Bine ati venit!

ce-a fost pe Muzici o data

Bine ati venit!

Mesajde n3aGabitz » Vin Dec 05, 2003 6:22 pm

De multa vreme am primit multe cereri pentru un forum La Familia, ei bine a venit si forumu. De acum incolo tot ce e legat de trupa va rog sa scrieti aici.

Peace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde UnCopilutz » Dum Dec 07, 2003 12:04 pm

de multa vreme trebuia facut forumul asta. nu inteleg de ce para sau bug mafia au intaietate . la familia este o trupa la fel de veche si la fel de cunoscuta. pana in ziua de azi forumul asta trebuia sa fie plin de posturi de la fanii lui sisu si lui puya iar cand te uiti ca au trei posturi in tot forumul, iti dau lacrimile. si totusi e LA FAMILIA , ce sloboz...?!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
UnCopilutz
Junior Member

bau

Mesajde LaFamili_stu » Joi Dec 11, 2003 8:15 am

salut.In sfarsit un forum LaFamilia,cea mai tare trupa de rap de pe la noi.Astept trafic pe forumu`asta.Bafta
sunt prea bagabont pt.posturile radio/sistemu`politic il iau la misto/uneori sunt un plagiator de melodii straine./sa vina dr.dre sa se judece cu mine/
LaFamili_stu
Junior Member

:)

Mesajde niculescu alex » Mar Dec 23, 2003 7:04 pm

in sf am reusit sa ma inscriu si eu...pt cine ma stie sunt cony si cred ca ma stiu cativa dupa aici .......

cam atat...pa
niculescu alex
Junior Member

Sar'na n3aGabitz :)

Mesajde KillahLory » Sâm Ian 24, 2004 4:02 pm

Heya ppLz, Ce parere am eu despre ...La Familia... ? :P

Au nijte versuri care merg direct la tinta, care inca de la prima ascultare isi ating scopul : dau de gandit ! Un rap de exceptie pe care La Familia a stiut sa-l “traducaâ€Â
KillahLory
Junior Member

Mesajde lluchiano » Mie Ian 28, 2004 3:51 am

pula mea albumu solo a lu puya e tare rau iar cat despre sisu ce pot sa zic pare rau...
lluchiano
Junior Member

Înapoi la De pe muzica