Westside 4ever!

ce-a fost pe Muzici o data

Westside 4ever!

Mesajde n3aGabitz » Sâm Dec 22, 2001 5:29 am

SHM:

o muzica nici odata nu o sa moara atata timp cat ascultatorii ei o au in suflet, indiferent daca cei care o fac sunt 2 sau o mie! SI cum sunt doar doua trei trupe? Vrei sa-ti fac eu o lista?
inafara de cele trei consacrate, mafia, la fam si il-egal...uite cativa

xxl, marijuana, m&g, villy, anturaj (curand), mahsat, luchian.....trupe care nu sunt neaparat gangsteri dar care merg pe aceasi linie "melodica"!

Dupa mine muzica asta nu o sa moara nici odata....si apropo stai linistit ca dupa ce o sa asculti compilatia noua, si albumu solo al lui Puya....o sa-ti zici "ba da ce dreacu m-a luat sa zic ca ma las de stil" daca n-o fii asa.....atunci ai cate beri vrei tu de la mine!

pace
n3aGabitz
Junior Member

Re: Westside 4ever!

Mesajde Hip2Hop » Sâm Dec 22, 2001 4:56 pm

TRUE..TRUE!!
Hip2Hop
Junior Member

re

Mesajde SHM » Sâm Dec 22, 2001 10:42 pm

Original:

DE vreo 5 luni tot astept sa iasa ceva nou gangasta.si tzapa...tu ce zici acu' sa stau sa nu zic nik cand caddy zicea la inceputu lu august ca intr-o luna scot album....si ei nu au scos nik nici pana in clipa de fatza?din cate stiu il-egalu e ca si mort ca nu mai au casa de discuri...la familia si mafia ce au mai ramas ca restu sunt numa' cu numele mai mult...ma rog la DIVINITATE sa fie iara gangastau' ca prin 98...am gfost gangsta si voi fi in continuare...am zis si ashea la suparare mah..

PACE!
SHM
Junior Member

Re: re

Mesajde n3aGabitz » Sâm Dec 22, 2001 11:07 pm

frate ai dreptate dar "nu judeca" asa problema...nu uita ca in situatia caselor de discuri din romania e sub orice critica...nu e vina il-egalului......ai uitat ce au patit parazitii cu A&A....ce dreacu...fac si ei ce pot....acum

pace

si SARBATORI FERICITE LA TOATA LUMEA!
n3aGabitz
Junior Member

Înapoi la De pe muzica