Luati Atitudine
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Luati Atitudine
o privire pe dc++ pe hub-ul parazitii la cateva zile de la lansare..."fanii" parazitii s-au gandit sa faca albumul lui ombladon mp3 si sa-l puna pe net....uitati o lista cu userii...daca ii stiti ... dati-le o muie din partea mea...si din partea celorlalti care au invatat sa respecte munca .... MUIE MA CACATILOR..luav-as la pula pe lumea aialalta!!!
[RO][PH][RDS]birkof
[RO][Bv][RDS]Alin
[RO][B][EVOLVA]Rain
[RO][GL][Astral]DeRuTaTu
[RO][CT][RDS]Buguletz
[RO][B][ROEDU]andrei100xpaaa
[RO][B]bodo
[RO][B][ROEDU]SlaYeR
[RO][B][ROEDU]gOOgle
[RO][B][RDS]Ginx
[RO][B][ASTRAL]Cocu
[RO][B][RDS]Aramiu
[RO][B][DNT]christian1234
[RO][B][ASTRAL]shalalala
[RO][B][FX]DREACU
RUSINE!!!!
[RO][PH][RDS]birkof
[RO][Bv][RDS]Alin
[RO][B][EVOLVA]Rain
[RO][GL][Astral]DeRuTaTu
[RO][CT][RDS]Buguletz
[RO][B][ROEDU]andrei100xpaaa
[RO][B]bodo
[RO][B][ROEDU]SlaYeR
[RO][B][ROEDU]gOOgle
[RO][B][RDS]Ginx
[RO][B][ASTRAL]Cocu
[RO][B][RDS]Aramiu
[RO][B][DNT]christian1234
[RO][B][ASTRAL]shalalala
[RO][B][FX]DREACU
RUSINE!!!!
-
Kombat - Junior Member
..sunt chiar mai multi! Muie! Muie! ..cu oxigen! :M
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
MonsterSnatch - Junior Member
patetik!!
Mah daca tot va numitzi fani de kkt ashtia kare piratatzi albumu lu ombladon shi in general astea romaneshti de hh pah care le putetzi lua din magazin sau din piatza ce-ar fi sa s***** p**** pe la spate shi in toate directziile shi pozitziile posibile existente v-ar tentah?Poate in kazuh astah v-atzi simtzi mai bine shi v-atzi autosatisface fara sa deranjatzi pah restuh,tarfe ce suntetzi!!
P.S. Nu iau ban ca am zis astah nooh?:)
P.S. Nu iau ban ca am zis astah nooh?:)
Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
Kombat, pe unu dintre ei il shtiu personal, colegi de facultate, cand o sa ma intalnesc cu el o sa-i fac morala. 

:::cracku:::
www.digitalsubways.com/beats
www.digitalsubways.com/beats
-
Cracku - Junior Member
Yo...
Kombatt eu mi-am bagat pula in aia de pe hubu unde stau eu ... le-am dat linku in randuri repetate de la fanclub threadu asta ... nimic ... nu s-a sinchisit nimeni ... ba mi-am luat si bazaiala ... oricum nu asta conteaza ... ce conteaza e mentalitatea romanului care nu realizeaza ce face ... ne futem in cur unii pe altii si ne miram de ce n-avem "orgasm " 

error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
e foarte ieftin! majoritatea prietenilor mei l-au cumparat original..e inutil sa le faci observatie celor care n-au facut-o, probabil se va face misto de tine, vei fi injurat..si poate pe buna dreptate ca nu prea e treaba ta ce face el....oricum, romanul e cam asa: daca ii spui ceva el face exact invers..asa ca probabil ombladon ar fi trebuit sa spuna ca isi doreste foarte mult sa ii fie copiat ilegal albumul:P
peace
peace
- DZA
- Junior Member
Pt Kombat.
O intrebare ramane totushi dupa cum mai intrebase cineva ..tu ce cautai pe dc++ piratai ceva??? Pai nu ie frumos de ce nu respecti munca?
- EL_ConTe
n-am vrut sa postez, da' simt ca trebuie sa ma bag si eu (chiar daca voi enerva lume).
Chestia cu 'piratarea' este destul de grava, o inteleg. Dar ca sa arunci cu noroi la niste straini mi se pare complet deplasat. Am tot respectul pentru tine, Kombat, dar ce te face sa crezi ca cei care i-ai enumerat tu nu vor cumpara albumul? Vorba lu' Ombladon, asculta, si cumpara. Mi se pare de prost gust sa-i iei la injuraturi pe niste necunoscuti numai pe idea ca PROBABIL ca nu vor cumpara albumul si dau la altii care la randul lor PROBABIL ca nu-l vor cumpara nici ei.
