Ctc

ce-a fost pe Muzici o data

Ctc

Mesajde marian jan » Mar Feb 18, 2003 7:54 pm

"daca hh e de cacat,atunci eu am scaune zilnice"

vad ca exista thread marijuana,exista thread xxl&10 grei,ati facut pana si thread pt DMS,si pentru mamelino,dar nu exista thread CTC.asta spune cam multe despre majoritatea "hh-erilor".hai sa lasam asta.

dupa parerea mea,una din cele mai bune trupe(nu pot sa zic cea mai buna din simplul motiv ca nu au multe albume) de hh din romania.fara acuzatii de plagiat,cu voci bune,un album compact si de calitate.e un album cum rar mai vezi pe la noi.am vazut multe acuze la adresa formatiei,toate fara fond.
bravo baixule!
marian jan

hmmm

Mesajde Gnom » Mar Feb 18, 2003 8:40 pm

korec///cum spune gheorghe la radio...da eu sunt de acord ca ctc e o trupa buna...da inca nu e...stai as scoata un album si atunci os a vezi daca e(din punctu meu de vedere.....ESTE....)..adica(toate trupele de la URBAN sunt TRUPE FOARTE BUNE)...nu j hai sa facem thread cu toti ...si cu da-hood..si cu deceneu..k-gula...dream team....raparta :P ...

lasand gluma laoparte.....mda..korec....

Gnom
Gnom
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mar Feb 18, 2003 10:10 pm

da,asa e.Ctc e o trupa foarte buna(parerea mea),abia astept urmatorul album.Cred ca mai au multe de zis:>.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mie Feb 19, 2003 12:34 pm

era pe sub-forumul underground un thread despre trupele cu potentzial. Exprimatzi-va acolo...and off course...CASE CLOSED...

edit: Aline,ai dat cu stangu-n dreptu...citatul pe kre l-ai dat tu ii apartzine lui Cedry2k :)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Înapoi la De pe muzica