Ce parere aveti de relativ noul album Morometzii ?
e de caterinca rau de tot . mie asa mi se pare .
Album : Morometzii - Sunt in Rai
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
...
mi se pare un album slab. inafara de piesa cu cabron....nu stiu, mi se pare prea in bataie de joc, nu chiar caterinca. da ma rog e parerea mea gusturile nu se discuta. totusi cred ca se putea si mai bine, mai ales din pt de vedere al instrumentalelor.
-
n3aGabitz - Junior Member
dupa sondaju unui album SUPER(Pacha man)!!! urmeaza sondajul unui album NASPA!!!
Pute!!! l-a luat un tovaras de-al meu si ii pare rau ca a dat 130000 eu am dat 130000 in aceeas zi da pe un album super rupere(Pacha man)!!! concluzie: NU LUATI E NASOL!!!
PacE
PacE
There is no save game in real life...
- Hades
instrumentalul e adevarta ca lasa de dorit dar ce m-a impresoinat pe mine adica ce m-a facut sa rad a fost melodia aia " Da-va in pula mea " in care toate injuraturile erau spuse de la coada la cap 

-
monk - Mesaje: 2747
Re: Album : Morometzii - Sunt in Rai
Mah, oamenii astia s-au stricat de cand au plecat raku si drops, 1-q s-a prostit rau de tot, adica cum ma Moro trupa de hh pe albumu ala Se intoarce baga melodii house, ce pana calului, da ma rog, oricum n-o sa mai scoata nimik bun cu Dizzy si Rapkid, chiar ca mare bataie de joc, total de acord cu neaGabitz!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
5 mesaje
• Pagina 1 din 1