Bogdan Bradu & Phoenix - experiment nereusit ?

ce-a fost pe Muzici o data

Bogdan Bradu & Phoenix - experiment nereusit ?

Mesajde ConteleDrakula » Dum Sep 12, 2004 2:34 pm

Zilele trecute am avut ocazia sa ii vad la emisiunea lui Iantu (cea cu anii 70)pe Phoenix live, cu Bogdan Bradu vocal. Din pacate , desi cred ca B.Bradu are o voce foarte buna, prestatia lui a fost catastrofala.Atat din punct de vedere al vocii, cat si al prezentei scenice. Muzica trupei Phoenix (extraordinara, de altfel) nu i se potriveste deloc. Mi se parea ca nu "simte" deloc muzica pe care o canta, ca o face doar pentru ca "asa trebuie" . Personal am cumparat albumul lui Bogdan Bradu si mi s-a parut destul de reusit, unele piese i-au "iesit" foarte bine (Albastru aprins, de ex.) dar cu Phoenix cred ca a dat-o in bara rau de tot. Dupa ce am vazut emisiunea aceea, nu prea imi mai vine sa merg la un concert Phoenix cu Bb ca solist vocal. Strica tot . Voi , cei care poate ati vazut emisiunea sau ati fost la vreun concert cu ei in aceasta formula, ce parere aveti? Se muleaza vocea lui BB pe piesele trupei ? Incep eu prin a raspunde cu un NU mare de tot...
ConteleDrakula
Junior Member

Înapoi la De pe muzica