Eu stau in Toronto, deci pentru mine este greu sa fac rost de albume (comerciale, si in special unda') dar fac tot posibilul sa le cumpar la prima ocazie. Si da, eu am tot folder-ul cu hip hop romanesc pe DC++. Daca ar fi sa critici persoane care ofera muzica pe net, ar trebui sa-i iei la muie pe multi de pe forumul asta (inclusiv pe mine).
Daca nu era DC++ nu cred ca as fi asa de pasionat de hh-ul Romanesc cum sunt acum. Si sunt multi ca mine care pur si simplu nu au acces la muzica (noua, dar in special veche) chit ca sunt sau nu in tara.
Nu mai spun cata reclama isi fac artistii pe baza asta. Numai pe baza promovarilor si ascultand ultima versiune finale a Proiectului Verde am facut reclama la toti amicii mei d-aici si si-n Romania. Si uite ca eu il am original si la fel si multi din prietenii mei. Dar stiu, stiu, Romania si romanasii din alte tari sunt majoriatea bulangii si nu cumpara cd-urile.
Nu zic ca nu-i rau faptul ca Ombladon va pierde 10.000 de vanzari pe chestia asta...dar majoritatea oamenilor isi strang banutii si cumpara originalul.
Mda...vad ca iarasi aberez la greu, si inchid cu ideea principala ca am impresia ca am deviat rau de la subiect: cei mentionat sus nu cred ca nu vor cumpara albumul, asa ca sa nu fim fara obraz si sa-i luam la muie (si eu intru cu cod de Romania - ca altfel n-am cum sa fac rost de muzica - asadar si eu as putea fi pe lista aia).
Atat.
Chestia cu 'piratarea' este destul de grava, o inteleg. Dar ca sa arunci cu noroi la niste straini mi se pare complet deplasat. Am tot respectul pentru tine, Kombat, dar ce te face sa crezi ca cei care i-ai enumerat tu nu vor cumpara albumul? Vorba lu' Ombladon, asculta, si cumpara. Mi se pare de prost gust sa-i iei la injuraturi pe niste necunoscuti numai pe idea ca PROBABIL ca nu vor cumpara albumul si dau la altii care la randul lor PROBABIL ca nu-l vor cumpara nici ei.
Eu stau in Toronto, deci pentru mine este greu sa fac rost de albume (comerciale, si in special unda') dar fac tot posibilul sa le cumpar la prima ocazie. Si da, eu am tot folder-ul cu hip hop romanesc pe DC++. Daca ar fi sa critici persoane care ofera muzica pe net, ar trebui sa-i iei la muie pe multi de pe forumul asta (inclusiv pe mine).
Daca nu era DC++ nu cred ca as fi asa de pasionat de hh-ul Romanesc cum sunt acum. Si sunt multi ca mine care pur si simplu nu au acces la muzica (noua, dar in special veche) chit ca sunt sau nu in tara.
Nu mai spun cata reclama isi fac artistii pe baza asta. Numai pe baza promovarilor si ascultand ultima versiune finale a Proiectului Verde am facut reclama la toti amicii mei d-aici si si-n Romania. Si uite ca eu il am original si la fel si multi din prietenii mei. Dar stiu, stiu, Romania si romanasii din alte tari sunt majoriatea bulangii si nu cumpara cd-urile.
Nu zic ca nu-i rau faptul ca Ombladon va pierde 10.000 de vanzari pe chestia asta...dar majoritatea oamenilor isi strang banutii si cumpara originalul.
Mda...vad ca iarasi aberez la greu, si inchid cu ideea principala ca am impresia ca am deviat rau de la subiect: cei mentionat sus nu cred ca nu vor cumpara albumul, asa ca sa nu fim fara obraz si sa-i luam la muie (si eu intru cu cod de Romania - ca altfel n-am cum sa fac rost de muzica - asadar si eu as putea fi pe lista aia).
