Madonna

ce-a fost pe Muzici o data

Madonna

Mesajde SOD » Lun Sep 02, 2002 6:07 pm

Thread dedicat artistului Madonna.Pentru a deschide o noua discutie ( in interiorul acestui thread),va rog completati campul "subiect" cu titlul ce doriti sa-l dati subiectului ce va fi discutat.Cand reluati o discutie mai veche,de asemenea completati campul "subiect" cu titlul subiectului respectiv
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

provocatoare si misterioasa.....

Mesajde SOD » Mar Sep 03, 2002 9:29 am

.......cam asa ar pe scurt viata artistei.cine nu ar dori sa stie toate intimitatile ei,toate clinciurile si meandrele carierei sale.oricum ar fi,Madonna este o femeie remarcabila,pentru care am tot respectul.ca si pentru Cher.de ani de zile ma uimeste cu tot soiul de chestii pe care le face ea.ba se casatoreste ,ba divorteaza,isi preselecteaza partenerii dupa un criteriu numai de ea stiut,are copii cu tati diferiti,creaza in continuare muzica de calitate,surprinde publicul cu stilul ei de viata,lanseaza mode si cate si mai cate !
aud ca la ultimul turneu,a socat audienta,aparand pe scena cu un maieu pe care era imprimat Kylie Minogue.or eu asta am vazut numai la muzicienii de rock.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Sep 11, 2002 3:09 pm

chiar daca nu sunt misogin ,nu prea mi-au placut femeile in muzica dar madona are un sharm deosebit si stie cum sa-si atraga fanii. nu cred ca a existat piesa pe care sa dansez mai mult la viata mea ca "la isla bonita"...
eyewitness

Madonna - Burning Up

Mesajde Pirtea Sorin » Mar Oct 01, 2002 4:41 pm

Este o piesa aparuta la noi in 1985, care se remarca prin sound-ul caracteristic al clapelor analogice.
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Staralfur » Mie Mai 21, 2003 11:38 pm

Initial trimis de eyewitness
chiar daca nu sunt misogin ,nu prea mi-au placut femeile in muzica dar madona are un sharm deosebit si stie cum sa-si atraga fanii. nu cred ca a existat piesa pe care sa dansez mai mult la viata mea ca "la isla bonita"...

pkt..nu stii ce pierzi.. Tori Amos, Bjork, Pj Harvey, Mylene Farmer..femei care fac muzica super..
Staralfur
Junior Member

Madonna canta rock?

Mesajde gabuba » Joi Mai 22, 2003 1:13 pm

Chiar asa people, ce cauta Madonna pe forumul de rock strain cand ea a primit titlul de regina a pop-ului (acu' vreo 2 ani).
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

madonna a cantat punk

Mesajde gabuba » Dum Aug 17, 2003 3:31 pm

tocmai am vizionat un documentar pe vh1 despre madonna si viata sa. cu tot felu de imagini super mishto , cu ea de cand avea 2 ani pana in prezent. Dupa ce a dansat ani de zile, s-a decis sa-si faca formatie de punk-rock cu niste prieteni. era printr-o perioada de schimbare. astfel ca treaba nu a mers prea mult mai ales ca succesul se lasa prea mult asteptat.
asa a inceput madonna drumul sau catre celebritate.
sincer nu am auzit de vreo tipa mai copiata de femei ca madonna, bineinteles dupa M.M.
dupa parerea mea ea intareste ideea conform careia sa ai o voce buna , nu e totul in muzica.
danseaza mai ceva ca janet jackson, a scos o carte intitulata "sex", a refuzat sa cante piese celebre pe motiv ca nu ar putea sa mai cante ceva ce nu o reprezinta.
hituri ca "papa don't preach" , "Like a player" , "material girl" , "like a virgin" , "la lisa bonita" , "frozen" si cate si mai cate ; nu stiu daca pop-erite soliste din ziua de azi vor ajunge sa scoata.
ba chiar de curand a scos un clip intitulat Hollywood in care vorbeste cat se poate de clar despre tot ce se petrece acolo.
o legenda vie.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde cubu » Lun Aug 25, 2003 11:36 am

Mie-mi place de la Madonna albumul ala "Ray of Light", pe care il si am pe caseta... Pe bune...
indescifrabil
cubu

Mesajde Black Beauty » Mar Feb 24, 2004 11:15 pm

E tare Madonna, tre' sa recunosc... poate a cantat ea si punk-rock, dar ce treaba are pe forumul asta? :confused:
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mar Feb 24, 2004 11:22 pm

Daca doriti sa vedeti adevarata viata a Madonnei, de la inceputul carierei pana la afirmarea acesteia, uitati-va la filmul "Truth or Dare", film care o are chiar pe ea interpreta.

Nanuka.
Nanuka

Mesajde I`m With You » Sâm Mar 13, 2004 6:24 pm

shi eu o apreciez pe Madonna...arata ft bine la varsta ei...Shi in plus are shi nijte piese mijto,mijto.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

provocatoare si misterioasa...

Mesajde tre » Dum Mar 14, 2004 2:46 am

da intr-adevar merita tot respectul. a stiut de fiecare data cand sa iasa-n evidenta, in moduri mai mult sau mai putin socante ce-i drept, si a stiut sa tina stacheta ridicata in materie de muzica. a avut o perioada mai proasta - zic eu - inainte de 'ray of light' (nu mai tin minte albumul) dar tin minte ca la vremea respectiva eram dezamagit oarecum c-a schimbat stilul in cel mai barbar mod posibil, dar a revenit.
totusi pana la inceputul anilor 90 zic eu ca a cam fost perioada ei de glorie, cel putin melodiile de la inceputuri le ascult cu mare placere si-acum.
dpdv fizic nu mi se pare iesita din comun si nici macar 'buna' dar, probabil din cauza atitudinii, e aproape intotdeauna sexi.

treaba cu punkareala n-o stiam poate revine cineva cu detalii.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde I`m With You » Dum Mar 14, 2004 10:11 am

Intr-o perioada,in toate ziarele se scria ca se fereste de Paparazzi ca draq de tamaie...Shi nu dadea niciodata interviuri reporterilor shi nu mai aparea nimic despre ea.Mi se parea fitzoasa,dar a declarat "in exclusivitate" unei reziste/ziar ( nu mai shtiu ce anume era) ca s`a saturat sa fie urmarita oriunde merge.Shi-i dau dreptate...uneori chiar e nashpa sa fii vedeta,toata lumea iti urmareshte viatza personala.Oribil!
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mie Mar 24, 2004 7:36 pm

piesa mea preferata de la ea este don't cry for me argentina... coloana sonora a filmului evita...
imi place foarte mult de ea.. am admirat-o mereu... momentan e cea mai tare!!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Înapoi la De pe muzica