Mesaj de la Nea Gabitz ptr voi!

ce-a fost pe Muzici o data

Mesaj de la Nea Gabitz ptr voi!

Mesajde Hades » Lun Dec 29, 2003 8:51 pm

In ultima saptamana, mi-am vazut munca de 2 ani si ceva depusa pe acest forum calcata in picioare. Se pare ca unii useri au voie sa vb ce vor, iar altii nu (deh, de ce nu e si tata admin pe fanclub.ro). VALI a decis ca nu mai merit sa fiu pe acest forum, m-a banat pe motiv ca am adus injurii pe forumul de topuri (Asta dupa ce si-au bagat altii pula-n mine, dar ma rog ce drept am eu sa raspund atunci cand sunt provocat? mda). Xkran, care credeam ...ma rog am crezut gresit, doar este prietenul lui Vali, mi-a zis..ca mi se v-a scoate bannul curand, nu merci, pastrat-il. "Fa un poll si daca useri te vor ca moderator te vom pune la loc". Eu nu am de gand sa cersesc, de 2 ani de zile am facut treaba asta din PLACERE, mi-am luat din timpul liber ca sa postez, sa tin fanii hip hop la curent cu ce se intampla etc. Datorita mie, unele nume ale hip hop-ului viziteaza in ziua de azi acest forum si posteaza unii regulat altii des, altii incognito. Cert este ca asta este ultimul meu mesaj, mi-a facut placere, ati fost toti "familia mea" aici, si cei care i-am considerat fratii si cei cu care am facut skimb de injuraturi. Nu am dat niciodata un ban cat am fost moderator, nu am avertizat pe nimeni. De oarece e un FORUM, exprimare libera, divertisment etc. Daca tu te ei de mine eu nu te banez doar ca sunt moderator, deoarece pot rezolva problema si altfel. Se pare ca altii mai cu vechime pe aici au uitat asta. Asa cum au uitat ca acest forum a fost si forumul siteului http://www.rap-arena.net , dar ma rog de cand a plecat Soppra Tutti s-au skimbat multe, mult prea multe. Cam asta ar fii. In curand o sa gasiti un forum la mine pe site, unde nu va fii NIMENI BANNAT, avertizat, si alte copilarizme, nimeni nu va fii preferentiat si nu se vor lua decizii bazate pe prietenii. Le urez adminilor succes si numai bine.

Nea Gabitz (ex moderator Hip Hop)
There is no save game in real life...
Hades

pentru Nea Gabitz

Mesajde Unregisteredd » Lun Dec 29, 2003 9:33 pm

Shogun e si el un om ca si tine, nu un sclav, cum l-ai numi tu!
Oricum el pentru ca e un om bun, cred ca te-a iertat!
Eu nu vreu sa-tzi fiu vrajmash, de aceea itzi recomand sa citesti sau sa recitesti cand ai timp o veche fabula romaneasca: cea cu "boul, cainele si catzelul"!
Unregisteredd

Mesajde cutuma© » Lun Dec 29, 2003 9:52 pm

Nimeni n-a negat importantza rap-arenei, dar vezi tu, forumul asta a trecut prin multe scandaluri shi asemeni oricarei adunari de oameni cu idei shi moduri de exprimare diferite, este absolut esentzial sa existe reguli shi pedepse pentru cei care le incalca. Poola mea, Cata (SOD) shi-a luat 10 banuri cred, mare parte din ele meritate, shi totushi a ramas la fel, shi chiar daca s-a suparat pe moment mereu a revenit la sentimente mai bune. Imi pare sincer rau gabitz ca inca o data crezi k ar trebui sa fi tratat preferentzial, constientizeaza k ai greshit, shi nu e prima oara, doar k pana acum au inchis multzi ochii, inclusiv eu. Constientizeaza ca daca a ajuns Vali sa te baneze, avand in vedere relatziile in care eratzi e un lucru care ar trebui sa-tzi dea de gandit....Asha ca lasa supararile shi lasa ego-ul ranit ca nu impresioneaza pe nimeni.

