MTV Romania...e bine..sau vreau MTVu' inapoi?
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
MTV Romania...e bine..sau vreau MTVu' inapoi?
Vreau sa mai aflu si eu niste pareri de la cei care "vizioneaza" muzica in Romania despre calitatea MTV romania.Mie personal mi se pare ca au cam stricat in mare parte ideea de MTV si sincer as cam vrea vechiul MTV.M'am uitat la VMA saptamana trecuta si mi'am adus intr'un fel aminte de ceea ce inseamna MTV si muzica adevarata.Imi sta un nod in gat cand il vad pe Costi pe MTV sau pe Akcent si tot houseu' asta de rahat care este difuzat.Vreau sa vada si eu emisiuni, interviuri despre adevaratele vedete nu emisiunile si VJi de rahat care sunt.Sper ca e doar un inceput si lucruile se vor ameliora.
- MasterGz
- Junior Member
...
omule ai si tu dreptate intr-un fel, dar cum pe tine de streseaza Costi poate ca si pe altii ii streseaza Parazitii, asta depinde de preferintele oamenilor si sunt sigur ca intelegi asta. Oricum ideea e in felul urmator, sa bage ce vor ei pe MTV da sa fie emisiuni cat mai variate ptr toate gusturile, astfel toata audienta ar fii impacata. ....vb aia toti tre sa traim, eu sunt ptr toata lumea frate...sa fie toti impacati stii..cam atat.
hai salut
hai salut
-
n3aGabitz - Junior Member
Re: ...
Tu chiar stai in America?Daca da probabil ca te uiti la MTV Usa care e altceva totusi.Acolo chiar e calitate.Am avut ocazia sa ma uit si eu la TRL si la alte emisiuni de acolo si crede'ma ca ce e la noi nu'i nici 1/50 din ceea ce vezi la ei.Sunt rapper ..nu zic sa fie numai rap...da' totusi vreau ceva sa'mi placa si mie.Pe MTV europe erau cel putin 2 emisiuni de rap si R&B si pe mainstream dadeau 3-4 melodii si eram multumit...da' aici nimic.Numai house si emisiuni de acum 2 ani( gen Diary sau Cribs).Eh oricum macar am net sa mai aflu si eu ceva nou:)
- MasterGz
- Junior Member
Re: Re: ...
mai bine lasau MCM romania ka orikum mare diferentza nu e .. si aveam si noi si MTV Europe ... dar asha de kkt! si cika sunt progrese chestiile astea ... jajajajaja
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
mai misto MTV-ul Romania. MTV-ul strain (ce natie o fi, nu ma intereseaza prea mult) era oricum prea plin de looseri straini. asa, mai bine cu looseri d'ai nostri, autohtoni
(am glumit la partea cu VJ-ii nostri, pe bune, unii chiar imi plac - Mircea Zara, Kitty, Diana, cei de la fostul MCM RO).
a.., si ca tot am adus vorba de MCM RO, imi pare rau de ei. foarte misto. dar asta e: win some, loose some!

a.., si ca tot am adus vorba de MCM RO, imi pare rau de ei. foarte misto. dar asta e: win some, loose some!
[ How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood? ]
[url]fara link in semnatura[/url]
[url]fara link in semnatura[/url]
-
LiquidSky - Junior Member
bau
Initial trimis de LiquidSky
mai misto MTV-ul Romania. MTV-ul strain (ce natie o fi, nu ma intereseaza prea mult) era oricum prea plin de looseri straini. asa, mai bine cu looseri d'ai nostri, autohtoni(am glumit la partea cu VJ-ii nostri, pe bune, unii chiar imi plac - Mircea Zara, Kitty, Diana, cei de la fostul MCM RO).
pentru muzika romaneaska aveai Atomic`ul .. dar pentru muzika straina ..ce ai MTv`ul romanesc? pai baga numai muzika veche .. si romana .. akolo aveai select ku staruri la nivel mondial .. akum ai select ku body&soul .. cu pepe .. banica .. si ... so on .. Dar pe cei straini kand ii mai vedem ??????? Ce am castigat de la Mtv`ul romanesk ? Traducerea la MTV music Awards? hahahaha penibil
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
vreau inapoi
La inceput eram incantata,mai ales ca nu mai aveam MTV de vreo 3 ani,dar nu e nimic deosebit,inainte aflam ce e in lumea larga,era altceva...
-
Dee-Dee71 - Mesaje: 388
Yo sincer vreau MTV international inapoi...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
8 mesaje
• Pagina 1 din 1