Puya 2001
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Puya 2001
Initial trimis de original
tre sa iasa albumul solo al lui Puya cat de curand!!!
Esti fan de-al lui Puya??
- Angelove
- Junior Member
Re: Puya 2001
Gabitz frate..sa speram doar ca are ceva de spus....ca ne-a cam amenintzat cu aparitzia albumului inca dupah ce-a ieshit albumu' lu' Sishu-strada mea...pe sishu l-am ascultat..s-a straduit el ceva da parca tot n-a ieshit asha cum se ashtepta lumea!!!
peace .... and keep up the good work!!!
"scuip vers energetic/genETIC get-beget getic/teorETIC ETIC/cuget din GENere/GENeros erETIC/GENiu GENtil cu GENa GENeratoare de GENocid/geogenic bionic,gigant cu origini in acid/ucid stereofonic orice intelect defect/in efect perfec/efectuez operatzii pe-orice cord infect"
NO WAR IN IRAQ
NO WAR IN IRAQ
- genETICU
- Junior Member
Re: Re: Puya 2001
Initial trimis de genETICU
Gabitz frate..sa speram doar ca are ceva de spus....ca ne-a cam amenintzat cu aparitzia albumului inca dupah ce-a ieshit albumu' lu' Sishu-strada mea...pe sishu l-am ascultat..s-a straduit el ceva da parca tot n-a ieshit asha cum se ashtepta lumea!!!
bah da tu esti pe dinafara rau de tot!
tu n-ai vazut cand a scris Gabitz ca iese albumu??????
albumu' ala al lu' Puya nu mai iese.....mai uita-te si tu la televizor,in pula mea....
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
You soft so, really awful, i rock the grand flow
-
b0mber - Junior Member
Re: Re: Re: Puya 2001
merci de info fra'.....ce sa zic habar nici nu shtiam!!!
shi oricum nu ma ashteptam sa iasa....sper sa fie fondate vorbele tale!!!
i'm out.....
shi oricum nu ma ashteptam sa iasa....sper sa fie fondate vorbele tale!!!
i'm out.....
"scuip vers energetic/genETIC get-beget getic/teorETIC ETIC/cuget din GENere/GENeros erETIC/GENiu GENtil cu GENa GENeratoare de GENocid/geogenic bionic,gigant cu origini in acid/ucid stereofonic orice intelect defect/in efect perfec/efectuez operatzii pe-orice cord infect"
NO WAR IN IRAQ
NO WAR IN IRAQ
- genETICU
- Junior Member
...
albumul acela nu a iesit pe piata, insa exista in "strada"! Un mare muist (sau mai multi) care a facut rost de el la pus in lista sa in unele din canalele populate romaneste de pe undernet de unde se ia de obicei muzica romaneasca. mai exista si un site al carui webmaster mi-a promis ca il va scoate de pe pagina.
1) Acest album inca nu a iesit, dar din cate am auzit Puya se chinuie sa-l scoata sub o noua forma (hint: piese noi).
2) Este o ipocrizie sa pui acest album pe net, din moment ce ar putea iesii, pur si simplu i se face un rau artistului in cauza. Si asa vanzarile sunt d-ampulea daca il mai gaseste lumea din timp pe net, se va face un sloboz imbibat cu rahat.
multumesc de atentie.
1) Acest album inca nu a iesit, dar din cate am auzit Puya se chinuie sa-l scoata sub o noua forma (hint: piese noi).
2) Este o ipocrizie sa pui acest album pe net, din moment ce ar putea iesii, pur si simplu i se face un rau artistului in cauza. Si asa vanzarile sunt d-ampulea daca il mai gaseste lumea din timp pe net, se va face un sloboz imbibat cu rahat.
multumesc de atentie.
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: ...
Initial trimis de n3aGabitz
albumul acela nu a iesit pe piata, insa exista in "strada"! Un mare muist (sau mai multi) care a facut rost de el la pus in lista sa in unele din canalele populate romaneste de pe undernet de unde se ia de obicei muzica romaneasca. mai exista si un site al carui webmaster mi-a promis ca il va scoate de pe pagina.
multumesc de atentie.
asta e...se pare ca unii nu inteleg cata munca si cati bani se investesc in albumele astea si prefera sa le puna pe net sa le ia toata lumea,in loc sa astepte sa apara albumul si sa-l cumpere cine vrea astfel incat artistul respectiv sa-si primeasca banii atat de munciti...pula mea
I slice nerds and melt icebergs in the north pole
-
b0mber - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1