timp ce unii ca tine o lasa sa moara...
KOndamnat
Junior Member

Înapoi la De pe muzica