Treaba sta in felul urmator: eu o tineam pe a mea, ca am inceput sa ascult rock pentru lyrics-urile care m-au impresionat pentru ca simteam ca cineva a intrat in creierasul meu (in cazul in care chiar am si eu asa ceva) si citeste tot ceea ce gandesc eu, iar apoi, ascultand tot mai mult rock a ajuns sa imi placa foarte mult si partea instrumentala, atat de mult incat am renuntat la orice alt gen de muzica si am ramas la rock-ul meu pretios, ascultand metale din ce in ce mai dure si mai violente. Si, in general, incepe sa ma intereseze o formatie daca imi plac in egala masura lyrics-urile si melodia (exista si exceptii in care conteaza doar melodia - in cazul meu, formatii de death/black si alte cateva).
Persoanele cu care am vorbit au sarit ca arse si au zis ceva de genu' "Vai, ce pacat! Au inceput sa conteze textele de la melodii! Parca am fii rapperi, sau ceva...". Hello? Pai daca nu conteaza textul, atunci puteam foarte bine sa ascult m****e, nu?
Pentru mine conteaza si textul pentru ca, de exemplu, daca s-ar trezi unu' si ar canta "Esti un prost pentru ca asculti rock, esti fraier ca imi cumperi albumul, eu cant doar ca sa imi scot un ban bla bla bla" sincer ma indoiesc ca as asculta formatia respectiva. Bine, desi, probabil ca daca trupa ar canta death, nici nu ne-am da seama de mesajul piesei.

Voi ce ziceti? Conteaza versurile? Nu conteaza? Conteaza, dar foarte putin?...