la familia
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
la familia
intelege cineva diferenta dintre l.f. si celelante trupe?
- sosyy77
- Junior Member
...
pot sa dau o gramda de argumente in care sa arat diferenta dintre lf si restul de trupe dar sunt sigur ca putin vor intelege, deoarece sunt multi care nu adora aceasta trupa....deci...nu pot sa zic decat ....la familia forever.
pace
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
La Familia...in primu rand nu mai au mesaj, daca inainte cantau gangasta acum ...? despre sound e superr, si inca ceva, melodia totzi baietzii parca da in ceva still parazitii! pace!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
la familia za best
bah , e tare albumu , dar , cum am zis si pe alte forumuri , prea mult si-a pus amprenta baxter , dar la o discutie intre baieti ...... nu dau nume , ziceam ca daca nu era baxter nu exista album la familia....... !
oricum , astept cu nerabdare albumu il-egal , am ascultat o prima piesa . si e tare , sunet nou , stil nou misto de tot , o sa vedeti de ce-s in stare baietii din salajan anu asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oricum , astept cu nerabdare albumu il-egal , am ascultat o prima piesa . si e tare , sunet nou , stil nou misto de tot , o sa vedeti de ce-s in stare baietii din salajan anu asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Gyno
6 mesaje
• Pagina 1 din 1