Decembrie, ultimul bal

ce-a fost pe Muzici o data

Decembrie, ultimul bal

Mesajde onk » Mar Dec 18, 2001 10:26 am

imi permit sa deschid un subiect care ma macina de o saptamana (adica de cand v-am gasit) :
nu stiu cum dar lunile astea doua (noiembrie si decembrie) au adus umbra mortii peste rock parca mai abitir decat celel;alte luni (parere subiectiva, doarece mortii mei cei mai dragi din muzica s-au nascut sau au plecat in aceste doua luni)
daca nu va cer prea mult, sau daca nu cumva i-ati mai plans si in alte locuri (am inteles ca pe Freddie), v-as ruga sa ma sustinei
daca este un subiect prea trist sau cam patetic, renuntati si inchideti-ma, va rog
si, daca nu cer prea mult, v-as ruga sa-i pomeniti pe cei pe care i-ati cunoscut si care au avut "obraznicia" sa incerce sa opreasca gloantele lui decembrie negru cu pieptul
multumesc
onk

Mesajde gaga » Mar Dec 18, 2001 11:23 am

Am avut thread deschis si la moartea lui Harrison si la a lui Chuck... chiar si a lui Freddie.
E destul de trist si patetic, nu trebuie inchis subiectul neaparat dar vorba maestrului:
"The Show Must Go On"
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

been dased and confused...

Mesajde onk » Mar Dec 18, 2001 1:46 pm

:bok:
pai dragí£ Dana, la modul cum ai pus problema cu "nu neaparat dar...:hem: ." e clar ca mi s-a nascut un copil mort, ;cl , drept pentru care apelez la autoritatea ta tutelara ( :dir: )pentru un glont in cap acestui subiect

peace, man
see ya:cool1:
onk

Mesajde gaga » Mar Dec 18, 2001 2:52 pm

Stay cool, se duce singur la vale copilu' tau... din pacate subiectele ne cam lipsesc, noi cam lipsim... monstrii sacrii ai forumului (stiu ei care sunt...) freaca pixu in loc sa kace subiecte de mestecat ;)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde onk » Mar Dec 18, 2001 4:46 pm

Dana,
sa inteleg ca si pe aici bantuie virusul oboselii dupa doua-trei furtuni de creier? stiam ca rockerii, asa neintelesi cum sunt, se afla cumva mai perseverenti in ideile lor. iti spun eu care e problema, nu ideile sau lipsa lor sunt cauza, ci faptul ca prea suntem intre ai nostri, si, din cate am reust eu sa citesc, lipsesc pumnii, injuraturile si conflictele. ce am gasit eu p'ici sunt niscaiva fluturari angelice din aripioare, ce mama raului, roacheri sunt sau ce? nu ma refer la un limbaj unsuros, ci la conflicte de gennul "nu ai nici cea mai mica dreptate, existi incorect in aceasta idee"
da de unde , toata lumea e de acord ca rockul ne uneste, ne hraneste, ce frumos e pe forumu asta, ce bine ca ne cunoastem, si uite asa, din zahar in miere ne trezim cu diabetul lipsei de idei si de controverse
nu pe bune , unde sunt ceilelti , macar sa redeschida subiectele de la inceput daca aste sunt dijiaba si in plus
uuuuuuufffffffffffffffff....am obosit
onk

Mesajde Vizitator » Mie Dec 19, 2001 3:03 am

onk, suntem de acord cu unele ... si in dezacord cu altele

au existat destule flameuri pe aici...de pilda, cum a plecat deathangel de la union jack fara sa zica saru mana :)

daca vrei sa te certi sau sa gasesti motive de discutii iti sugerez sa citesti unele din topicurile mai vechi si vei gasi acolo destul material... ;)

noi iti uram bun venit, atat tie cat si restului noilor veniti si speram sa va simtiti bine aici...
Vizitator

Mesajde onk » Mie Dec 19, 2001 12:16 pm

:bub: :bub: :bub:
Vali, ziceam controverse, nu cearta, si am reusit sa mai citesc si cate ceva din cele vechi (mamí£, mamí£)
cat despre simtire, e bine aici,
da' totusi, ma gandesc ca pe un forum rock, cu subiecte numai muzica rock, si cu participanti initiati, se ajunge inevitabil la o yes-meneala de toata frumusetea
onk

Înapoi la De pe muzica