FanClub.ro a fost sters....

ce-a fost pe Muzici o data

FanClub.ro a fost sters....

Mesajde dadius » Dum Noi 14, 2004 12:41 pm

FanClub.ro a fost sters pur si simplu si "citat: din greseala" impreuna cu cele mai recente backupuri de un administrator de la compania de hosting. Dupa indelungi certuri cu cei de acolo s-a ajuns la concluzia ca nu se poate face nimic. "Incompetenta intrece cu mult experienta !". In concluzie a trebuit sa refacem siteul din backupuri care sunt mai vechi de o luna. In cazul portalului am avut noroc ca am apucat sa downloadam ultimul backup cu cateva zile in urma pentru a-l importa in urmatoarea versiune a siteului care va fi in curand lansata online. In cazul forumului insa ultimul post dateaza 27-09-2004 23:59 ... si deci s-au pierdut pe aceasta perioada toate posturile inclusiv jurnalele si posturile de concurs. Am vorbit cu Oribilul Mosh si se pare ca in cazul concursurilor exista o evidenta offline si deci situatia se poate reface. In cazul jurnalelor si a celorlalte posturi / subiecte nu avem ce face. De asemenea toti utilizatorii noi inregistrati in aceasta perioada pe site vor trebui sa se inregistreze din nou.
Merita mentionat ca raspunsul profesional si final din partea providerului a fost "ne pare rau ... nu se va mai repeta" ... insa se va tine minte.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Înapoi la De pe muzica