Care ati fost, v-a placut ? Mie... mi-a placut. Atmosfera, muzica, totul, mai putin unii "fani"

Pai... am intrat pe la 21:30 in club, pret bileti 50 de mii. A urmat o ora si ceva de pliktiseala, timp in care am-uitat-cum-ii-zicea-la-dj punea muzica. Muzica buna. A urmat prestatia lui vexx, a fost frumos. Apoi urma sa urce CTC-u, DJ Paul la aparate, poc, probleme cu microfoanele. In fine, cred ca a fost cel mai frumos moment al serii... prestatia celor 3 din CTC, freestyle-ul lui L Doctor sau cine era ala... nota 10. asa tralala, pe la 12-01 asa au urmat verdikt... no comment. DJ Dinero a pus niste muzica buna intre timp. Am uitat, au fost si niste brakeri... buni, bravo lor. Dox se zbatea pe acolo, bravo lui, i-a iesit concertu. Mai zgaria si el din cand in cand acolo... asa. Trecem la Swamp. DJ Swamp. La inaltime, in toate sensurile.
Urma sa cante si la familia, dar nush ce pula mea s-a intamplat... am inteles ceva de genu cum ca casa de discuri nu le-au dat negativele... in fine, se facuse 2 jumate, ma durea capu`, am plekat. In taxi am dat de un tigan care o ardea cu mafia in difuzoare

In fine, bravo dox, bravo organizatorilor, a fost ceva frumos. Poate daca erau mai multe trupe invitate nu se mai pliktisea lumea.
II salut pe toti cei prezenti acolo... nu stau sa enumar.