Ja Rule si MURDER INC

ce-a fost pe Muzici o data

Ja Rule si MURDER INC

Mesajde AdevaRapper » Lun Dec 23, 2002 1:02 am

Ja Rule primeste in ultima vreme tot mai multa atentie! Multa lume spune ca incearca sa-l copieze pe Tupac, multi neaga asta, cert este ca Ja Rule si-a facut o gashca puternica la Murder INC. Ce parere aveti de aceasta ascensiune si de artistii Murder INC (Ashanti, Fat Joe, etc)?
AdevaRapper
Junior Member

yukk

Mesajde MasterGz » Lun Dec 23, 2002 1:58 am

Aceasta ascensiune de care vorbesti tu s'a produs in urma unor compromisuri muzicale de tot kaktul. Si datorita unui Puff Daddy wannabe...adik Irv Gotti. In urma acestui compromis mai multi rapperi..poate buni poate nu...s'au stricat in ultimul hal...vezi Ja Rule, Fat Joe. Ceea ce faceau ei inainte nu se compara cu rahaturile de dragoste si absolut gratuit comerciale pe care le fac acum. De la "holla Holla" pana la "Put it on me" e drum lund..pacat.
MasterGz
Junior Member

Reply la reply

Mesajde AdevaRapper » Lun Dec 23, 2002 10:46 pm

Da, ai foarte mare dreptate! Ja Rule are un mare potential, dar in ultima vreme a devenit mai mult un gigolo de ocazie in rap si e pacat pt ca cel putin mie mi se parea cat se poate de interesant! La fel si cu Fat Joe...cand ma gandesc la un Why Me? (piesa exceptionala cu Cuban Link) sau We Thuggin' cu Busta...devin nostalgic :)
Si Ashanti mi-a placut mult la inceput dar vad ca toti cei de la Murder INC s-au reprofilat spre a crea muzica super comerciala care sa prinda, cica la teenagers (90% pt fete, zic eu) --- un fel de Liviu Guta la noi decat ca hip-hop (sper sa nu exagerez prea mult aici)!
Am vrut sa vad daca, asa cum banuiam si eu, Murder INC este de fapt un shit!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Yep

Mesajde MasterGz » Mar Dec 24, 2002 1:05 am

Ce e mai ciudat si chiar m'a dezamagit cand am auzit e faptul ca si Nas ar fii semnat pentru Murder Inc....sper sa nu se schimbe si asta.
MasterGz
Junior Member

Nu se poate!!!

Mesajde AdevaRapper » Mar Dec 24, 2002 1:10 am

Nas a fost intotdeauna idolul meu si sper sa nu fie adevarat ce ai scris mai sus! Daca, totusi, Doamne-Fereste, semneaza, macar sa nu isi schimbe stilul!
AdevaRapper
Junior Member

citeste asta

Mesajde MasterGz » Mar Dec 24, 2002 3:05 am

MasterGz
Junior Member

Re: citeste asta

Mesajde Street-Style » Vin Ian 03, 2003 5:44 pm

Eu nu cred ca daca a semnat sau daca v-a semna cu Murder Inc
Nas isi va schimba stilul .Nas este si va ramane unul dintre cei mai buni rapperi .
RIDE OR DIE
Street-Style
Junior Member

Yeah...

Mesajde AdevaRapper » Vin Ian 03, 2003 11:19 pm

Nas...sure! De aia este cel mai mare idol al meu!
AdevaRapper
Junior Member

Înapoi la De pe muzica