Gandi-ti-va putin...

ce-a fost pe Muzici o data

Gandi-ti-va putin...

Mesajde kyty » Vin Mar 15, 2002 11:32 pm

Eu sunt fan Linkin Park si Limp Bizkit de ceva vreme si sa stiti ca sunt chiar foarte buni in materie de rock..cel putin atunci cand ii asculti nu se sparg geamurile in casa sau nu ramai surd..Mie mi se pare ca tot ceea ce fac ei este chiar marfa...adika gandi-ti-va si voi macar putin asha...fac versuri misto,negativele nu ami zic si in plus aspectul fizic este super..Nu mai zic ca de asta tine si imaginea trupei care este de NO COMMENT!Eu ii admir chiar pt tot ceea ce ei fac pt noi,fanii lor...De-a lungul timpului am reusit sa strang chiar foarte multe melodii cu ei..De la Limp Bizkit le am chiar pe toate(+new old songs!!!) iar de la Linkin nu le am pe toate,dar am tot albumul "Hybrid theory" +"My december".Cine doreste melodii sa ma contacteze...In plus..pt admiratorii lui Fred Durst..sunt nascuta in aceeasi zi cu el..20 august....si imi pare rau pt el ca sufera o asemenea deceptie dar il inteleg...Pana la urma daca te iei de toate lumea in melodiile tale la un moment dat apar si ganduri negative...Nu il critic,ca nu am dreptul acesta,dar incerc sa-l justific...Sper ca nu v-am plictisit dar aceasta este o tema pe care a-si vb oricand...astept parerile voastre...
kyty

Înapoi la De pe muzica