In ultima saptamana ascult cat e ziua de lunga albumul "Laboratoru`" al celor de la Mahsat.... Strict parerea mea, acest album este printre cele mai bune care le-am ascultat in ultima vreme. Ma refer in special la texte, ca negativele nu-s rele, da e loc de mai bine, dar tinand cont de faptul ca albumul era terminat de 1 an, 2, merge.
Voi ce ziceti de Mahsat ?
Mahsat
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: Mahsat
Hmmmm ....
Nu shtiu ce sa zic neamtzule , daca ma gandesc bine albumul e bun ptr. ca asha cum ai spus shi tu albumul a fost terminat in mare parte de acum ceva timp ... dar mai au mult de lucrat la negative zic eu ... personal placandu-mi doar cateva... O vorba de pe strada , Alte 12 0re ... blah blah ....
Oricum ... "lumea nu mai cumpara , cultiva!"
Nu shtiu ce sa zic neamtzule , daca ma gandesc bine albumul e bun ptr. ca asha cum ai spus shi tu albumul a fost terminat in mare parte de acum ceva timp ... dar mai au mult de lucrat la negative zic eu ... personal placandu-mi doar cateva... O vorba de pe strada , Alte 12 0re ... blah blah ....
Oricum ... "lumea nu mai cumpara , cultiva!"
- sinner20
Nu am ascultat Laboratorul in schimb am o piesa mai veche cu ei...Spargatorii de Rime, piesa care mie mi se pare destul de buna....
-
cutuma© - Mesaje: 3047
maHSat - laboratorul
Daca ati ascultat albumul, lasati-va aici impresiile,critici,laude etc..
Mie unul imi place albumul,e bun, si piese ca "alte12 ore","du-te dracu" ma ung pe suflet.
Cea mai tare piesa , dupa parerea mea, e "Sunt aici, sunt tanar, sunt falit"
Poate mi se pare dar albumul are feelingul care mi-l lasa orice album La Familia.
oricum......cam atat
Voi ce parere aveti?
Mie unul imi place albumul,e bun, si piese ca "alte12 ore","du-te dracu" ma ung pe suflet.
Cea mai tare piesa , dupa parerea mea, e "Sunt aici, sunt tanar, sunt falit"
Poate mi se pare dar albumul are feelingul care mi-l lasa orice album La Familia.
oricum......cam atat
Voi ce parere aveti?
In zilele mele rele ridic un pahar cu apa si spun\ Sunt anti alcool si tutun
Dar nimeni nu ma crede ce spun
Dar nimeni nu ma crede ce spun
- on$on
- Junior Member
Mai, sinecr sa fiu, nu prea mi se pare mie ca cei trei au voci de hip hop. Dar, asa cum zici si tu (eu insa fara a-i compara cu la familia, care nu imi plac) mi se pare bun albumul. Are chiar unele versuri interesante in el, are ici-colo si ceva idei, iar in privintza melodiilor "sunt aici, sunt tanar, sunt falit" e chiar beton. Dar mai sunt si alte piese care mi se par marfa. Totusi, cam putine piese pe album, si in general cam acelasi stil de rapaiala. Oricum, mai misca rapul romanesc...
am zis
am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Initial trimis de D€CR€T
Nu am ascultat Laboratorul in schimb am o piesa mai veche cu ei...Spargatorii de Rime, piesa care mie mi se pare destul de buna....
De la melodia asta am auzit eu de Mahsat (prin 1995)! Cand o ascult aproape ca mor de ras sunt niste rime nastrusnice, dar o piesa OK!
PS: Eu sparg rime, tu spargi rime
Micii spargatori de rime o zic cel mai bine!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Mahsat- laboratoru` mi se pare un album destul de bun, cu toate ca nu imi plac toate melodiile cre` ca mai mult din cauza negativelor nu prea reushite, in schimb texte interesante shi idei noi. Mie imi plac mel-le "6 shi ceva in plus" , "du-te dracu" desigur "sint aici sint tanar sint falit" pare a fi cea mai tare piesa
- Mar7juana
- Junior Member
Am facut si eu rost de alb. "Laboratoru' "... cu ceva intarziere...
Mi-a depasit asteptarile... Instrumentalele sunt foarte bune, iar unele piese precum "Suta-n suta" sau "Saptamana 7" raman mereu in playlistul meu preferat...

-
apropo
micii spargatori de rime a aparut fix in anul 1998 pe compilatia marpha3...deci nu prin 95:))...in privinta mahsat....da poate in 99 era ok...in 2003 nu mai e....si ce-am observat...desi cei trei si in special maximilian sunt ok ca mc...incearca pe album sa-l imite pe tataee....asta e o nota proasta dupa parerea mea...dae alegerea lor
oricumdaca alegeau o alta piesa pt clip poate aveau succes mai amre...asha...laboratorul s-a vandut destul de subtire (by the way in unirea la sony megastore este la reduceri cu 40.000/cd....eu zic ca oricum ar fi tot merita sa il luati pt colectie)
pace
oricumdaca alegeau o alta piesa pt clip poate aveau succes mai amre...asha...laboratorul s-a vandut destul de subtire (by the way in unirea la sony megastore este la reduceri cu 40.000/cd....eu zic ca oricum ar fi tot merita sa il luati pt colectie)
pace
-
Kombat - Junior Member
Mashat - Laboratoru` e super-tare.
E gangsta, dar e altfel si Maximilian are o voce marfa.
"La tine ma gandesc de fiecare data cand vad o cruce sau o floare sau atunci cand rad"
E gangsta, dar e altfel si Maximilian are o voce marfa.
"La tine ma gandesc de fiecare data cand vad o cruce sau o floare sau atunci cand rad"
I salute you my niggas, stay strong
I ride for you, I rhyme for you, I roll for you, it's all for you
To all you bitch made niggas, I'm comin for you
I ride for you, I rhyme for you, I roll for you, it's all for you
To all you bitch made niggas, I'm comin for you
- BlueBoy
- Junior Member
Kombat... Hmmm...
Nu stiu ce parere aveau degetele mele cand au tastat 95... Oricum, ca sa ma conving, am deschis prafuitul sertar cu casete, iar pe Marpha 3 scria 1997... asa, ca sa nu se supere nimeni
Bafta!

Bafta!
-
Pai...mai asteapta o saptamana-doua, ca sigur or sa-l aduca din nou...
-
bah mie mi s-a parut supertare albumu mahsat, pacat ca nu s-a promovat albumu dar textele mi se par marpha,se vede ca au lucrat mai mult ei decat tataee la album si e original in felul lui.houdini si maximilian au textele marpha.
- high
- Junior Member
Mashat...
De album nu stiu, dar am ascultat Sunt Tanar sunt Falit, Du-te Dracu shi 6 shi ceva in Plus, shi preferata mea e Du-te Dracu, dar shi celelalte sunt foarte bune. Oricum, mi-a placut Mashat de cand am auzit melodia O Vorba de Pe Strada.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1