Inca o data itzi zic, nu contest ceea ce reprezinta rap-arena pentru forumul asta in special shi pt curentul underground romanesc, ai tot respectul meu pentru asta, dar asta nu inseamna k esti un zeu shi ca totzi ar trebui sa ingenunchem in fatza ta....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde gutza36 » Lun Dec 29, 2003 11:22 pm

Initial trimis de D€CR€T
..Asha ca lasa supararile shi lasa ego-ul ranit ca nu impresioneaza pe nimeni.

indeed. topicuri precum "un exemplu de sclav" sunt exagerate si nu dau tocmai dovada de "nivel inalt"...
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
gutza36
Junior Member

Mesajde vali » Lun Dec 29, 2003 11:42 pm

hades, transmite-i lui neaOlitz ca mie mi se pare ca i-am pus niste conditii destul de decente pentru intoarcere. daca vrea sa le accepte, bine, daca nu, santate maxima.

si vizavi de poll cu moderatorul, mestere, daca esti atat de bazat cum te dai si te crezi, asta nu e decat o confirmare a valorii tale.
some people deserve to die
vali

Mesajde HERETE » Mar Dec 30, 2003 12:03 pm

cu riscul de a fi banat sunt cu tine nea gabitz si vreau sa zic o singura kestie frati romani : suferiti de ADMIN !!!! e o boala grava tratati-va repede.
HERETE
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mar Dec 30, 2003 11:31 pm

un singur "cuvant" care zice tot...GIA
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

lol

Mesajde TheSmoker » Mie Dec 31, 2003 12:14 pm

Ma nu GIA ci LOL, da adevaru ca la noi romanii nu ar fi numai problema ca suferim de sefie,dar daca suntem dati jos din functie facem tam tam si nici nu recunoastem ca am gresit,si ca sa fim mai cu mot ne facem sefi la loc da altundeva :) asa ca LOL!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

guess who's back?

Mesajde n3aGabitz » Mie Dec 31, 2003 1:49 pm

va era dor de mine nu? multumesc ptr sprijin celor care merita. restu .... CENZURAT CENZURAT CENZURAT.

(cica tre sa respect regulamentul acum)
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde vali » Mie Dec 31, 2003 1:56 pm

i'll be watching
vali

Mesajde Lärägë » Mie Dec 31, 2003 3:03 pm

Initial trimis de vali
i'll be watching

HA-HA-HA...
PACe
Lärägë

mi-am adus aminte de ceva

Mesajde vali » Mie Dec 31, 2003 3:40 pm

bai gabitz, esti un bulangiu nerecuoscator! numai pentru ca ti-am facut situl si ti l-am hostat juma de an ar trebui sa nu ridici ochii din pamant cand vorbesti cu mine. situl ala arata asa acum numai pentru ca eu si neamtzu ne-am pus mintile la contributie. sa nu uiti asta!
vali

mi-am amintiti si eu ceva

Mesajde n3aGabitz » Mie Dec 31, 2003 8:44 pm

ca dupa doi ani de zile in care, te-ai purtat ca un "amic" cu mine, m-ai ajutat pe net cand te intrebam cate ceva, mi-ai facut design la site, mi l-ai hostat oricum nu TU ai facut rap-arena ce e. Ei bine dupa toate astea ma trezesc ca o persoana cu care credeam ca am o relatie buna, imi da ban, ca la ultimu necunoscut ratat. asta ma deranjat cel mai tare. daca imi dadea Aliosha sau Moshu era ok, dar mi-ai dat TU. daca intelegi, daca nu....zi ce vrei, fa ce vrei. si asa numai conteaza. din toata treaba asta tot eu am avut de castigat pana la urma. so thank u.

la multi ani
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde HERETE » Mie Dec 31, 2003 8:55 pm

eu zic sa puneti conflictul deoparte si sa-l uitatzi acu ca vine un nou an . LA MULTI ANI !!!!
HERETE
Junior Member

Re: mi-am amintiti si eu ceva

Mesajde vali » Joi Ian 01, 2004 5:49 pm

Initial trimis de n3aGabitz
ca la ultimu necunoscut ratat.

nu oferim tratament preferential
desi, daca nu ai fi avut o recomandare (stii tu de la cine) nu ai fi ajuns mod aici si nici noi nu am fi purtat aceasta conversatie acum, pentru ca eu sunt prieten cu kickass :)

nu eu am facut raparena ce este. am zis ca am facut design, nu continut :)

eh, cele rele sa se spele
vali

Înapoi la De pe muzica