Conectare MIDI

ce-a fost pe Muzici o data

Conectare MIDI

Mesajde DjCre8or » Mie Noi 26, 2003 10:08 pm

Fratzilor am si eu o mare problema. Cum pot sa conectez si eu clapa ( Yamaha PSR 230 ) la calculator? Am cablu MIDI, am placa de sunet Creative Sound Blaster Live si tot nu vrea sa mearga. Pe site la Yamaha nu mai gasesc nimic despre acest model de clapa. Am nevoie de drivere pentru lapa sau de ce? Chiar ma bucuram ca am sa pot folosi si eu Reason si vad ca inca nu-l pot folosi. AJUTOR!!! Am nevoie disperata de ajutor.
DjCre8or
Junior Member

Re: Conectare MIDI

Mesajde £ucas » Lun Dec 01, 2003 9:39 am

Initial trimis de DjCre8or
Fratzilor am si eu o mare problema. Cum pot sa conectez si eu clapa ( Yamaha PSR 230 ) la calculator? Am cablu MIDI, am placa de sunet Creative Sound Blaster Live si tot nu vrea sa mearga. Pe site la Yamaha nu mai gasesc nimic despre acest model de clapa. Am nevoie de drivere pentru lapa sau de ce? Chiar ma bucuram ca am sa pot folosi si eu Reason si vad ca inca nu-l pot folosi. AJUTOR!!! Am nevoie disperata de ajutor.

Nu ai nevoie de drivere pt clapa :D
Incearca astea:

Cabluri

Primul pas ca intrarea si iesirea MIDI sa functioneze cum trebuie ar fi sa te asiguri daca cablurile sunt legate corespunzator. Conecteaza cablul marcat OUT la portul IN de pe clapa, si IN la OUT.

Software Setup

In programul care vrei sa-l folosesti ar trebui sa poti gasi: Options | MIDI Devices, selecteaza MIDI In si MIDI Out de la placa de sunet sau interfata MIDI, apasa pe Move selected devices to top (numai partea cu iesirile ar trebui sa se mute). In caz ca nu gasesti nimic pe care scrie 'In' and 'Out', cauta nume care includ 'MPU-401' sau 'External'.
£ucas
Junior Member

Înapoi la De pe muzica