Rock rules!!!

ce-a fost pe Muzici o data

Rock rules!!!

Mesajde Paranoid » Dum Dec 09, 2001 6:17 pm

Mai, nu prea m-am prins cum se foloseshte site-ul asta:D , dar nu conteaza..
Ideea este :nu am vazut prea multe referiri la muzichia rock de caliate, shi ma simt dator sa intervin, chiar daca o fac folosind trei intrebari stupide:
1.Ce parere avetzi de ultimul album Ozzy Osabourne (Back on Earth)?
2.Ce shtitzi de viitorul album Maiden
3.Ce shtitzi despre proiectul Demons&Wizards
Shtiu, ash putea gasi informatziile pe web, dar ma intereseaza factorul uman!! ;)
Paranoid

Re: Rock rules!!!

Mesajde apunake » Lun Dec 10, 2001 2:29 pm

Initial trimis de Paranoid
Ideea este :nu am vazut prea multe referiri la muzichia rock de caliate, shi ma simt dator sa intervin, chiar daca o fac folosind trei intrebari stupide:
Shtiu, ash putea gasi informatziile pe web, dar ma intereseaza factorul uman!! ;)

Factoru' uman zice ca:
1) Ozzy si-a trait traiul, si-a mincat malaiul. A avut o sansa sa se retraga in plina glorie, dar a ratat-o;
2) The same for Maiden. S-o fi ieftinit Gerovitalu si pe la ei si de-asta sint asa vioi;
3) Proiectu imi scapa momentan. Da cum afla factoru uman ceva, te anunta.

Al dracu factor, vezi?
apunake
Junior Member

Mesajde FrozeN » Mar Dec 11, 2001 11:39 pm

Mergi mai bine pe sectiunea rock pentru asemenea topicuri. Pe sectiunea asta sunt multi care vor sari de fund in sus cand vor auzi de rock. In partea cealalta nu se intampla asa ceva.
FrozeN
Junior Member

Re: Rock rules!!!

Mesajde manelesux » Mie Dec 12, 2001 4:21 pm

Initial trimis de Paranoid

1.Pita lu Ozzy (Osabourne-laden) e mare shi afanata,malaiu la fel.Are inca un a dracu de ascutzit simtz al melodiei.Acu e drept ca vocea e cam asudata dar ce vrei,Ozzy nu a stat niciodata prea grozav cu grumazu,comparativ cu Halford de izemplu.Oricum,albumu merita o ureche-doua,sunt piese f.bune pe el.(am impresia ca e totushi Down to Earth shi nu Back on Earth)

2.Ceea ce nu se poa zice de Maiden.Albumu ultim nu are nici un rost,e numa Gerovitalu de el,iar album nou nu o sa scoata inainte sa se vanda stocu din albumu vechi,ca doar de aia s-au reunit,ce dracu!

3.Proiectu Demons&Wizards e mare scula pe bascula,de fapt e un singur album la facatura caruia au participat trei grei:
John Schaffer de la Iced Earth-probabil cel mai bun rythm-guitarist al momentului
Hansi Kursch de la Blind Guardian(voce)
Richard Christy de la Death/Iced Earth/Control Denied la baterie.

Muzica e o combinatzie perfecta intre stilul instrumental Iced Earth shi shmecheriile vocale de la Blind Guardian,poate ceva mai putzin bombastic,mai balados.Au facut shi un cover Cream,piesa White Room daca bine tzin minte.Una peste alta a fost votata surpriza anului 2000 cam in toata presa de specialitate,insa nu prea se arata intentzii de a continua proiectul cu un al doilea album,avand in vedere ca Iced Earth e on tour pana vara viitoare(including Budapesta) iar Blind Guardian muncesc pe branci la albumu ce va sa vina iarna asta.

Cu dragoste,factoru uman....%]
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Înapoi la De pe muzica