Atat.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
/
-
muffinass - Junior Member
hmm
bine voi sa fiti sanatosi..el conte la intebarea ta am raspuns la cheloo pe forum ca mai era unu curios ...forum.cheloo.ro - la fani ..citeste daca te intereseaza de ce "eram" sau nu pe hub-ul parazitilor...
muffinas...o singura kestie iti zic...exista materiale oferite free la download...si exista chestii care nu sunt asa...era o zi dupa aparitia albumului pe piata...nu 3 ani...si oamenii deja si-l facusera mp3 ..si il pusesera pe share..DE CE??!!??...si nu ma aburiti cu explicatii inutile...poate tu si inca 10 oameni reprezentati o exceptia de la regula...dar iti garantez ca aia-necunoscutii-sunt marea majoritate niste labagiii...mare parte din ei n-au legatura cu hh-ul..viata lor se desfasoara la nivel de internet...la nivel de download de share..de root si de mai stiu ce poola mea...in viata lor n-au cumparat nimci original...bag mana in foc
fraierii sufera de smecherie da-s vai' mortii lor
muffinas...o singura kestie iti zic...exista materiale oferite free la download...si exista chestii care nu sunt asa...era o zi dupa aparitia albumului pe piata...nu 3 ani...si oamenii deja si-l facusera mp3 ..si il pusesera pe share..DE CE??!!??...si nu ma aburiti cu explicatii inutile...poate tu si inca 10 oameni reprezentati o exceptia de la regula...dar iti garantez ca aia-necunoscutii-sunt marea majoritate niste labagiii...mare parte din ei n-au legatura cu hh-ul..viata lor se desfasoara la nivel de internet...la nivel de download de share..de root si de mai stiu ce poola mea...in viata lor n-au cumparat nimci original...bag mana in foc
fraierii sufera de smecherie da-s vai' mortii lor

-
Kombat - Junior Member
Da....
Exact cum a zis combat !!! S-a vazut clar : " eu nu ascult nu ma pasioneaza , ocazional .... !!!" Pai si atunci de ce poola mea il iei ocazional !!!
Nu-l mai lua !!! sau il iei sa vai vezi doamne "cate 10 000 de melodii am eu pe hdd !!! " Da si inca o chestie : respect muffinass dak tu stai in tornto si iei albume in original si muie romanilor de stau in romania si pirateaza !!!
Eu luat de pe hub cand va umplem de flegme si am ascultat-o ... de pe net pardon !!! si poate Kombat era pe hub la parazitii asha aiurea sau de control ... Ma rog avea nevoie de un program ceva (care se fac vanzari in alte parti deci romanu n-are bani sa cumpere , deci trebe piratat ca 100$ e ceva pentru noi
) Deci Macar dak asculti ceva si-ti place cumpara in original nu te mulrumi ca il am mp3 ... mie par example imi prind bine casetele originale ca ascult la calitate buna la facultate muzica ce-mi place ... normal pot sa iau si mp3 si sa trag pe casete ca am si casetofon bengos si combina sony .... dar cum mi-ar sta sa trag ombladon peste caseta cu stana izbasha a lu mamaie ???? ;i Deci El coite du-te si pishate ca esshti palid !!!! nu te vad dar am o presimtire !!!! ;D
Nu-l mai lua !!! sau il iei sa vai vezi doamne "cate 10 000 de melodii am eu pe hdd !!! " Da si inca o chestie : respect muffinass dak tu stai in tornto si iei albume in original si muie romanilor de stau in romania si pirateaza !!!
Eu luat de pe hub cand va umplem de flegme si am ascultat-o ... de pe net pardon !!! si poate Kombat era pe hub la parazitii asha aiurea sau de control ... Ma rog avea nevoie de un program ceva (care se fac vanzari in alte parti deci romanu n-are bani sa cumpere , deci trebe piratat ca 100$ e ceva pentru noi

error : signature could not be loaded !
-
rap_t_one - Junior Member
parerea mea.....este ca o trupa trebuie sustinuta si financiar ,nu doar din gura
macar daca nu te poti duce la un concert ca locuiesti departe de orasul in care se desfasoara spectacolul .....cumpara albumul trupei favorite original....indiferent ca e vorba de parazitii,mafia sau pepe
romanul nostru in loc sa dea 100000 de o caseta ,mai bine o ia gratis de pe net si cu 100000 de mii scoate gagica in oras.......asta e mentalitatea la romani(cunosc cazuri )
eu unu astazi imi luai albumul lui ombladon original.......pt ca unde stau eu ajung la 3-4 zile in urma cd.......
macar daca nu te poti duce la un concert ca locuiesti departe de orasul in care se desfasoara spectacolul .....cumpara albumul trupei favorite original....indiferent ca e vorba de parazitii,mafia sau pepe
romanul nostru in loc sa dea 100000 de o caseta ,mai bine o ia gratis de pe net si cu 100000 de mii scoate gagica in oras.......asta e mentalitatea la romani(cunosc cazuri )
eu unu astazi imi luai albumul lui ombladon original.......pt ca unde stau eu ajung la 3-4 zile in urma cd.......
