dezinteres
23 mesaje
• Pagina 1 din 1
dezinteres
Nu vreau sa ma intzelegetzi greshit da pa zi ce trece tot mai multzi asha zishi rapperi devin mediocri hibrizi shi trec de la stilu de rap care-l asculta de ani buni la stilu da rock sau mai rau kiar manele,sau daca nu face asta prezinta dezinteres fatza de cultura hh ,ceea ce pa mine ma irita destul de tareh.Vreau sa aud reply-urile voastre.
-
sadox - Junior Member
Ma, deci nu stiu ce sa zic. Eu am un coleg fost fan Metallica si acum e principalul om cu care discut probleme de rap si il respect pentru asta!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Ma nu cred ca asta ar fi o problema a rapului in romania de azi. Adikpana la urma raman doar cei care merita si cei care simt chestia asta. Cei care renunta probabil n'au simtit vreodata genul acesta de muzica sau au stiut ce reprezinta. Gandeste'te cum era prin '97-'99 te uitai pe strada vedeai o gramada la panataloni largi doar pentru ca asa era moda. Cum s'a schimbat moda cum au plecat toti. Oamenii acestia n'au avut niciodata o dragoste sau macar un respect pentru rap. Ce ai prefera....sa fie 2 da' care sa inteleaga ce este rapul cu adevarat sau 10 care sa se dea rapperi si sa nu stie nimic de acest gen.
Eu sincer ascult si rock...majoritatea prietenilor mei sunt rockeri...da' insa nu as da bani pe asa ceva sau sa devin fan inrait....este doar o alternativa pentru ca rockul este ceva de calitate si desi nu imi place la nebunie pot sa'l respect si sa'l ascult in anumite momente cu placere.
Eu sincer ascult si rock...majoritatea prietenilor mei sunt rockeri...da' insa nu as da bani pe asa ceva sau sa devin fan inrait....este doar o alternativa pentru ca rockul este ceva de calitate si desi nu imi place la nebunie pot sa'l respect si sa'l ascult in anumite momente cu placere.
-
gizzo - Junior Member
Re: dezinteres
Initial trimis de sadox
Nu vreau sa ma intzelegetzi greshit da pa zi ce trece tot mai multzi asha zishi rapperi devin mediocri hibrizi shi trec de la stilu de rap care-l asculta de ani buni la stilu da rock sau mai rau kiar manele,sau daca nu face asta prezinta dezinteres fatza de cultura hh ,ceea ce pa mine ma irita destul de tareh.Vreau sa aud reply-urile voastre.
nu inteleg care este problema ca trec la rock? speram sa aud si eu in sfarsit ca lumea a inteles ca orice rocker asculta si HH si invers. nu vad de ce trebuie sa ne rezumam doar la ceea ce ne place si sa nu mai vedem nimic in jur. a. daca incep sa asculte manele, pai atunci dau dovada ca nu au fost niste adevarati si inraiti HH-eri. in general un om ce asculta muzica una nu se poate preta la a decatea in halul asta. ideea este ca ma deranjat faza cu rock-ul. fratilor!!! sa desenez o schiema. rock&HH=brothers nu mai intrati atata in panica daca un amic al vostru incepe sa asculte si rock. garantat aveti ce sa invatat si de acolo.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
rap+rock
okey...prietena mea e rockeritza..si evident o ard intr-un cerc de rockeri..vreau sa spun ca rockerii asculta hiphop..si chiar bine,...si eu ascult acum rock..uite vere asculta si tu..systemofadown,korn,slipknot,..si de la noi,ab4,ocs,emil,coma
si o sa iti placa...si asta ce o sa insemne ca nu mai esti hiphoper??????:confused:
si o sa iti placa...si asta ce o sa insemne ca nu mai esti hiphoper??????:confused:
"cineva mi-a spus odata un lucru destept/norocu nu o sa vina de la sine eu degeaba il astept"
-
Gnom - Junior Member
In primul rand vreau sa spun k sunt de acord cu K-gula in poanta cu HH&rock=brothers. din pct meu de vedere, sunt "cele mai superioare" genuri muzikle. sincera sa fiu, insa, trecerea de la HH la manele, nu CRED k e posivila... e mult prea exagerata!
I miss the confort in being sad...
- Trin
- Junior Member
nu amesteca fructele cu zarzavatul
bah ,,,, hiphopu si rocku se leaga ,, dar totusi ..
hip-hopu e hiphopu .. nu prea cred ca e bine sa le amesteci ..
parerea mea
hip-hopu e hiphopu .. nu prea cred ca e bine sa le amesteci ..
parerea mea
- Gyno
Eu nu vad nici o problema in a alatura rock-ul cu hh. Grupul meu de prieteni este format 70-80% din rockeri shi doar 10% din hh-eri. Shi? Asta ar trebui sa reprezinte ceva? HH il simtzi, il traieshti tu in interiorul tau, il intzelegi tu asha cum crezi. Nu il ingradeshti punandu-l in spatele unei bariere numite aparentza.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Ce pot sa zic este ca ma enerveaza nu persoanele care asculta si altceva inafara de HH,ci pesoalnele care se dau hip-hoperi ascultand numai Eminem si Nelly,pt ca de altii nici nu au auzit si pe deasupra ii mai vezi si prin baruri sau discoteci cum se rup in figuri pe manele sau alte shituri de genu asta.
