Unde si cu cat gasesesc un mixer Behringer UB802?

ce-a fost pe Muzici o data

Unde si cu cat gasesesc un mixer Behringer UB802?

Mesajde adiudrea » Lun Noi 03, 2003 2:17 am

Salutare!Ma aflu la inceput si nu am foarte multi bani la dispozitie.M-ati ajuta mult daca mi-ati da un loc unde pot gasi "jucaria" asta care sper eu sa ma ajute in ceea ce intentionez sa fac!
adiudrea
Junior Member

Re: Unde si cu cat gasesesc un mixer Behringer UB802?

Mesajde dse » Mar Noi 18, 2003 10:08 am

Initial trimis de adiudrea
Salutare!Ma aflu la inceput si nu am foarte multi bani la dispozitie.M-ati ajuta mult daca mi-ati da un loc unde pot gasi "jucaria" asta care sper eu sa ma ajute in ceea ce intentionez sa fac!

AM UNUL NOU NOUT CU GARANTIE TIL LAS LA 125$
discosystemsv@yahoo.com
tel0744800750,te ajuta jucaria doar sa feci practica poate eu zic sa te stringi de ceva si sati iei unul mai bun in primul rind si mai mare ca ai sa simti lipsa canalelor.Saptamina trecuta am sonorizat un fel de spectacol si debia m-am descurcat cu 2mixere de 10 si 12 canale.daca tot vrei de la BEHRINGER iati un ub 1832fx,am eu unul si sint multumit cumva de el.si-a facut treaba unde am mers cu el(spectacole,inregistrari)ai canale multe +48v,eq cu 9benzi,procesor,insert canalsi submastere si e foarte usor de lucrat cu el si costa doar350euro,asta daca vrei BEHRINGER
dse
Junior Member

Mesajde stormking » Sâm Ian 24, 2004 7:06 pm

Un reprezentant Behringer in Romania este Senia. - http://www.senia.ro . Preturile la toate produsele Behringer nu sunt cu mult mai mari decat in alte tari. De fapt sunt foarte apropiate de cele de afara, lucru mai rar in ceea ce priveste importatorii romani. Au 2 sedii in Bucuresti - unul la parter in Muzica, in coltul din stanga-fata cum intri in mag si unul in spate la biserica Kretulescu - langa sala palatului.
stormking
Junior Member

Înapoi la De pe muzica