1q Sapro

ce-a fost pe Muzici o data

1q Sapro

Mesajde Suryia » Sâm Ian 19, 2002 7:56 am

...de curand am gasit shi io prin magazine un nou album semnat 1q Sapro shi intitulat "Greu ca o bomba"...din pacate piesa cu Bambi nu apare pe el...
Nu am ascultat albumul decat o data , insa nu mi se pare cine stie ce ... oricum , nu am agreat niciodata prea mult still-ul Morometzilor...Insa daca punetzi mana pe albumul asta va recomand "Noul detergent" ... io n-am mai auzit asha ceva pana acum...shi nu reusesc sa ma pronuntz in legatura cu aceasta melodie...
Cam atat...ajtept mai mult de la Raku...

O dau cu pace si-am iesit!
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde SHM » Sâm Ian 19, 2002 11:03 pm

Hm...beton....
SHM
Junior Member

No,shit!

Mesajde Suryia » Dum Ian 20, 2002 4:30 am

Oa...pe bune , SHM?
Suryia
Junior Member

Mesajde SHM » Dum Ian 20, 2002 10:36 pm

Vorbesc serios...:)
SHM
Junior Member

Mesajde SHM » Dum Ian 20, 2002 10:38 pm

Baw!!!shhhhh ca ne aude sapro
SHM
Junior Member

Ganja te contrazic...

Mesajde CanTeFucku » Mar Ian 22, 2002 6:49 pm

Dupa parerea mea Morometzii au facut o treaba al naibii de buna. Au avut o combinatie originala intre unda' si comercial. Iar, cu exceptii, versurile au fost cu mesaj. Cu exceptia unui singur album (penultimul, nu mai retin numele albumui... ala cu Iugoslavia) mi-au placut ce si cum au scos.
1q Sapro a dat rateuri mari solo, dar cred ca a facut o treaba buna in Moro. Sunt si eu curios cum o sa sune Raku solo, cu atat mai mult cu cat pe ultimele albume el a fost vioara I.

See ya,
CanTeFucku
CanTeFucku

I didn' say that!

Mesajde Suryia » Mie Ian 23, 2002 4:36 am

Eu nu am zis ca Morometzii nu ar fi facut o treaba buna , am zis doar ca nu le agreez stilul...Asta pentru ca am ascultat "K.O.Respunzator" si nu mi-a placut , mi s-a parut , intr-un fel , plictisitor...Dar nu neg ca au avut , totusi , un rol important in hip-hopul romanesc...din pacate acu'Raku e baza , pentru ca nici proiectul lui Drops , nici al lui Sapro nu mi se par interesante...
Suryia
Junior Member

1Q sapro sucks

Mesajde Vizitator » Mar Feb 05, 2002 6:26 pm

Solo nu a facut nimic, iar ideea cu Bambi mi se pare ce mai mare imbecilitate. Ma face sa
Vizitator

Înapoi la De pe muzica