Ce parere aveti de "Once"?
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ce parere aveti de "Once"?
salut! sunt noua pe aici, shi motivul pt care am venit este ca vreau sa aflu cam care e parerea voastra despre "once", ultimul album de la nightwish.
mie imi place, intr-adevar, dar ma tem ca de la "century child" au inceput
sa-shi cam piarda specificul.
suna bine, intr-adevar, dar altfel shi ceea ce nu imi place e vocea masculina.
sunt curioasa ce parere aveti despre "i wish i had an angel". melodia aia m-a alarmat intr-adevar. suna ciudat shi are mult prea multa voce masculina.
mie imi place, intr-adevar, dar ma tem ca de la "century child" au inceput
sa-shi cam piarda specificul.
suna bine, intr-adevar, dar altfel shi ceea ce nu imi place e vocea masculina.
sunt curioasa ce parere aveti despre "i wish i had an angel". melodia aia m-a alarmat intr-adevar. suna ciudat shi are mult prea multa voce masculina.
- Sonia_
- Junior Member
Nu prea stiu ce sa spun, Century Child a fost, ce-i drept, cam comercial, dar Once, desi diferit, este o opera de arta pentru tipii de la Nightwish. Vocea masculina a lui Marco m-i se pare superba in combinatie cu cea a Tarjei, desi stiul de muzica al formatiei este in schimbare din cauza acesteia. Ceea ce ma deranjeaza este rolul destul de mic pe care il joaca Emppu. In afara de cateva solouri si interventii pe alocuri , toata treaba e facuta de bass. Recunosc k solourile sunt impresionante (cel din Romanticide de-a dreptul divin pentru mine), dar nu cred k sunt de ajuns.
Astept sa vad ce o sa faca la concertul din noiembrie...
Astept sa vad ce o sa faca la concertul din noiembrie...
Metalfan:Totusi, voi veniti cu acest „love metalâ€Â
-
The_FrozenLord - Junior Member
Mie cel mai mult imi place Wish I Had an Angel... si vocea masculina nu mi se pare deloc najpa, e chiar interesanta, parerea mea e doar k tipul nu prea pare sigur pe el... e un mic ceva care nu merge, intr-adevar, dar suna bine
Oricum, cel mai mult imi place Oceanborn, nu Century Child...

Oricum, cel mai mult imi place Oceanborn, nu Century Child...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Shaki, initial Once trebuia sa fie facut in stilul Oceanborn, dar shi cu vocea lui Marco. O combinatie intre Oceanborn shi Century Child cewa mai agresiva.
In final a iesit ceva mai diferit, dar totusi bun.
Cat despre Whish I Had an Angel, e chiar marfa. Astept sa apara clipul video. Apropo, stie cineva unde il pot gasi pe cel de la Nemo pe net?
In final a iesit ceva mai diferit, dar totusi bun.
Cat despre Whish I Had an Angel, e chiar marfa. Astept sa apara clipul video. Apropo, stie cineva unde il pot gasi pe cel de la Nemo pe net?
-
tocmai acu am obs...coperta albumului Once(2004) seamana f mult,chiar e aproape la fel cu coperta primului album Evanescence...(1999)...lol
- Fişiere ataşate
-
- nightwish-once cover front.jpg (62.06 KiB) Vizualizat de 3420 ori
-
- ev cover front.jpg (27.65 KiB) Vizualizat de 3422 ori
- Titina
- Junior Member
Asemanarea dintre coperti e intradevar uimitoare. Am citit mai demult intr-un interviu k celor de la Nightwish li s-a parut originala knd au vazut-o prima oara. Ce ti-e si cu astia...
Rock Chick, ti-ash fi recunoscator dak mi l-ai trimite pe the_frozenlord@yahoo.com.
Rock Chick, ti-ash fi recunoscator dak mi l-ai trimite pe the_frozenlord@yahoo.com.
-
ooo my god! nu stiam ca copertile seamana (pana la limita de a fi identice):((
pacat:( si cand ma intrebam oare ce treaba au evanescence cu incercarile de includere a unei voci masculine...? care nu mi se parea ca are vreo treaba cu stilul, dar...sa trecem peste..."Once" nu m-a "mishcat"(stiti, in sensul de "touched:)" cu nimic:(nu stiu de ce,dar mi se pare ca o dau din ce in ce mai mult in comercial:(ma asteptam la o schimbare de tema in versuri,dar si tendinta asta e..."varza":(
see you
pacat:( si cand ma intrebam oare ce treaba au evanescence cu incercarile de includere a unei voci masculine...? care nu mi se parea ca are vreo treaba cu stilul, dar...sa trecem peste..."Once" nu m-a "mishcat"(stiti, in sensul de "touched:)" cu nimic:(nu stiu de ce,dar mi se pare ca o dau din ce in ce mai mult in comercial:(ma asteptam la o schimbare de tema in versuri,dar si tendinta asta e..."varza":(
see you
- smile_away
- Junior Member
Once e o adevarata capodopera din toate punctele de vedere... Categoric Tuomas e un geniu... nici nu cred k se mai punea problema de asta... Melodiile sunt atat d elaborate si d frumoase incat aproape k mi-au dat lacrimile cand am ascultat albumul pentru prima data... cele mai bune melodii mi se par: Dark chest of wonders, Wish I had an angel, Nemo, Romanticide, Ghost love score si Kuolema tekee taiteilijan... dar oricum taote sunt superbe 
10/10

10/10

Without you... the poetry within me is dead! - Miss
Proud member of the Mats Leven FanClub
-
SwanHeart - Junior Member
OVI3do scrie:Multe piese de pe "Once" seamana cu Him...ceea ce nu-i bine...si-au pierdut stilul lor de alta data
cu HIM :eek: omg... now that's new

p.s.: Vocea lui Marco e mai mult decat super tare... si a adus un plus d energie in directia asta... plus live suna electrizant tipu... c mai e adevarat :B
-
mie imi place si wish i had an angel... mai ales in c priveste versurile... nu stiu dak as putea sa aleg un album preferat dar cred k dak ar fi sa iau dupa nr d piese dp fiecare album kre imi plac la nebunie ar iesi castigatoare wishmaster, century child si once... in no specific order... dar si angels fall first si oceanborn sunt f bune asa k nu ma pot decide 

-
18 mesaje
• Pagina 1 din 1