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
- foxu
- Junior Member
ceea ce ma frapeaza la atitudinea unor romani este vorba ca "n-am bani, albumele's prea scumpe", dar altfel ii vezi moaca pe internet zilnic la barfele de pe forum-ul asta.
Orisicum, un cd nu costa mai mult decat 5, sau cel mult 6 pachete de tigari, sau 5/6 sticle de cola. Deci omu' roman ar putea sa se lase de fumat/inseteasca pentru catva timp si sa cumpere un album.
Ma rog, ce sar mai putea face, da' nu stiu daca nu-i prea scump e sa se faca cd-urile cu copy-protection pe ele. Iar pe net sa se bage tot albumul, dar in stil promo cum au facut Urban pentru PV.
Re: Kombat...nu stiu...adica te inteleg si sunt de acord cu ce spui intr-un fel. Multi sunt niste ofiliti de ultima spetza, care nu vor da bani pe asa ceva nici in vecii veciilor. Dar pe de alta parte stau si ma gandesc la mine, si la altii ca mine care pur si simplu nu au access la hh-ul romanesc. Oricum, dac' stai si te gandesti cativa ca mine nu merita
sa se piarda din vanzari...
Ok, hai ca mi-am facut damblaua pe azi, numa' bine.
Orisicum, un cd nu costa mai mult decat 5, sau cel mult 6 pachete de tigari, sau 5/6 sticle de cola. Deci omu' roman ar putea sa se lase de fumat/inseteasca pentru catva timp si sa cumpere un album.
Ma rog, ce sar mai putea face, da' nu stiu daca nu-i prea scump e sa se faca cd-urile cu copy-protection pe ele. Iar pe net sa se bage tot albumul, dar in stil promo cum au facut Urban pentru PV.
Re: Kombat...nu stiu...adica te inteleg si sunt de acord cu ce spui intr-un fel. Multi sunt niste ofiliti de ultima spetza, care nu vor da bani pe asa ceva nici in vecii veciilor. Dar pe de alta parte stau si ma gandesc la mine, si la altii ca mine care pur si simplu nu au access la hh-ul romanesc. Oricum, dac' stai si te gandesti cativa ca mine nu merita
sa se piarda din vanzari...
Ok, hai ca mi-am facut damblaua pe azi, numa' bine.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
/
/
-
muffinass - Junior Member
O vorba.
Poate ca aia de au ombladon in share kiar sunt genul de uameni care nu prea asculta hip hop shi carora kiar nu prea le pasa de hip hop poate ei au o pasiunea exorbitanta pentru windows shi alte programe de genu asta care costa 100 de euro shi pun banii deoparte sa le cumpere pe alea...pe om il duaren pula de miscarea de hip hop din romania la fel cum pe voi va duaren pula de pirateria cu care se confrunta microsoft...sa injuri un om ca a piratat cateva mp3-uri mi se pare aiurea, bun mi se pare sa injuri pe unu care ie hip hoper shtie treaba cat de cat shi nu cumpara cd-ul astfel nesustinand miscarea...asha da...poate ca ie mai normal...dar eu personal cunosc f multi rapperi kiar cu nume destul de cunoscut care nushi permit sa dea 150.000 de pe un album original pentru ca nu au bani sa treaca strada...shi oamenii de genu asta ar trebui inteleshi la randul lor. Daca sar putea face nishte d-uri cu copy protection ar fi perfet dar banuiesc ca costurile ar fi imense caci altfel numi explic de ce nu face nimeni asta...
- EL_ConTe
Muffinass: Da mah , poate chiar n-au bani sa dea pe albumele straine ca alea sunt peste 600.000 , am mai spus-o si o mai spun dar pe alea romanesti se caca pe ei ca n-au bani ca sunt 200.000 , se caca pe ei!
That's all I got to say! That's my word!
