Am revenit...

ce-a fost pe Muzici o data

Am revenit...

Mesajde shinee » Mar Noi 27, 2001 2:15 pm

Am revenit pe forum. Am sa incerc, de dragul tuturor, sa ma mentin pe o pozitie moderata si sa-mi mai scurtez caninii. O iau ca pe o concesie facuta de dragul celor care conteaza pentru mine, aici: VALI, Dana, tzep, alina, DeathAngel, Rockerul Shomer, dyane,etc.

Incerc cu succes sa uit si usoarele jigniri ale lui Kickass. Stiu ca vin din pasiunea de rocker si dintr-o slaba putere de argumentatie. Cand se intampla asa, cu totii suntem tentati sa ajungem la defecte personale...unii, pentru ca nu mi s-a mai intamplat niciodata sa ma jigneasca cineva pe baza unor atribute fizice. Nu fas a fas, in orice caz.
Oricum, e important ca tot ceea ce am scris pana acum aici, am scrisa cu suflet si cu pasiune pentru muzica rock romaneasca, dar fara rautate sau intentia de a jigni o persoana sau orgoliul unui fan. va rog sa ma credeti ca admir cu putere fanii (nu fanaticii), care simt emotii la fiecare concert al trupei iubite. In ultimul timp eu nu am mai avut emotii la Cargo, decat atunci cand le facema o surpriza, ducandu-ma sa-i vad la concertele din alte orase, la care nu-i insoteam.
Important mai e si ca discutia voastra legata de Cargo a animat membrii grupului, unii fiind usor PRO critici, altii fiind puternic CONTRA, altii abtinandu-se.
Adrian Barar a demontat cu succes toate acuzatiile aduse, dupa ce le-a citit, ba chiar a dorit sa va trimita si un mesaj, insa i-am spus eu ca am scris cam aceleasi lucruri pe care ar fi vrut sa vi le spuna si el.Nu cautam sa ne scuzam, dar TREBUIE sa intelegeti urmatoarele lucruri:

- Cargo este un grup care isi gaseste prin eforturi proprii concerte, nefiind in marea gasca a impresarilor si cantatorilor de rock. De multe ori sunt exclusi pe urmatoarele teme: sunt prea rock; sunt incomozi, ca succes, pentru alte formatii; sunt inlocuiti de "binevoitori" care sustin ca pot aduce alte 2 formatii (de dance si burice) mai ieftine si mai incitante, in opinia lor. Cargo merge sa cante in orasele in care eu reusesc sa conving lumea ca e o trupa de succes sau acolo unde sunt doriti cu orice pret de catre organizatori.

- Din motivul 1, ajungem la al doilea. Ajungand la un concert, Cargo incearca sa se comporte cu tot profesionalismul posibil pe scena, in conditiile in care echipamentul tehnic le-o permite. In cazul concertelor cu sunet prost, grupul NU are ce sa faca, decat sa incerce sa mearga inainte, ca sa nu faca pauze care sa strice atmosfera, bucuria fanilor, relatia cu organizatorul, etc. La concertele care au sunet prost,( in ciuda faptului ca formatia face INTOTDEAUNA probe cu 4 ore inainte de concert si totul pare sa fie in regula), sa fiti siguri ca cel mai prost dintre toti se simte FORMATIA, care nu se aude in monitoare si care nu e bagata in seama de sunetist...

- Din motivul 1 ajungem si la al treilea. Piatza muzicala din Romania este foarte aglomerata si concerte sunt uneori multe , alteori putine, alteori deloc. Aceasta formatie s-a straduit si a reusit sa traiasca exlcusiv din muzica si foloasele muzicii ei, fara absolut nici o sursa suplimentara de castig. Am inteles ca NU va intereseaza ce pastile ia unul sau ce are de mancat altul, dar, stiti ce? daca ar fi vorba despre voi, v-ar interesa! Daca tot ce ati avea ar fi 50.000 pt biletul de concert, iar alti bani nu mai aveti si nu veti mai avea inca 3 zile, sunt sigura ca ati renunta la un concert CARGO.Asta nu inseamna in nici un caz ca nu sunteti fani sau ca nu iubiti formatia, ci PUR si SIMPLU ca nu va permiteti sa veniti. Asa se intampla si cu noi, oricat va e de greu de crezut. Starul NU este un supraom, chiar daca suna meschin faptul ca el trebuie sa plateasca intretinerea si gazul. Starul NU este un supraom, chiar daca vi se pare un semn de slabiciune ca e bolnav, ca a racit pe drum, in frig, cat a mers, 10 ore cu masina, iar acum e ragusit si are temperatura, iar inainte de concert baga in el mediacmente, ceaiuri, miere , oua si tot ce-ar mai putea ca sa-si "deschida" coardele vocale, ca sa cante bine si pentru voi si pentru el, dar bineinteles ca, dupa 3-4 piese, "artificiile" medicale nu-si mai fac efectul si incepe sa greseasca si sa se chinuie. Starul NU este un supraom, chiar daca vi se pare corect sa aveti pareri negative sau prejudeacti la adresa prietenilor lui sau a oamenilor care ii vin la concert.
Starul ESTE un supraom in masura in care va gadila sensibilitatea, va face sa plangeti sau sa radeti, va trezeste sentimentele si va face sa veniti si sa plecati cu bucurie de la un concert de-al sau. Starul ESTE supraom in momentul in care merge mai departe intr-un concert, chiar daca a gresit un vers sau a falsat sau nu a putut sa tina un sunet, dar si-a continuat concertul, incercand sa nu repete greseala.
Cargo nu doreste neaparat sa fie tratat ca un grup de SUPRAOAMENI, ci ca niste oameni normali, daruiti cu talentul muzical, care au zile proaste, cu febra si oboseala dse pe drum si multe zile bune, cu chef si voce si buna dispozitie. Cargo isi doreste fani adevarati, care tin la formatie si inteleg ca mitul SUPRAOMULUI nu exista.

