http://www.soundclick.com/bands/5/therhapsodistusmusic.htm
ascultati:
What we need
piesa a fost inregistrata pe un laptop intr-o camera de camin de un prieten de aici.
vreau pareri, injuraturi, orice ...
auditie
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Pai nu conteaza ce camera sau ce ce laptop! Conteaza ce mikrofon ai folosit! Azi se inregistreaza la studiouri si fara Cabina si cu laptopuri
dar daca ai mikrofon de qualitate sa zicem la 1000€ atunci ii faci pe toti pilaf cu cabine si calculatoare :-D >>o sa ascult si eu piesa miine si i-ti zic ce cred...scuze pt offtopicu asta

- dan83euthanesia
- Junior Member
LA STUDIOURI ! nu in camera de camin. offtopic fara rost. ce vroiam sa zic e ca piesa a fost inregistrata pe un laptop, cu un microfon slabut, fara sa fie masterizata, deci e cam vai de capu ei. dar pe mine ma intereseaza ce parere aveti de beat, rime, flow ... bla bla
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
-
LoveVerde - Mesaje: 376
este pur si simplu >>un negativ; un flow; niste rime! nu ma atins cu nimic! dar totusi mersi pt link! acum stiu unde pot sa bag si eu niste piese!
)

- dan83euthanesia
- Junior Member
tipu care canta e un italian care e venit aici la studii. doar de priin oct il cunosc, deci nu stiu asa multe despre el, nici nu am multe tangente cu el, doar ca ii mai dau muzica, mai imi da el mie, iar acum e foarte mandru de piesa care a facut-o 

I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
-
LoveVerde - Mesaje: 376
6 mesaje
• Pagina 1 din 1