RACLAvsRAPARTA(sau invers)

ce-a fost pe Muzici o data

RACLAvsRAPARTA(sau invers)

Mesajde profund » Dum Ian 12, 2003 7:11 pm

imi amintesc ca acu un an prin martie parca (la lansarea lu raku si ctc mi se pare) a fost un free-style...battle..intre conect`r mde la RACLA si un pusti(a nobody)unu gnom de la RAPARTA..inm fine fiind prezent acolo..am vazut totu..si recunosc mi-a fost tarseala sa intervin..adica...pe scena pustiu gnom,adica l-a facut la freestyle pe conect`r("nu e diferenta de rasa e diferenta de clasa")..si omu negru conect`r l-a batut pe asta micu in fata discotecii.(heaven parca).trecand peste acest episod oribil..s-a creat un gard(daca i se poate spune asa ) in tre racla si raparta(care pana atunci era no name-uri) si de atunci am azuit 3 piese de a lu racla in care cred ca e vorba si de gnom si de nashu(ctc...si el l-a facut pe rimaru odata de mult la un bairam)....am auzit strofa lu gnom de pe mai multi emci de pe un c.d.(hades rec) si e replica la intalnirile lor (cei 2( pe internet..pula sau asa ceva..in fine...ce vreau eu sa zic..daca mai stie cine va ceva....de faza asta...ce e cu astia 2 cu astea 2 trupe..care e treaba(auzisem ca il luase k-gula sub aripa sau ceva de genu./..alt motiv pt conflict k-giula facand parte din racla)..deci postati daca stiti ceva..pls

pace
profund
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Ian 12, 2003 7:46 pm

io zic sa cautzi pe forumul asta...sa gaseshti userul gnom, pt k el exista shi chiar a postat intr-o vreme destul de mult shi sa il intrebi chiar pe el cum sta treaba...la faza cu el shi cu k-gula...ashteapta shi-ai sa vezi...:)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

mda

Mesajde n3aGabitz » Lun Ian 13, 2003 7:07 am

eu zic ca e un subiect deja prea vechi si prea discutat, care trebuie sa il lasam in pace...

vreau topic-uri mai fresh....
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Ian 13, 2003 1:01 pm

salutare domn Profund. asa este. dupa ce am auzit de povestea cu ConectR, am ramas putin shok-t, fiindca eu nu il stam absolut de loc asa pe ConectR. l-am chiemat pe Gnom la studio si l-am pus sa imi spuna si varianta lui, fiindca nu imi placea noua imagine in care lumea vroia sa il bage pe ConectR. mi-a spus varianta lui si ulterior cineva ne-a aratat si o caseta de la concert (asta asa de amuzament. Gnom avea dreptate si iar nu mi-a placut felul in care lumea (unii oameni) au inceput sa vorbeasca despre acest copil (fiindca este un copil), cum ca oricum nu se va mai auzi nimic despre el si am vorbit cu cei de la urbanrecords sa ii luam la noi (raparta). l-am pusa sa faca niste versuri sa vedem ca il taie capul si ne-a placut ce a facut si uite asa a ajuns sa aiba o piesa pe Proiectul Verde, proiect ce in sfarsit va vedea lumina zilei cu primul videoclip ce va apare la inceputul lui febroarie pe toate televiziunile avizate (tie original ti-l voi pune pe net sa il iei ;) ). concluzia este ca in acest moment Raparta au intrat in studio si au lucrat cred ca 4 piese si vor avea cel putin 2 videoclipuri, deci se va mai auzi de Gnom si Raparta. Gnom va apare si pe albumul meu, al Da-Hoozilor, Deceneu si probabil il vor lua si CTC pe o piesa. am totusi o mica problema. nu cred ca sa pus problema vreodata de X vs. Y, sau K vs. R, ori CTC vs. RACLA. fiecare isi vede de drumul sau si incearca sa isi faca treaba cat mai bine.

P.S.: miscarea ia amploare. :verde:

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

prea PROFUND

Mesajde profund » Lun Ian 13, 2003 7:38 pm

mda....eu a intrebat de conflictu asta daca mai exista..(si cred ca mai exista din moment ce v-ati bagat toti acolo,kgula,gnom asta si ctc.,,..si ciudat ca toti sunteti anti --------------------------------------racla...hmmm..coincidenta??!!)...mda...dle original..subiectenoi nu am gasit inca daca vrei posteaza tu...eu nu prea am intrat aici..deci unde pula mea sa-l caut pe gnom(aviz decret...la faza cu useru gnom)...in fine..deci e terea ba de pile..nu?????,ca peste tot evident

prea profund pentru asta
profund
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Lun Ian 13, 2003 7:48 pm

userul Gnom de pe forum, este kiar cel in cauza. Pile ? ce pile vrei ma aici? lol...nu e nici o pila :))))
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde cutuma© » Lun Ian 13, 2003 8:51 pm

Ma bucur k te-a lamurit costin cum stau treburile shi ma bucur k te-a lamurit ex-originalul cu ce vroiam eu sa zic...

