va rog DOAR CINE ARE RABDARE sa ctieasca pana la sfarsit sa se apuce sa citeasca restu....mai sunt alte toipicuri...
Eu si cred ca si multi altii se intrebau de ce nu merge treaba in tre raperi..de ce?????????? din cauza lorr...a raperilor..orice cretin se vede mai tare decaalt cretin.....si sunt multi baieti cu bani de la taticu ce au probleme de superioritate....
EX:....eram joi la o proiectare de grafuri la tnb..(in fine nu conteaza) si am pleca si am dat noroc ca tre sa plec cu unu din emcii repsectati de la noi...care dupa ce am dat noroc s-a intors la prieteni si a zis:"uite-l si pe ala si asta se vede rapper"...
cu toate ca ne stiam(nu ne cunosteam)....dar totusi..eu NUU ma consider raper..mai am mult prea multe de invata.t..daasta e..de aia nu merge nimic la noi.......
parerea mea
o parere
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bre gnom, eu te consider rapper si nu mi se pare ca prin lucrul asta aduc deservicii rapului romanesc. Cat despre baietii aia cu complexe de superioritate -> seems like trey're everywhere!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
MDA...
Bei GNOM! Eu nu shtu ce sa spun! E aiurea treaba! Pe Vexx care din cate auzisem eu era omu ala super de treba! Sti, cum spune "stau pe felie" si alea alea (era pashnic) de ex. cand am iesit am auzit in spate vocea lu Vexx, "Iauitel mah, totzi smecherii ishi lasa cioc ca mine, heh", pe un ton din ala de genu cine poola mea sunt eu! Ma rog....
-
m0l0z - Junior Member
da...
Good pint gnom....
De acord cu tine .... nici eu nu ma consider rapper ... ii las pe alti sa ma considere.... daca sunt cazuri...!
Si normal ca: "Doar orice cocotat se poate crede sus..."!
Cunosc eu unii care din primele piese : " Noi M**(a treia litera din alfabet si ce urmeza dupa M:)) ca sa nu dau nume) ne-am facut meseria daca e altu mai bun ca noi, jos palaria...!" ma rog , aveau 4 piese si nu vedeau altii mai buni k ei.... pareri pareri....
De acord cu tine .... nici eu nu ma consider rapper ... ii las pe alti sa ma considere.... daca sunt cazuri...!
Si normal ca: "Doar orice cocotat se poate crede sus..."!
Cunosc eu unii care din primele piese : " Noi M**(a treia litera din alfabet si ce urmeza dupa M:)) ca sa nu dau nume) ne-am facut meseria daca e altu mai bun ca noi, jos palaria...!" ma rog , aveau 4 piese si nu vedeau altii mai buni k ei.... pareri pareri....
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
freedom of speech
nu j ce s-a intamplat cu tine si cu vex....coincidenta a fsot ca a fsot in acelasi loc si zi cu incidentul meu...la mine a fsot protagonist ALT EMCEE aporpape la fel de respecata...da numele nu conteza(nu am de ce sa-i fac reclama)..anyway..treaba e ca eu sunt un nimeni..recunosc asta/...dar totusi .....amm dreptu sa fac ce muzica vreau ..despre pisici in cxuiburi de rinoceri daca vreau...lasa-ma in poace..sau am dreptu ssa ma imbrac cum vreau..si apropo...eel fiiind baiat de bani gata..nu jtie cum e sa "PORTI DE IN FIECARE ZI DE UN AN ACEEASI PERECHE DE PANTALONI"
DA ASTA E.....:con:
DA ASTA E.....:con:
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
Gnom-ule, pula mea, intzelege shi tu cat de greu le e unora sa traiasca viatza. Tu itzi dai seama ce greu e sa cari lantzurile alea de aur dupa tine. Tu itzi dai seama cat de greu poate fi sa cari un 6310 in pantaloni. Shi se mai trezeshte unu' din ashtia noi sa aiba IMENSUL TUPEU sa existe shi sa aiba talent.
Vezi-tzi tu frumos de treaba ta k ai un viitor frumos in fatza shi las-o sa se rupa de totzi ashtia cu nasul ridicat de macarale.
Vezi-tzi tu frumos de treaba ta k ai un viitor frumos in fatza shi las-o sa se rupa de totzi ashtia cu nasul ridicat de macarale.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Totusi, Gnom, ar fi fost bine sa-i dai si numele, ca nu-i faceai reclama, ci il huiduiam aici de fatza cu toti... Invidia asta (si probabil o teama idioata) l-a facut sa reactioneze astfel fatza de tine!
-
Deci faza e chiar de cacat.Fiecare e liber sa faca ce vrea.Daca yo vreau sa fac muzica o fac cum imi place mie fara sa dau socoteala nimanui.Vad ca daca incerci sa faci ceva in cacatu asta de tara tii se taie craca de sub picioare.Gnom,chiar ar fii trebuit sa ii dai numele.Asa ceva nu se face.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Da...din pacate exista multe specimene de astea. Eu am facut un liceu mai bun sa zic asa. Erau ceva rapperi pe acolo...majoritatea copii de astia de bani gata. Oamenii cu tzoale din state...imbracati bine....insa la caracter...era sublim si lipsea cu desavarsire. Oricum cum s'a cam dus moda cu rapu'...oamenii au dat'o la intors...au inceput cu haine stramte si fraze de genu'..."baa...rapu' e pt tarani..baieti de cartier...nu ne injosim noi la de astea". Oricum fuck'em...putini inteleg ce inseamna hip-hopu' de fapt...si prea putini respecta.
-
gizzo - Junior Member
ata neagra ....
gnom , acceptat parerea cu pantalonii....mi s-a intamplat...
error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
Initial trimis de gizzo
putini inteleg ce inseamna hip-hopu' de fapt...si prea putini respecta.
Ur so right, unfortunately!
-
11 mesaje
• Pagina 1 din 1