de vreo 2 sapt a aparau tpe tv o noua formatie...
mie mi se par super faini cu un rock adevarat ...desi nu pot sa-l incadrez.....help mandoc !
care sunt parerile voastre?
Boala Vacii Nebune
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Boala Vacii Nebune
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: Boala Vacii Nebune
Initial trimis de Rockeru'Somer
de vreo 2 sapt a aparau tpe tv o noua formatie...
mie mi se par super faini cu un rock adevarat ...desi nu pot sa-l incadrez.....help mandoc !
care sunt parerile voastre?
SA mor io daca i-am prins...de fapt nici macar n-am televizor.Care e treaba cu ei?
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
doc sux, sunt unii cam ciudati. Seamana putin cu Omul cu Shobo sau ailalti... ptiu, ce lapsus... Ma rog, un soi de muzica de depresie. Si e unu' cu ochelari mari care canta (seamana cu Nightloosers in "dragostea e ca o raie") Pacat ca n-ai TV, vrei sa facem cheta?
p.s. ia te uita.. suntem pe-aici o gramada de adevarati, doc sux, aphe, radicalu, kicku, rolf... gashca mare...
p.s. ia te uita.. suntem pe-aici o gramada de adevarati, doc sux, aphe, radicalu, kicku, rolf... gashca mare...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Initial trimis de DANA
doc sux, sunt unii cam ciudati. Seamana putin cu Omul cu Shobo sau ailalti... ptiu, ce lapsus... Ma rog, un soi de muzica de depresie. Si e unu' cu ochelari mari care canta (seamana cu Nightloosers in "dragostea e ca o raie") Pacat ca n-ai TV, vrei sa facem cheta?
A,nu,nu mersi...nu vreau televizor...l-am aruncat cu manutza mea de pe balcon in urma cu un an shi de atunci sunt un om fericit care ishi implineshte tzelurile vietzii.Daca cumva invie Elvis sau vine bomba atomica unsa cu antrax, sper sa ma anuntzatzi voi.
manelesux since 1918
- manelesux
- Junior Member
Initial trimis de manelesux
A,nu,nu mersi...nu vreau televizor...l-am aruncat cu manutza mea de pe balcon in urma cu un an shi de atunci sunt un om fericit care ishi implineshte tzelurile vietzii.Daca cumva invie Elvis sau vine bomba atomica unsa cu antrax, sper sa ma anuntzatzi voi.
Conteaza pe noi... da' s-ar putea sa fie prea tarziu. btw, nu cumva ai mancat vaca nebuna fiindca n-ai avut TV? (asta ca sa nu fim offtopic)
- gaga
Da is misto!
shomere ai dreptate is misto adik imi plak shi mie....nici yo nu am tv i-am vazut in vitrina la un magazin tks GOd 

- Hack
- Junior Member
Mai bine..
Am revazut clipul dimineata si raman la parerea dinainte: seamana ca idee cu omul cu sobolani. Stiu ca lui alin ii place trupa dar eu nu subscriu. Desi pastrez o rezerva pentru ca nu am ascultat decat piesa de la TV si cine stie, poate albumul e bun...
- gaga
Re: Mai bine..
Initial trimis de DANA
Am revazut clipul dimineata si raman la parerea dinainte: seamana ca idee cu omul cu sobolani. Stiu ca lui alin ii place trupa dar eu nu subscriu. Desi pastrez o rezerva pentru ca nu am ascultat decat piesa de la TV si cine stie, poate albumul e bun...
mie tot mi se par excelenti!
apare scris ca au un album da' am cautat la casele underground si nimic....cred ca l-au scos ei!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
i-am vazut la tv
i-am vazut la jeanina ciorondan...sunt buni,rock alternativ britanic(asa parca au zic ei)
sunt doi tipi,unu' la bass alut' la tobe...
cam atat!
sunt doi tipi,unu' la bass alut' la tobe...
cam atat!
trei arme am la indemana
- Rockeru'Somer
- Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1