ceva news

ce-a fost pe Muzici o data

ceva news

Mesajde n3aGabitz » Mie Ian 08, 2003 10:21 pm

Marijuana: am auzit ca a scos un clip nou la piesa "eu", si ca urmeaza sa iasa si album

La Familia: sunt pe cale de a lansa un album de mare succes, cineva de la media services mi-a spus ca va rupe.

daca stiti ceva NOU despre cei mentionati postati aici pls.

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde sadox » Mie Ian 08, 2003 11:35 pm

Prin vara am vazut un interviu cu baietzii din La Familia pe canalul B1Tv la emisiunea aya La Srada in care zyceau cei 2 "familishti" cum ca ar scoate ceva nou pa piatza da docamdata nu shtiu exact data lansarii viitorului lor album shi au mai zis ca albumu care-o sa yasa o sa fie mult mai bine lucrat shi un sound mai altfel decat ne-au obishnuit,deshi cred ca n-o sa-i surclaseze pe cei de la parazitii parerea mea,da totushi ramane da vazut ce-o sa fie cand o sa fie.AAAhh,shi inca ceva cica au mentzionat ca albumu va fi unu full adica fara jumatatzi da masura shi va contzinein jur la vro 20 da pyese.Cam ast-ar fi tot ce-am avut da zys.Peace to all of you!!!!

Revin shi ma scarpin /Mananc pana mor/Vreau sa vad tatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

Mesajde ckride » Mie Ian 08, 2003 11:44 pm

la familia au fost de mult la B1tv... abea astept albumu`!
clipu` lu` maryjuana tot nu l-am vazut...

Extra news: in curand noul album XXL&10 Grei, "In viteza". Va fi rupere.
ckride
Junior Member

uite cum vin stirile

Mesajde n3aGabitz » Joi Ian 09, 2003 6:49 am

Articol La Familia in Evenimentul Zilei de Azi!

http://www.expres.ro/divertisment/?news_id=108421

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Ian 09, 2003 1:39 pm

am vazut videoclipul marijuanei si mi se pare slab tin toate punctele de vedere.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 13, 2003 11:39 pm

Stie cineva data si locul lansarii noului album "La Familia"?
Multumesc Antici Pat!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Gyno » Joi Ian 30, 2003 2:13 pm

la familia mi se pare ca va scoate pe 3-4 februarie , nu e nimik oficila , asa am auzit yo , mai zic ca Il-Egal au intrat in studio , cat despre altii , don baxter ... cica pregateste un solo , da va zic mai multe altadata . :)
Gyno

pishat !!!

Mesajde KOndamnat » Joi Ian 30, 2003 3:24 pm

sincer nu shtiu de ce tot ashteptatzi atata fratzilor ca yo am vazut videoclipu lu "mariana" shi mi se pare de tot kktu shi ea shi stilu ei si tot ce face ea shi mai ales ala care o produce pah ea, ca e dusa, shi nu va place nimanui niciodata, a fost o ratata de prima data cand a deschis gura...

la familia shi il-egal... sunt curios daca s-au schimbat cu ceva ?! daca or sa aduca ceva nou...

cat despre Don Baxter tot respectu shi abia ashtept sa vad videoclipu nou a lu` La Familia, ca sa il vad pah Baxter, nu de alta, ca fara indoiala e cel mai tare pah West Coast p`aci pah la noi... o fi imprumutat el ceva de la Bone Thugs 'n' Harmony...dar cel putzin o face al draqu de bine !!

pace ! :D
KOndamnat
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Sâm Feb 01, 2003 12:06 am

Stiu ca n-ar trebui sa discutam aici despre asta, dar...ce parere aveti despre clipul lui Papa Junior cu Moni-k (este aceeasi Moni-k? ca parca nu mai seamana!) ?
AdevaRapper
Junior Member

klipu lu papa

Mesajde sadox » Sâm Feb 01, 2003 2:05 am

Un singur lukru pot sa zik despre klipu lu papa cu moni-k:este foarte comercial fara nici un fel de suparare,este genul de klip care sa prinda la mai tot romanu.

Ragai shi ma skarpin/Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

2pac

Mesajde sadox » Sâm Feb 01, 2003 3:09 am

M-am uitat la eisiunea yo shi tokmai am vazut klipu lu 2pac cu nas--Thugz Mansion.Prima data cand am vazut inceputu' klipului am fost putzin derutat,pentru c-am crezut ca ai un klip da soft rock,dar mi-am revenit repede cand am fost imaginile alea din ghetou.Klipu suna destul de ......acustic shi mi se pare un klip dastul da ok,da reushit,nah parerea mea.Pace!!

P.S. Sper sa nu ma criticatzi daca l-atzi vazut inaintea mea shi credetzi ca-i mai veki putzin,da yo abia acum am reusit sa-l vad.

Ragai shi ma skarpin/Manank pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Feb 03, 2003 10:46 pm

Sadox, clipul asta Thugs Mansion e super-real si Nas se descurca extraordinar! Instrumentalul este interesant la maxim!
AdevaRapper
Junior Member

yeah !

Mesajde KOndamnat » Mar Feb 04, 2003 10:55 am

da... la subiectu asta ii dau dreptate lu` adevarapper, suna foarte interesant instrumentalu, kiar daca nu are beat... e freeky shi kool in acelashi timp... :)
KOndamnat
Junior Member

Înapoi la De pe muzica