oferta speciala...

ce-a fost pe Muzici o data

oferta speciala...

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Dec 12, 2001 4:16 pm

pe 17 la in oltenia(se citeste craiova) va avea un concert mult prea bestial....cine vine are dreptul la tuica-de-aia-veche...intrebati-o pe dana cat a regretat ca nu a mai fost si pe frozen cat de buna a fost!
inscrierile pana duminica....cum nu se va insrie nimeni rog sa fie inchis topicul sau chiar sa-l stergeti!
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Dec 12, 2001 4:40 pm

Se inscrie cretzu si prietenu' ala al meu din Craiova care era sa-i fie sef :p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Dec 13, 2001 9:07 am

Initial trimis de DANA
Se inscrie cretzu si prietenu' ala al meu din Craiova care era sa-i fie sef :p

pai zi lu' ala ce buna tuica ca poate vine sa guste...sa vezi cum il angajeaza pe cretonam....
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Dec 13, 2001 9:18 am

Initial trimis de Rockeru'Somer

pai zi lu' ala ce buna tuica ca poate vine sa guste...sa vezi cum il angajeaza pe cretonam....

Ii zic da zi-i lu' bibi sa se uite in sala dupa el ca-l cunoaste si sa aduci cu tine o mostra de tzuicomicina...
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Dec 13, 2001 9:27 am

Initial trimis de DANA

Ii zic da zi-i lu' bibi sa se uite in sala dupa el ca-l cunoaste si sa aduci cu tine o mostra de tzuicomicina...

s-a facut!tuicomicina il va vindeca pe omu' de la firma srl!
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde curly » Dum Dec 16, 2001 11:56 pm

copii,dar pe mine m-a intrebat cineva daca am chef sa-mi realizati voi arhitectura existentiala?
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Dec 17, 2001 9:33 am

Stai linistit, nu ti-o mai realizam pt. ca in timp ce motanu' veni la Craiova, shushu (olteanu cu pricina) aterizeaza azi in bukale, oricum nu aveati voi tzuica... asa ca io cu ala o sa ascultam Cargo si o sa ne gandim la voi :ok:
gaga

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Dec 17, 2001 5:28 pm

Initial trimis de DANA
Stai linistit, nu ti-o mai realizam pt. ca in timp ce motanu' veni la Craiova, shushu (olteanu cu pricina) aterizeaza azi in bukale, oricum nu aveati voi tzuica... asa ca io cu ala o sa ascultam Cargo si o sa ne gandim la voi :ok:

pe shushu l-am vazut ieri....si oricum nu cred ca isi lua bilet jos...ci la terase sus cu perne sub kur!
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Dec 18, 2001 8:07 am

pe shushu l-am vazut ieri....si oricum nu cred ca isi lua bilet jos...ci la terase sus cu perne sub kur!

buey... ala are o varsta, nu mai da el din kap (are cu fo 8 ani mai mult ca mine, capisci pushtane?) a venit ieri pe la 10 in bukale, anyway nu m-am vazut nici io cu el... olteni neserioshi... :hihi:
gaga

cronica concert!

