Parazitii la BB

ce-a fost pe Muzici o data

Parazitii la BB

Mesajde monk » Mie Iun 04, 2003 11:00 pm

Nush daca e locu potrivit pt acest subiect , dar daca nu adminul e rugat sa il mute pe BB :D

Oricum prestatia lor a fost super ...... au stiut (ca intotdeauna) sa ii faca pe putiinii spectatori (cei din casa BB) sa cante de mama focului .

Sa traiti baietii !!!!
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde genicon » Joi Iun 05, 2003 11:05 am

Mi-am zis parerea si pe forumul BB. Au fost invitati aseara in emisiune si au facut show, parerea mea. Au vorbit despre sex, comentarii directe si alea-alea, mai ales cand i se rupsesera Andreei pantalonii in cur dupa ce calarise taurul.
Ce sa mai vorbim de baza pe care au facut-o si de Andreea R. , care nu stia ce-i ala "sloboz" ... sau cand i-au luat desfasuratorul si intrebarile.
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Joi Iun 05, 2003 9:04 pm

Baietzii au facut ca intotdeauna show. Au fost prea adevarati, mai ales prin prestatia din casa de la care nu a lipsit celebra sticla de Jim Beam.
Am auzit ca vor canta si duminica in fata casei B.B. duminica asta sunt sigur ca vor face si acolo un super show ca intotdeauna.

"C'est une peine que l'homme se traine a limite du regne du mal et de la haine"
Uncle Boggy
Junior Member

Re: Parazitii la BB

Mesajde monk » Joi Iun 05, 2003 10:42 pm

Mie unu mi-au placut cand l-au facut pe soso labar si i-au dat sinonim lu raicu pt labar "ala care freaca laba" sau cand au facut-o pe andreea rupta-n buci :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

..ceva norma...

Mesajde TheSmoker » Vin Iun 06, 2003 10:04 pm

Pai Parazitii ce sa faca si ei? au facut un show mega show in casa BB, aia au fost super mega fericitzi, apoi au raspuns la intrebarile puse de unii de altzii, intrebari pe care unii le evitau raspunsurile, pe AndreeaR au facut-o de kk...de fapt oamenii nostrii au facut ceea ce stiau ei mai bine...stocareala,bazaiala,show!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Mesajde genicon » Sâm Iun 07, 2003 10:24 am

off: Smokere, al dreq' tu... te doare-n basca pe tine, nu ca pe amaratii aia (ca mine) care dau bacu' !!! Baga, frate hh si pt mine, baga-ti p*la si pt mine... si poate mai tragem o betie dupa 7 iulie ;)

on: Cel mai de cacat mi s-a parut Alida aia, care a doua zi (dupa ce zisese ca nu are nici un album de la para si a ramas uimita de injuraturile de pe coperta) era foarte bucuroasa in camera secretelor ca i-au adus pe Paparazii... Ar trebui sa se vopseasca blonda... sau sa-i propteasca cineva "-n gura o p*la de 20 inch" ...

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Dum Iun 08, 2003 10:45 pm

Mi-au placut c-au facut-o de kkt pe Andreea (oricare din ele).
PS: Genicon, nu esti singurul! ;)
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde TheSmoker » Lun Iun 09, 2003 6:10 am

Parazitii au parazitat tot showul de la BB!
PS:Caline(aka Genicon) bine ca zisasi ... rupem tot atunci(dupa7) da va loatzi de mana voi totzi aia din grup ca na pe mine unu chiar ca mi se rupe anu asta!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

penibil

Mesajde ckride » Lun Iun 09, 2003 3:11 pm

pentru o trupa de HH sa se duca la big brother... da cum ei au fost si la teo si etc, au exeperienta... nu cred ca ginaniny procedeaza cum trebuie trimitandu-i la toate showurile astea. In fond si la urma urmei, e treaba lor, si e treaba fanilor cat de mult apreciaza chestiile astea.
ckride
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Lun Iun 09, 2003 9:43 pm

Este adevarat ca Para si-au luat amenda de 50.000.000 din cauza celor ce s-au intamplat la Big Brother????
Eu vroiam sa ma duc duminica sa-i vad cantand in fata casei BB si am vazut ca nu mai canta ci aia de la Desperado si mi s-a zis de amenda asta e adevarat???
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Lun Iun 09, 2003 10:22 pm

Da!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Re: penibil

Mesajde Raspopitu » Joi Iun 19, 2003 1:22 am

Initial trimis de neamtzu
pentru o trupa de HH sa se duca la big brother... da cum ei au fost si la teo si etc, au exeperienta... nu cred ca ginaniny procedeaza cum trebuie trimitandu-i la toate showurile astea. In fond si la urma urmei, e treaba lor, si e treaba fanilor cat de mult apreciaza chestiile astea.

Neamtzu.....cred ca sunt nevoit sa iti dau dreptate intr-un final,intr-o anumita chestiune:).
PENIBIL!!
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Înapoi la De pe muzica