Albumele noi iesite!

ce-a fost pe Muzici o data

Albumele noi iesite!

Mesajde n3aGabitz » Dum Noi 02, 2003 5:21 am

Cheloo - Sindromul Tourette

Cred ca acest album a pus capac hip hop-ului romanesc, deci pur si simplu numai am cuvinte. 5 Stele!

Compilatia Loop Records

Marfa, una din cele mai tari compilatii daca nu cea mai tare la actual de muzica hip hop romaneasca

Compilatia Sud Stil

Sincer cand am vazut cine o sa fie pe ea m-am bucurat ca numai ascultasem demult ceva de la artistii de pe ea. Insa cred ca a fost mai mult un moft al casei de discuri ca sa fie in pas cu celalalte case care au scos compilatii de gen. Nu e un album de cacat cum au zis unii, in ciuda faptului ca sunt multe piese slabe pe ea sunt si cateva chiar tari (si culmea ca majoritatea au implicatii membri din Codu Penal sau amandoi). Oricum nu ar trebuii sa lipseasca din colectia voastra...se merita.

Pace!
n3aGabitz
Junior Member

Re: Albumele noi iesite!

Mesajde muffinass » Lun Noi 03, 2003 8:33 pm

Am ascultat numai albumul lu' Cheloo, deci nu ma bag la celelalte albume.
Oricum, albumul e intradevar de 5 stele. Productia este impecabila, si parca imi aduce un sentiment melancolic de "Iarta-ma" cu melodiile scurte, si la punct.
Melodii aparte: Sindromul Tourette, Propaganda Iresponsabila (cea mai misto melodiie din partea mea), Nivel Inalt, Daca Eram...
Insa m-a cam socat in mod negativ melodiia Strange-ti Bucile. Parca era prea dura si vulgara (in special privind contextul si subiectul melodiiei).
Totusi, am ramas foarte linistit. Ma asteptam la un alt Irefutabil: negative belea, dar melodii prea lungi si prea 'plictisitoare'.
Suna urat, insa pentru mine Iarta-ma a fost un pas perfect dupa Nici o problema, iar Categoria Grea si Irefutabil parca frecau aceeasi nota de prea multe ori.
Alte opinii?
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
muffinass
Junior Member

Înapoi la De pe muzica