Hip-Hop Resurrection 2003

ce-a fost pe Muzici o data

Hip-Hop Resurrection 2003

Mesajde ckride » Sâm Feb 01, 2003 6:55 pm

Dumars, 31 ianuarie 2003, orele 22-23.
Care ati fost, v-a placut ? Mie... mi-a placut. Atmosfera, muzica, totul, mai putin unii "fani" :). "Rap is moving" cum zice vorba. AAa, ce nu mi-a placut, a fost prestatia trupei verdikt. Sa va povestesc cum a fost ? da ? bine. hai.

Pai... am intrat pe la 21:30 in club, pret bileti 50 de mii. A urmat o ora si ceva de pliktiseala, timp in care am-uitat-cum-ii-zicea-la-dj punea muzica. Muzica buna. A urmat prestatia lui vexx, a fost frumos. Apoi urma sa urce CTC-u, DJ Paul la aparate, poc, probleme cu microfoanele. In fine, cred ca a fost cel mai frumos moment al serii... prestatia celor 3 din CTC, freestyle-ul lui L Doctor sau cine era ala... nota 10. asa tralala, pe la 12-01 asa au urmat verdikt... no comment. DJ Dinero a pus niste muzica buna intre timp. Am uitat, au fost si niste brakeri... buni, bravo lor. Dox se zbatea pe acolo, bravo lui, i-a iesit concertu. Mai zgaria si el din cand in cand acolo... asa. Trecem la Swamp. DJ Swamp. La inaltime, in toate sensurile.
Urma sa cante si la familia, dar nush ce pula mea s-a intamplat... am inteles ceva de genu cum ca casa de discuri nu le-au dat negativele... in fine, se facuse 2 jumate, ma durea capu`, am plekat. In taxi am dat de un tigan care o ardea cu mafia in difuzoare :).

In fine, bravo dox, bravo organizatorilor, a fost ceva frumos. Poate daca erau mai multe trupe invitate nu se mai pliktisea lumea.

II salut pe toti cei prezenti acolo... nu stau sa enumar.
ckride
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Dum Feb 02, 2003 1:22 am

Neamtzule,fain....,pacat ca nu stau in buc(macar pt evenimentu' asta.ok ies ca is rupt....de somn
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Re: Hip-Hop Resurrection 2003

Mesajde Iceman21 » Dum Feb 02, 2003 8:58 am

Nu stiu,dar am impresia ca pe muzica lui DJ Dinero oamenii s-au cam plictisit...Cel putin dupa prima ora...(s-a cam ofticat Dox pe chestia asta :) ). Dar noroc ca mai zgaria si el, ca pleca lumea :)
A...si Dox a bagat si la sfarsit cateva piese.De fapt, cu el s-a terminat totul.Omu' a fost cam cel mai tare DJ de pe acolo (poate la concurenta cu Swamp).
In rest totul a fost marfa.Numa' ca taximetristul meu asculta manele :)
Iceman21
Junior Member

daaaa

Mesajde KOndamnat » Lun Feb 03, 2003 3:08 pm

bah... shi mie mi-a placut... in special Swamp shi Vexx cu care am shi discutat nishte bizznisuri cu compilatzia mea :P

pace lu` dox pt tot ce a facut... verdict... somn ushor... !!
KOndamnat
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Feb 03, 2003 10:20 pm

Nu pot decat sa imi exprim marele regret ca nu am fost acolo, desi aveam planuit cu mult timp inainte asta (dar a dracu' furtuna m-a impiedicat sa ajung)! Sper totusi sa vad si eu imagini de la acest super-party si sa sper ca se va repeta!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

hehehe !!!

Mesajde KOndamnat » Mar Feb 04, 2003 12:26 pm

bah am fakut shi yo poze pt site`u meu in DUmars... am fost paparazzi... cika l-au prins pah unu shi l-au dat afara dar pah mine nuh... :)))

in curand pah http://www.hiphopkulture.go.ro poze din Dumars cu totzi cei care au prestat...
KOndamnat
Junior Member

regret:((((!!!

Mesajde sadox » Joi Feb 06, 2003 10:57 pm

BAh nu shtiu cum va simtzitzi voi ,da yo ma simt al naibii da deprimat ca n-am reushit sa ajung prin Bucureshti sa vad shi yo party-u' care s-a dat.Avand in vedere faptu' ca yo stau prin vest(Arad) mi-era mai greu sa ajung in Bucuresti sa asist shi yo la show-u" d-acolo.Oricum sper sa se mai dea party-uri in genu celui de la dumars shi pa la mine prin vest (daca nu in arad cel putin prin apropiere pe undeva).Pace!!!!

P.S. Abia ashtept sa vad niste screenshot-uri din dumars pa http://www.hiphopkulture.go.ro.

Ragai shi ma skarpin/ mananc pana mor/Vreayu sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

Înapoi la De pe muzica