Legat de ideea de conflicte...mai mult le-ash numi antipatii decat conflicte...oricum, e pakt k ele exista...ar trebui k hh-eri din romania sa fie unitzi k poate asha am progresa,dar asta e o utopie...

p.s. felicitari pt schimbarea nick-ului,nea gabitz e mult mai reprezentativ ;)

cutuma©

pt. profund

Mesajde K-gula » Lun Ian 13, 2003 9:00 pm

imi cer scuze, dar trebuie sa te contrazic. conflicte exista fiindca asa vor unii sa creada. au fost niste mici altercatii si atat. daca altii vor sa le cataloghieze ca fiind conflicte nu au decat. eu nu le consider asa. pile? pile pt. ce? Gnom si-a capatat singur respectul de care se bucura prin cea ce face, felul cum se manisesta fata de cei din jur si prin clasa ce o are net deasupra multor rapperi. este foarte bun in materie de HH si nu vad de ce sa nu iasa in fata atata timp cat pe piata vezi tot felul de kkt ce se bat cu pumnul in piept ca sunt mari si tari. CU RACLA NU ARE NIMENI NIMIC. dupa cum am mai spus, fiecare isi vede de drumul lui si incearca sa isi faca treaba cat mai bine si cum a invatat.

concluzie: conflicte exista in mintea celor ce vor sa creada ca acestea exista. in general in mintile bolnave.

K-gula.
K-gula

mda..poate...

Mesajde profund » Mar Ian 14, 2003 10:53 am

foarte ciudat...k-gula cica nu wexista conflicte..da e coincidenta ca urbanu (sau cum ii zice..apopo e legala casa asta??),e prea multa lume acolo(suspecta)..gnom asta...hmm..cica e f bun in materie de hh...CHIAR ASA????,probabil sunteti prieteni si va acoperiti..despre el eu am auzit daor aia depe mI MULTI EMCI)HADES REC) SI HMM.DA..ERA TARE...asa..pentru o critica sau ce pula mea era acolo..in rest...chiar sper sa aud de "copilu"asta..si ce...apropo nu avem dreptu sa criticam>???pardon sa spunem ce gandkm...si daca mai e ceva din chestia sta...?...apopo cred ca mai e..nu cred ca se inghit astia pe strada nici tu k-gula cu rimaru..nici conecter cu gnom...deci....

prea profund pentru asta
profund
Junior Member

Mesajde K-gula » Mar Ian 14, 2003 12:22 pm

daca urban este casa ne mai gandim, insa pot sa afirm ca este 100% label. si uite asa ajungem la vorba mea. conflictele sunt in mintile unor oameni bolnavi ce vor sa creada asta. la fel sa intamplat si cand a ost vorba de mafia vs. racla si la familia vs. geto daci si tot asa. exista foarte multi fani ce vor sa creada asa fiindca asa au vazut la TV ca se poarta. scoteti-va din cap aceste aberati. ...nu cred ca se inghit astia pe strada nici tu k-gula cu rimaru..nici conecter cu gnom... ai curaj sa faci pariu si ai baga mana in foc pt. cele ce le-ai afirmat? eu cred ca esti extraordinar de prost informat. nu mai incercati sa intretineti niste scandaluri ce nu exista, sau ce sau inchieat inainte de a incepe. crezi ca ne deranjeaza cand cineva ne critica? eu din asta traiesc. mai aflu ce le convine sau nu, celor ce imi asculta muzica si asa stiu ce trebuie schimbat pe viitor.

p.s.: nu mai scormoniti in kktul in care nu exista moneda.

K-gula.
K-gula

Mesajde cutuma© » Mar Ian 14, 2003 9:27 pm

Explicatzia a fost data...restul sunt vorbe goale care nu fac decat sa agite o atmosfera care de la o vreme lasa impresia k se calmase...ashadar...Thread Closed!

Am decretat! ;)

cutuma©

Înapoi la De pe muzica