metallica&megadeth ???
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
metallica&megadeth ???
Liderul grupului MEGADETH, Dave Mustaine, le-a facut fostilor sai colegi din Metallica o propunere mai mult decat neobisnuita. Dave, care a fost concediat din grupul Metallica chiar inainte de inregistrarea in 1983 a albumului "Kill'Em All", a propus pe site-ul oficial al grupului Metallica ideea de a organiza un turneu in urmatoarea formula: Dave Mustaine la chitara si voce, David Ellefson (Megadeth) la bass, James Hetfield la voce si chitara plus Lars Ulrich la baterie. Se pare ca au existat discutii intre cele doua tabere pe aceasta tema, insa singurul raspuns pe care l-a oferit Lars a fost la fel de neobisnuit ca si propunerea lui Dave "Sa lasam zvonurile sa o ia razna"
- Vizitator
textul de mai sus e luat de pe situl hmm.ro
si inca un text:
Ultimele cifre de vinzari din SUA, categoria "metal/hard rock", cifre valabile pentru vinzarile de pina in data de 4 noiembrie:
METALLICA - Metallica: 12,890,072 exemplare vindute
LINKIN PARK - Hybrid Theory: 3,914,977
STAIND - Break The Cycle: 3,662,861
SLIPKNOT - Slipknot: 1,345,891
NICKELBACK - Silver Side Up: 1,004,928
DROWNING POOL - Sinner: 862,636
SYSTEM OF A DOWN - Toxicity: 817,286
SLIPKNOT - Iowa: 553,043
PUDDLE OF MUDD - Come Clean: 522,015
MUDVAYNE - L.D. 50: 451,899
INCUBUS - Morning View: 376,887
STATIC-X - Machine: 309,161
OZZY OSBOURNE - Down To Earth: 269,374
ADEMA - Adema: 195,366
SLAYER - God Hates Us All: 121,179
STEREOMUD - Perfect Self: 106,939
PRIMER 55 - New Release: 51,491
SOIL - Scars: 34,433
NO ONE - No One: 25,140
MACHINE HEAD - Supercharger: 24,202
QUEENSRYCHE - Live Evolution: 20,727
MISFITS - Cuts From The Crypt: 4,811
si inca un text:
Ultimele cifre de vinzari din SUA, categoria "metal/hard rock", cifre valabile pentru vinzarile de pina in data de 4 noiembrie:
METALLICA - Metallica: 12,890,072 exemplare vindute
LINKIN PARK - Hybrid Theory: 3,914,977
STAIND - Break The Cycle: 3,662,861
SLIPKNOT - Slipknot: 1,345,891
NICKELBACK - Silver Side Up: 1,004,928
DROWNING POOL - Sinner: 862,636
SYSTEM OF A DOWN - Toxicity: 817,286
SLIPKNOT - Iowa: 553,043
PUDDLE OF MUDD - Come Clean: 522,015
MUDVAYNE - L.D. 50: 451,899
INCUBUS - Morning View: 376,887
STATIC-X - Machine: 309,161
OZZY OSBOURNE - Down To Earth: 269,374
ADEMA - Adema: 195,366
SLAYER - God Hates Us All: 121,179
STEREOMUD - Perfect Self: 106,939
PRIMER 55 - New Release: 51,491
SOIL - Scars: 34,433
NO ONE - No One: 25,140
MACHINE HEAD - Supercharger: 24,202
QUEENSRYCHE - Live Evolution: 20,727
MISFITS - Cuts From The Crypt: 4,811
- Vizitator
Re: metallica&megadeth ???
Initial trimis de vali
Liderul grupului MEGADETH, Dave Mustaine, le-a facut fostilor sai colegi din Metallica o propunere mai mult decat neobisnuita. Dave, care a fost concediat din grupul Metallica chiar inainte de inregistrarea in 1983 a albumului "Kill'Em All", a propus pe site-ul oficial al grupului Metallica ideea de a organiza un turneu in urmatoarea formula: Dave Mustaine la chitara si voce, David Ellefson (Megadeth) la bass, James Hetfield la voce si chitara plus Lars Ulrich la baterie. Se pare ca au existat discutii intre cele doua tabere pe aceasta tema, insa singurul raspuns pe care l-a oferit Lars a fost la fel de neobisnuit ca si propunerea lui Dave "Sa lasam zvonurile sa o ia razna"
ar fi geniala combinatia...sa speram ca daca se materializeaza ,turneul sa aiba si romania in plan!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
bah
E veche rau stirea, aia de la hmm ar trebui sa isi aleaga colaboratori cu prospaturi... Nu se materializeaza nimic, Dave a primit acu fo' 2 luni un telefon de la un membru al tallicii (parca era chiar Lars), disputele sunt prea putenice pt. a iesi ceva din combinatie. Nu stiu daca mai tineti minte dar prin 90 si ceva a fost un concert deth/tallica care a iesit super si s-a terminat intr-un Jamsession super. Treaba cu postatul pe site-ul tallica e o procedura clasica Dave Mustaine, mai recent a postat si pe Slayer, desi intre el si Kerry au fost frecushuri.
Ideea e ca Mustaine vrea sa obtina o comunitate Rock puternica, de aici toate *hugs*-urile astea on line. Pe forumul Megadeth s-a discutat mult asta, io n-am fost niciodata de acord cu lipeala deth/tallica, am avut multe certuri pe acolo pe tema asta. Multi din cei 13.000 de membri de pe forum sunt veniti de pe forumul Metallica, de aia ei au pus botul.
Uite aicea stire proaspata de la Megadeth:
"Droogies!
Well, the day is here and the tour is over. I am reflecting on all that we, Megadeth and all of you Droogies, have accomplished.
There have been many ups and downs, and much happiness and sorrow along the way. We are finally at the point where we say so long for now.
[b][color=red]The live record is done and now it is time to mix some records over the holidays. We will be looking forward to presenting you all with some new material soon.
For now we are going to be finalizing the remixing and remastering of “Killing is my business...â€Â
Ideea e ca Mustaine vrea sa obtina o comunitate Rock puternica, de aici toate *hugs*-urile astea on line. Pe forumul Megadeth s-a discutat mult asta, io n-am fost niciodata de acord cu lipeala deth/tallica, am avut multe certuri pe acolo pe tema asta. Multi din cei 13.000 de membri de pe forum sunt veniti de pe forumul Metallica, de aia ei au pus botul.
Uite aicea stire proaspata de la Megadeth:
"Droogies!
Well, the day is here and the tour is over. I am reflecting on all that we, Megadeth and all of you Droogies, have accomplished.
There have been many ups and downs, and much happiness and sorrow along the way. We are finally at the point where we say so long for now.
[b][color=red]The live record is done and now it is time to mix some records over the holidays. We will be looking forward to presenting you all with some new material soon.
For now we are going to be finalizing the remixing and remastering of “Killing is my business...â€Â
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
4 mesaje
• Pagina 1 din 1