Dací£ ar fi sí£ rí£spund la intrebarea "care sunt formatiile mele preferate", as aspune "Nirvana si Deftones"... dar realitatea e cí£ nu mai ascult nici una dintre ele prea des, in afarí£ de rarití£tietc.. Dupí£ cativa ani, m-am mai plictsit si eu...
Una dintre primele formatii pe care le ascult de ceva timp e Green Day. Versurile imi merg drept la inimí£ si muzica prpriu-zisí£ o gí£sesc - mai e nevoie s-o spun? - "equally great".
Ultimul lor album propriu-zis, Warning, mi se pare cí£ e trecut cu vederea in mod nejustificat. Reuºesc sí£ fie unici prin imbinarea punk-ului cu folk-ul, intr-un mediu actual muzical in care originalitatea e o pasí£re rarí£.
Green Day
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
N-am ascultat prea mult Green Day, dar mi se pare formatie buna..Cel mai mult imi place melodia Time of your life (Good Riddance)
De altfel, mai exista si pe la noi trupa Zob, care "se inspirau" de la ei, sa spun asa... pana si modul de cantat la microfon era acelasi...:p oricum, buna trupa si Zob..
De altfel, mai exista si pe la noi trupa Zob, care "se inspirau" de la ei, sa spun asa... pana si modul de cantat la microfon era acelasi...:p oricum, buna trupa si Zob..
aduceri aminte si stele
-
Charisma - Junior Member
In legí£turí£ cu ce spui despre ZOB, ai dreptate, dar "asemí£narea" e numai intre Vladone (vocal+basist) si Billie Joe Armstrong (vocal+chitarist)...
ZOB au scos niste albume bune, Parodisiac-ul prin 1996 (desi erau numai parodii, sau poate tocmai de aia, a fost un album super *thumb up*), si Telenovele mi-a plí£cut... nu am si nu am ascultat ultimul lor album, III mi se pare cí£ se cheamí£.

- Tavi
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1