va multumesc ca ati citit acest mesaj si sper ca, in ciuda faptului ca am ochelari, ca sunt rea de gura, ca am racit si ca m-am ingrasat, ca cunosc prea multe vedete si ca sunt poate prea obiectiva, dar uneori si prea bataioasa, ca mi-as fi dorit uneori sa nu exist, dar ca ma bucur sa va enervez, sa urcati in sufletul meu mai aproape de ceea ce se numeste prieten
shinee
Junior Member

Re: Am revenit...

Mesajde gaga » Mar Noi 27, 2001 2:21 pm

Initial trimis de shinee
Daca tot ce ati avea ar fi 50.000 pt biletul de concert, iar alti bani nu mai aveti si nu veti mai avea inca 3 zile, sunt sigura ca ati renunta la un concert CARGO.

Gresit... nu asi renunta... in mod cert... de aici deducem (fara a incepe o noua polemica fiindca nu sunt in stare de "un alt inceput" in sensul asta) ca daca nu exista SUPRAOAMENI in sensul de SUPRAVEDETE, atunci exista sigur SUPRA/SUPERFANI !

p.s. welcome back
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde FrozeN » Mar Noi 27, 2001 2:36 pm

Kickass isn't gonna be happy about this...
FrozeN
Junior Member

Mesajde dyane » Mar Noi 27, 2001 9:57 pm

ma bucur ca ai revenit Ana..:)
dyane
Junior Member

Pana si eu

Mesajde alina » Mar Noi 27, 2001 11:16 pm

si eu ma bucur ca ai revenit in ciuda cuvintelor 'rele' adresate Irisilor
alina
Junior Member

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 7:23 pm

noi intelegem cum e cu oamenii si supraoamenii, dar...

cum ei platesc ca sa aiba gaz, ca sa aiba benzina, ca sa aiba instrumente, si noi plateim ca sa ii auzim cantand. asta a toata logica pe car eo pot intelege. si nu e valabila doar pentru cargo sau iris, ci pentru toata lumea.

am acceasi intelegere pentru ei cum aveti voi pentru operatorii de telefonie mobila sau pentru serviciile de internet. o singura data i-am iertat, atunci cand...dar sa nu vorbim

azi mi-am luat salariul, deci o sa vin la concert, chiar daca am mai fost la concerte unde nu aveam decat bani de bilet (stiti voi, mitul rockerului sarac...)

ana, wb si ne vedem joi seara
Vizitator

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Noi 28, 2001 9:54 pm

bah,bine ca ai revenit...
si apoi sa fie bine sa facem ce vreau eu asa ca ramai acilea sa putem tine legatura!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Re: Re: Am revenit...

Mesajde DEATHANGEL » Mie Noi 28, 2001 9:58 pm

Ma bucur ca ai revenit!
Desi eu cred ca ma cam duc...bolnav, ce sa-i faci...o epava nenorocita!
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
DEATHANGEL
Junior Member

Re: Re: Re: Am revenit...

Mesajde shinee » Joi Noi 29, 2001 3:09 am

...asta ma face sa deschid un nou topic...mesajul lui Deathangel...
un topic romantic si pesimist, cum sunt eu.Ah, si n-are nici o legatura evidenta cu muzica...oare unde sa-l pun?
shinee
Junior Member

Shinee

Mesajde gaga » Joi Noi 29, 2001 8:31 am

Daca e topic nou pune-l oriunde, daca vrei shi alte pareri decat ale rockerilor pune-l pe muzica (desi si pe aici se mai aventureaza cate un blinkot ca sa-mi dea mie de lucru)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

pune-l undeva

Mesajde Vizitator » Joi Noi 29, 2001 3:33 pm

pune-l pe muzica si facem o trimitere de pe ROCK pe muzica.
Vizitator

Mesajde tseposu » Joi Noi 29, 2001 5:42 pm

[quote]Initial trimis de shinee
[B]Am revenit pe forum. Am sa incerc, de dragul tuturor, sa ma mentin pe o pozitie moderata si sa-mi mai scurtez caninii. O iau ca pe o concesie facuta de dragul celor care conteaza pentru mine, aici: VALI, Dana, tzep, alina, DeathAngel, Rockerul Shomer, dyane,etc.

ma bucur sa ma regasesc si eu printre cei pt care te-ai intors
bon retour parmi nous!

si continua sa ii tii pe baieti la curent cu ce se intampla pe aici, e chiar misto sa stii ca nu-i lasa indiferenti discutiile noastre
tseposu
Junior Member

Înapoi la De pe muzica