-
Flash aka Shady - Junior Member
hmmm...treaba e-n felu' urmator...(in viziunea mea, bineinteles deci nu sunteti obligati sa ma credeti...)
da nene, iti cumperi albumul, ti-l faci mp3 ca poate o fii mai usor de ascultat, da' te-apuca asa o bunatate d'aia de samaritean si zici: frateeee, ce album tareeee....trebuie sa-l asculte toti ca merita, e prea tare!...si-l dai la share...
ba! o singura chestie! oi vrea tu sa-ti impartasesti pasiunea ta cu toata lumea dar asta nu-i mod de a face reclama si nici nu determini pe nimeni sa cumpere albumul ala (lucrurile gratuite n-au valoare, daca nu depui efort pt a obtine ceva si iei de-a gata nu dai 2 bani pe ce ai obtinut!) Ideea e ca tu esti un fraier daca nu stii sa pui picioru-n prag si sa ai o atitudine ferma: frate, vrei para sau orice altceva, cumpara-ti, te las sa asculti la mine, iti fac recomandari muzicale, dar eu nu sunt partas la furtul tau...
am auzit si io in camin la unii, niste manelisti asa de felul lor, albumu lu ombladon, pe mp3, n-am mai intrebat care a fost rapperu nebun care a facut acest gest frumos...nu ca nu i-as fii spart dintii...da' am auzit si de unu' din anturajul meu care nu a vrut sa le dea altor doi din anturajul meu albumul, le-a taiat-o la scurt: vreti albumul, vi-l cumparati fratilor ca un astfel de album merita cumparat si gata....si aia au venit sa se planga la mine ca uite ce le-a facut, n-am mai zis nimic, decat sa ia si ei o gura sa inteleaga scenariul! sper sa inteleaga cu timpul!
Multumesc ca m-ati sustinut!
da nene, iti cumperi albumul, ti-l faci mp3 ca poate o fii mai usor de ascultat, da' te-apuca asa o bunatate d'aia de samaritean si zici: frateeee, ce album tareeee....trebuie sa-l asculte toti ca merita, e prea tare!...si-l dai la share...
ba! o singura chestie! oi vrea tu sa-ti impartasesti pasiunea ta cu toata lumea dar asta nu-i mod de a face reclama si nici nu determini pe nimeni sa cumpere albumul ala (lucrurile gratuite n-au valoare, daca nu depui efort pt a obtine ceva si iei de-a gata nu dai 2 bani pe ce ai obtinut!) Ideea e ca tu esti un fraier daca nu stii sa pui picioru-n prag si sa ai o atitudine ferma: frate, vrei para sau orice altceva, cumpara-ti, te las sa asculti la mine, iti fac recomandari muzicale, dar eu nu sunt partas la furtul tau...
am auzit si io in camin la unii, niste manelisti asa de felul lor, albumu lu ombladon, pe mp3, n-am mai intrebat care a fost rapperu nebun care a facut acest gest frumos...nu ca nu i-as fii spart dintii...da' am auzit si de unu' din anturajul meu care nu a vrut sa le dea altor doi din anturajul meu albumul, le-a taiat-o la scurt: vreti albumul, vi-l cumparati fratilor ca un astfel de album merita cumparat si gata....si aia au venit sa se planga la mine ca uite ce le-a facut, n-am mai zis nimic, decat sa ia si ei o gura sa inteleaga scenariul! sper sa inteleaga cu timpul!
Multumesc ca m-ati sustinut!
deep in thoughts, deep in trouble
-
deianira - Junior Member
Io am albumu original a lu ombladon, dar il am facut si mp3-uri, din simpla comoditate sa nu mai schimb cd-urile la fiecare 20 min. Chestia cu pirateria, mi se pare o ipocrizie sa condamni pe cineva de asa ceva, cand nu stiu daca 1% din utilizatorii acestui forum au licenta pe windows. Intr-adevar singurul lucru care este de condamnat este ca artistul era roman....de exemplu io ascult mult reggae si ragga si pur si simplu nu am nici locul si nici banii sa dau pe cd-uri originale (Numai Sizzla are vreo 34 de albume, cam cati bani ar insemna asta???).
A De Joy Dem Cyan Destroy!!!
-
Fiyah^Man - Junior Member
Eu am licenta pe Windows.Inteleg, sa faci piraterie, la niste cd-uri care costa 500.000, sau 1 mil, dar la niste cd-uri care costa 200.000.....Rusine!!!!!!!
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Un lucru e clar.Sa iei un cd de la un prieten si sa il faci mp3 e un gest de cacat atata vreme cat el poate fi gasit la orice magazin de specialitate(si nu numai),in original si costa 150.000,200.000 de lei.E DE CACAT!!!
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
24 mesaje
• Pagina 1 din 1