Bregovic

ce-a fost pe Muzici o data

Bregovic

Mesajde expirat » Dum Mai 11, 2003 12:14 am

nu am vazut pe aici discutandu-se despre Goran Bregovic...
am fost la concertul de la sala palatului si a fost super iar sonorizarea a fost de exceptie...
voi ce ziceti?
http://www.expirat.org - Club Expirat - balamuc organizat
expirat
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Mai 11, 2003 12:36 am

bregovici nu are ce cauta inca la oldies bu goldies, inca mai canta, inca mai compune si nu prea da semne de batranete...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde MiG29 » Dum Mai 11, 2003 1:14 am

Mie imi pare rau k n-am resuit pana acuma sa merg la vreun concert da daca tot merge in toata tzara ar putea eventual sa cante shi la Constantza.Oricum ultimu album(Tales and songs from weddings and funerals) e bun.(cu o parte vocala exceptzionala...unde ii gaseste p-astia oare?)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 11, 2003 6:17 pm

Eu sunt un fan declarat al bosniacului. Detin vreo 60 bucatzi mp3-uri cu el. Albumele preferate sunt soundtrack-ul de la La Reigne Margot si bineinteles....Ederlezi .

Imi pare nespus de rau ca nu am urmarit filmul "Temps des Gitans" ....care am auzit ca este de mare valoare...si datorita muzicii lui Bregovic.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde genicon » Dum Mai 11, 2003 7:09 pm

Spre rusinea mea, desi este aici, la doi pasi de mine, peste Dunare :) nu prea am ascultat multe piese de la el. Insa tot ce mi-a picat in mana mi s-a parut extraordinar... la fel cum zice Moshu - Ederlezi e... o capodopera... si ar mai fi Kalashnikov si inca una, dar imi scapa numele (astea-s cele care m-au impresionat cel mai mult) ;)

Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Mai 11, 2003 7:16 pm

Am si eu o rugaminte: am auzit ca a fost transmis si la teve concertu' lu' Bregovic. daca s-a gandit cineva sa-l inregisteze pe caseta si ar fi dispus sa-mi faca si mie o copie...ma revansez eu cumva. Multzamiri anticipate!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 11, 2003 7:28 pm

genicon...eu m-am referit la Ederlezi...la album...nu doar la melodie.
mi se pare genial intreg albumul.....de 17 melodii !

Mesecina Moonlight....este superba. Mi se face pielea gaina cand o ascult. Sau Death.....la care imi dau lacrimile aproape de fiecare data.
Si bineinteles preferata lu' Mrs. Flores :p ....Elo Hi (ce parere avetzi de vocea inegalabila a lu' Ofra Haza ? )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Mai 12, 2003 1:40 am

Elo Hi e misto.Da shi Ausencia de pe Underground e la fel de tare(vocea lu Cesaria Evoria,care am auzit k o sa cante la Bucuresti zilelele astea).A ascultat cineva ultimul album?Ce zicetzi de Hop Hop Hop sau Polizia molto arabiata?
MiG29

Mesajde vali » Lun Mai 12, 2003 1:54 am

n-am fost la concert, dar l-am tras pe video
foarte meserias tatarul
some people deserve to die
vali

Mesajde genicon » Lun Mai 12, 2003 2:18 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
genicon...eu m-am referit la Ederlezi...la album...nu doar la melodie.
mi se pare genial intreg albumul.....de 17 melodii !

Eeee...am zis eu ca nu prea am ascultat... dar ca imi place. Oricum, m-am facut de ras si voi pleca cu capul in pamant... :)

Acum, serios vorbind - se pare ca eu nu am avut chiar asa mare noroc in viata, ca nu am reusit sa ascult decat cateva piese...;P
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mai 13, 2003 12:50 am

Initial trimis de vali
foarte meserias tatarul

Asta e kterinca sau e pa bune?:D
E jumate sarb jumate bosniac:p
MiG29

Mesajde vali » Mar Mai 13, 2003 1:13 am

eu asha stiam. dar e posibil sa ma fi inselat
some people deserve to die
vali

Goran Da Man...

Mesajde Aurolacul » Mar Mai 13, 2003 2:27 am

E tare tipul. Melodiile mele preferate sunt: Ederlezi shi Mesecina. dar tipul, face o muzica beton. Imi vina sa sar pe masa shi sa joc ca o tziganca din aia cand il aud.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde tequila » Dum Apr 25, 2004 9:25 am

am avut o perioada tare frumoasa alaturi de brogovic si ma bucur ca s-a gandit cineva sa scrie si aici despre el...
cat despre faptul ca nu are ce cauta aici la oldies but goldies eu cred ca tocmai aici se potriveste de minune...e goldies;)
tequila
Junior Member

Înapoi la De pe muzica