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Dec 19, 2001 10:42 pm

este vorba de concertul "Mos Craciun vine trimis de tine!" organizat de gazeta de sud si produs in 17 dec 2001 la craiova in casa studentilor!
formatii invitate:Cargo,Proconsul,AB4,Camione in multime,Coma,Nitro(nu s-au prezentat),Sport sangeros III,Terror Art.
pretul biletului a fost modic...50.000 lei,toate fondurile stranse urmand a fi donate familiilor sarace din oltenia,formatiile cantat fara onorariu!
temperatura pe scena aprox.5 grade celsius!
spectatori 100-150.
ora de incepere era trecuta 18,la ora 18 pe scena se faceau antrenamente de instrumente.....concerrtul a inceput pe la 19.30...incepere in forta cu colinde,bineinteles punkeri si metalistii au fost de acord cu studentii de la teologie,a urmat Camioane in multime,o formatie cu un stil mai mult voltaj...tipii cantau fara bass-ist,ceea ce dadea impresia unui play-back rusinos!nota 6/10;
a urmat Proconsul nu are rost sa comentez muzica lor un pop-rock destul de fain,live suna foarte bine era si berti barbera la zbrancaneli,care berti aduce multa energie formatiei,nota 8/10
dupa Proconsul a intrat in scena Terror Art,o formatie de punk adevarat din Craiova...un punk care live suna super!anarhistii din sala si-au facut de lucru cu jandarmii, si cu bacancul vocalistului pe care il descaltasera...in timpul concertului cei de la coma,sport...,ab4 isi beleau ochii si se mirau de cum cantau cei de pe scena,nota10/10
pe scena au urcat cei de la Sport...ei se satisfac cu un ska-punk ...ghinionul lor a fost ca au intrat dupa Terror,punkerii i-au "facut"destul de nasol...sticle pe scena hartii si o mare de degete mijlocii + un huiduit continuu,nu am vazut tot concertul lor asa ca nu acord nota...
au urmat cei de la Coma pe care nu i-am vazut de cat in doua reprize a cate 30 secunde fiecare...
dupa ei au intrat Ab4 ,in formula incompleta Cristina(chitarista) si italianu'(tot chitarist) fiind plecati la iubitii lor,de ce nu se iubesc intre ei si ar scapa de drumuri,doru vocalistu' a luat in brate o chitara si a mai venit si cel de la Sport... sa-i ajute desi nu facea mare lucru....nu credeam ca Ab4 sa sune atat de bine...mi s-au parut ok ,iar Doru are o voce buna ce si-a mentinut-o pe frigu' ala pana la sfarsit nedeteriorata(vezi Sport... care dupa 2 melodii vocalistului ii scartaia vocea)...nota 8/10
pe la 24 in uralele publicului,putin da' bun,si-au facut aparitia Cargo...au inceput prin a-si aranja instrumentele...si si-au dat drumu' au cantat cam ce au mai bun ei...inclusiv Destin....la bis au cantat "Aproape de voi"....nota 10/10

in consecinta concertul umanitar a fost ok...din pacate la craiova publicul de rock se reduce ca numar!cam atat!
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Dec 19, 2001 10:56 pm

[quote]Initial trimis de DANA
[B]

capisci pushtane?

in dialogu' asta nu stiu care dintre noi e pustanu'???
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Sal!

Mesajde Hack » Mie Dec 19, 2001 11:39 pm

Dupa cum ai povestit shomere concertul a fost de nota 9 .......deci super....shi despre ab4 yo zic ca vocalistul canta f bene chiar excelent sal all!!
Hack
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Dec 20, 2001 9:52 am

Initial trimis de DANA
[B]

capisci pushtane?

in dialogu' asta nu stiu care dintre noi e pustanu'???

Care dialog?
gaga

off topic

Mesajde Rockeru'Somer » Joi Dec 20, 2001 4:44 pm

Initial trimis de DANA

Care dialog?

a scuze tu esti pe conex!
Rockeru'Somer
Junior Member

ne du me ri re

Mesajde shinee » Vin Dec 28, 2001 5:20 am

Rockere, sa nu te faci niciodata ziarist, c-o sa stai in culise la baute si-o sa scrii de la concert!!
De unde naiba stii tu cum a fost la Coma si Sport Sangeros????
Nu spun de unde stiu eu, sa nu ma desfiezi.
e dimineata in alta viata?
shinee
Junior Member

Re: ne du me ri re

Mesajde Rockeru'Somer » Dum Dec 30, 2001 5:58 am

Initial trimis de shinee
Rockere, sa nu te faci niciodata ziarist, c-o sa stai in culise la baute si-o sa scrii de la concert!!
De unde naiba stii tu cum a fost la Coma si Sport Sangeros????
Nu spun de unde stiu eu, sa nu ma desfiezi.

1.la coma am zis ca am auzit cate juma de minut in doua reprize...alea au fost atunci cand ma tot duceam sa vad daca au venit cargo....aminteste-ti ca mai bagam cate o fuga si trebuia sa traversez sala sa ajung in culise....
2.iar Sport Sangeros nu au incep cand ati ajuns voi(tu si cretzoman)....ei era la jumatea concertului cand ati ajuns voi....monica poate confirma(apropo multam mult de poza)
3.nici gand de ziarist...ce sa fac sa mint lumea?
trei arme am la indemana
Rockeru'Somer
Junior Member

Înapoi la De pe muzica