azi noapte ma gandeam sa vad ce mai face concurenta asha ca ma dusei pe pagina oficiala CARGO unde am vazut mesajul ala. voi ce ziceti?
pe de alta parte, de vreo 3 luni se pregateste ceva la mediapromusic.ro n-or mai fi avand bani? sa il intreb pe barar daca vrea sa ii fac pagina oficiala???
:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:
am castigat???
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
keep on!
daca il faci pe cargo sigur godoroj te va lua la oficialul iris!
sa treaca lansarea lui si o sa-i mai spun!
sa treaca lansarea lui si o sa-i mai spun!
- Rockeru'Somer
- Junior Member
stati linistiti fratzilor, n-am zis ca o voi face sigur, e doar o idee
daca dupa sarabtori mai au concerte prin bukale, o sa il abordez pe barar sau pe igrisan cu propunerea, binenteles avantajoasa pentru ei si minimala pentru mine...
pe de o parte imi pare rau...pentru cicos...dar viata merge inainte...:confused:
lipsa concurentei inseamna prostie, nu mai exista etalon, nu mai am de la cine sa fur materiale
(nu-i asha max?) si imi da o incredere de sine. pe de alta parte, dragos pr sau nu mai stiu cine zicea ca av face shi el o pagina cu trupa... sa vedem si apoi comentam
PS: dupa sarbatori voi schimba designul siturilor...
daca dupa sarabtori mai au concerte prin bukale, o sa il abordez pe barar sau pe igrisan cu propunerea, binenteles avantajoasa pentru ei si minimala pentru mine...
pe de o parte imi pare rau...pentru cicos...dar viata merge inainte...:confused:
lipsa concurentei inseamna prostie, nu mai exista etalon, nu mai am de la cine sa fur materiale

PS: dupa sarbatori voi schimba designul siturilor...
- Vizitator
7 mesaje
• Pagina 1 din 1