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Initial trimis de Raspopitu
Ce pot sa zic este ca ma enerveaza nu persoanele care asculta si altceva inafara de HH,ci pesoalnele care se dau hip-hoperi ascultand numai Eminem si Nelly
Pro$t intele$!

Oricum ma bucur ca tot mai multa lume renunta la prejudecati si ca din ce in ce mai multi rockeri asculta si rap (mai mult sau mai putin)! In fond, de ce sa ne dusmanim, ca si mie imi plac unele trupe rock (doar unele!)
-
Mah...e adevarat ca se asculta hh si rock laolalta de persoanele care vor cu adevarat ceva klumea dpdv muzical, si mie imi place rockul dar...dpdv al culturii sunt doua stiluri diferite dar care totusi plac ascultatorilor de muzica buna.
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
rock?
stiu ca foarte multi din hiphop-erii actuali asculta si "rock" si nu vad nimci rau in asta ... dar intrebarea este daca asculta kiar rock ... sau sa-i zic surogatul mai nou aparut (hardcore-ul) ... adica una e rockul si alta hardcore-ul ... gen sys of a down, limp bizkit, linkin park sau mai stiu eu ce... o kestie foarte foarte comerciala dupa parerea mea chiar daca nu suna rau deloc
De exemplu luati la mtv emisiunea dedicata rock-ului si nu o sa vedeti in veci linkin park ... cam ce se da pe acolo e rock pur...restul o kestie alternatoiva..pentrucare exista o emisiune speciala ... de ce am scris postu asta sunt curios cati asculta kiar rock si cati ...ceea ce e acum la moda
pace
De exemplu luati la mtv emisiunea dedicata rock-ului si nu o sa vedeti in veci linkin park ... cam ce se da pe acolo e rock pur...restul o kestie alternatoiva..pentrucare exista o emisiune speciala ... de ce am scris postu asta sunt curios cati asculta kiar rock si cati ...ceea ce e acum la moda
pace
-
Kombat - Junior Member
Kombate, ai dreptate, shi chiar putem spune k hh shi rock-ul trec prin aceeashi problema shi anume k pe buzele publicului nu sunt trupele cele mai reprezentative pt gen. Orice s-ar spune, nu potzi compara Iron Maiden cu Linkin Park.
Oricum, eu zic k hh are de invatzat multe de la rock, cel putzin cel romanesc, shi aici ma refer in primul rand la relatzia dintre membrii comunitatzilor.
Oricum, eu zic k hh are de invatzat multe de la rock, cel putzin cel romanesc, shi aici ma refer in primul rand la relatzia dintre membrii comunitatzilor.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Kombat..ai perfecta dreptate....chiar ma irita asa zisi fani "Rock",dar nu fac diferenta dintre Hardcore si Heavy sau Death(adica Rock).
Numa bine
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Decret, din pacate ai mare dreptate! Rockerii sunt uniti si se ajuta reciproc, se entuziasmeaza cand vad pe strada alti rockeri, pe cand la noi treaba e chiar pe dos: un rapper pe strada este privit suspicios si uneori cu invidie. Rivalitatile sunt dominante si "bisericutele" sunt la moda!
-
Ca bine zici!...adevaru ca noi rapperi daca mai vedem pe unu pe care nu-l cunoastem si mai e imbracat si bine ne enervam ca uite-l pela el asculta rap de 1 luna si se da mare imbracat asa!...nush cum e la voi da cam asa sta treaba...cat despre rock ezac cum spunea AdevaRapper!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
-
TheSmoker - Junior Member
nu shtiu altzii cum sunt...dar dak n-ar fi hh-ul in mod cert ash alege punck-ul.in fond au o oarekre istorie comuna ,amandoua genurile au aparut p la sf anilor 60 k o forma d revolta a tinerilor shi au la baza cam aceashi idee;"fuck the sistem","fuck the pigs(police)".bineintzeles tot respectul pt vechimea shi complexitatea rockului(a nu se intzelege new wave,hardcore,alternativ,bla...)dar din pct d vedere al comunitazii mai e nevoie d multzi ani pt k aceasta "specie" sa ajunga la nivelul punkishtilor(adik putzini ce-i drept da' unitzi),shi cu parere d rau-de 10 ori mai mult timp le-ar trebui hh-rilor(din rom bineantzeles)
- celia
- Junior Member
Celia, tu iti alegi stilul de muzica preferat in functie de comunitatea acelui gen?!?!
-
Eu sincer sa fiu ascult tot felu` de muzica. E adevarat ca HH-ul ma completeaza si ma reprezinta, dar asta nu inseamna ca nu apreciez si alte genuri de muzica indiferent ca e house, blues, rock, country sau mai stiu eu ce altceva (mai putzin manelele care mi se par penale rau de tot).
Nu pot sa-mi dau seama de ce draq apare ura asta a hh-erilor fatza de rockeri, sincer sa fiu, anul trecut am fost la Sighisoara cu un prieten de-al meu (rocker) si m-am simtit super bine acolo, am baut vodca penala cu ei, am fumat 10 insi pe o tzigare si nimeni nu s-a uitat urat la mine, kiar daca eram imbracat cu haine largi si nu aveam parul lung.
Sa presupunem ca un rocker s-ar duce la un concert HH in Bucale, credeti ca s-ar intampla acelasi lucru ? In cel mai bun caz l-ar calca in picioare, asta o garantez.
Cam atat am avut de spus.
Pace!
Nu pot sa-mi dau seama de ce draq apare ura asta a hh-erilor fatza de rockeri, sincer sa fiu, anul trecut am fost la Sighisoara cu un prieten de-al meu (rocker) si m-am simtit super bine acolo, am baut vodca penala cu ei, am fumat 10 insi pe o tzigare si nimeni nu s-a uitat urat la mine, kiar daca eram imbracat cu haine largi si nu aveam parul lung.
Sa presupunem ca un rocker s-ar duce la un concert HH in Bucale, credeti ca s-ar intampla acelasi lucru ? In cel mai bun caz l-ar calca in picioare, asta o garantez.
Cam atat am avut de spus.
Pace!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Initial trimis de AdevaRapper
Celia, tu iti alegi stilul de muzica preferat in functie de comunitatea acelui gen?!?!
?!?!am spus eu asta?interpretabila shi lb rom ce-i drept...probl e k am ales deja hh. just! shi asta inainte sa imi conturez ideea d comunitate shi sa vad cum sta treaba printre cei kre-mi impartashesc gusturile in materie d muzik.nimik nu ma impiedik insa sa fiu receptiva shi selectiva in acelashi timp.shi ashe am observat prin alte "tabere"calitatzi d invidiat shi e normal sa ma atac cand hh-erii sunt critiktzi iar yo nu-s in stare sa gasesc cine shtie ce argumente pro.cum draq ash putea cand in sf s-a renuntzat la conceptul d "baietzashi d cartier" pt k brusc sa fie catalogatzi k "snobi" sau "copilashi d bani gata".cum sa-i explici unui om kre toata viatza a luptat pt anarhism k nu totzi "raparashii" o ard prin mac "k kapitalishtii" pt a-shi etala pantalonashii largi adushi din state p kre au dat tot salariul lu' mamik,k deh,intra mult material.
cam greu ce-i drept cand 90% din hh-ul kare ajunge la urechile majoritatzii atinge doar tema universala "alcool,sex , droguri" sau shi mai frumos, povestioare siropoase cu ande adam. shi e pakt cand defapt poate lua atatea forme shi poate atinge o arie interminabila d subiecte pe baza krora s-ar putea forma un fel d doctrina,hh sa fie k un fel d aprivi viatza.cum a spus shi krs k bene a zis :'rap music is something we do but hip hop is something we live"
ar mai fi multe d aberat p tema asta dar din pakte ne-am izbi mereu,inevitabil, de aceeashi probl: cum sa te faci auzit intr-o tzara k Rom a krui industrie muzikla lasa prea mult d dorit, fara a face compromisuri,fara k scopul sa scuze mijloacele...sloboz...fuck the system!
- celia
- Junior Member
Sa incep prin faptuh ca "avand in vedere ca eu am conceput threadu(shi nu vreau sa par misogin aici) imi place cum ai aberat Celia pah treabah cu hh shi treaba cu baietzashii(asha zishii baietzashi:):):)) de cartier care dupa cum ai zis tuh mi se pare destul de ok treaba.Totushi ai dobandit ceva tehnik cu astah(sa nju tzi se urce la cap:)) shi ai postat bine pah thread ....Keep up tha good work(ma simt bine s-o spun cand zik).PAce!
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Initial trimis de celia
cam greu ce-i drept cand 90% din hh-ul kare ajunge la urechile majoritatzii atinge doar tema universala "alcool,sex , droguri" sau shi mai frumos, povestioare siropoase cu ande adam. shi e pakt cand defapt poate lua atatea forme shi poate atinge o arie interminabila d subiecte pe baza krora s-ar putea forma un fel d doctrina,hh sa fie k un fel d aprivi viatza.
Iti multumesc pentru ca ai dat un raspuns amplu nelamuririi mele. Problema cu tematica hip-hopului, prost inteleasa, ma framanta si pe mine de mult timp... Numai bine!
-
23 mesaje
• Pagina 1 din 1