Spectacole,concerte,Realizari!!!

ce-a fost pe Muzici o data

Spectacole,concerte,Realizari!!!

Mesajde MadysTown » Mie Mar 16, 2005 11:17 am

Salutare...Ma tot intereseaza cati dintre noi a cantat pana acum nu neaparat live pe o scena unde urma sa cante trupe "tari" de la noi...Eu fac muzica Dance de vreo 3 ani si suna a 3se+Akcent+nu mai stiu... naiba sa le ia!Parerea mea e ca au culoare, stil si suna tare:) :dir: Pana acum nu am cautat sa imi fac publice piesele dar acum simt ca e nevoia!!Am nevoie de vreo 2 baietzi seriosi carora sa le placa muzica dance pe stilul mai sus amintit!DAr sa revin la Thread as vrea sa stiu cum ssau in ce fel v-ati facut cunoscuti in orasul,sau pe acolo unde locuiti fiecare!!!Banuiesc ca nu faceti asta in anonimat!!!!Bye Bye!!! ;b
MadysTown
Junior Member

Mesajde *Diddy* » Mie Apr 06, 2005 5:03 pm

[quote="MadysTown"]Salutare...Ma tot intereseaza cati dintre noi a cantat pana acum nu neaparat live pe o scena unde urma sa cante trupe "tari" de la noi...Eu fac muzica Dance de vreo 3 ani si suna a 3se+Akcent+nu mai stiu... naiba sa le ia!Parerea mea e ca au culoare, stil si suna tare:) :dir: Pana acum nu am cautat sa imi fac publice piesele dar acum simt ca e nevoia!!Am nevoie de vreo 2 baietzi seriosi carora sa le placa muzica dance pe stilul mai sus amintit!DAr sa revin la Thread as vrea sa stiu cum ssau in ce fel v-ati facut cunoscuti in orasul,sau pe acolo unde locuiti fiecare!!!Banuiesc ca nu faceti asta in anonimat!!!!Bye Bye!!! ]

Sal... Eu am o trupa de 3 ani si desi nu suntem inca cunoscuti de publicul larg, am avut deja numeroase concerte chiar si 1 turneu cu multe vedete din tara. Secretul nostru este un impresar priceput. Daca intradevar doresti sa te faci cunoscut, iti spun ca nu va fi usor.Oricum, daca te tii de un lucru si il faci profesional, odata si odata trebuie sa reusesti intr-un fel sau altul. De unde esti? Daca vrei sa vb mai multe uite adresa mea de mail: uzzi_2002_15@yahoo.com sau lastradadance@myway.com . Scrie-mi si discutam mai multe.. Pa-Pa !
*Diddy*
Junior Member

Mesajde *Diddy* » Mie Apr 06, 2005 5:04 pm

From Diddy....[quote="MadysTown"]Salutare...Ma tot intereseaza cati dintre noi a cantat pana acum nu neaparat live pe o scena unde urma sa cante trupe "tari" de la noi...Eu fac muzica Dance de vreo 3 ani si suna a 3se+Akcent+nu mai stiu... naiba sa le ia!Parerea mea e ca au culoare, stil si suna tare:) :dir: Pana acum nu am cautat sa imi fac publice piesele dar acum simt ca e nevoia!!Am nevoie de vreo 2 baietzi seriosi carora sa le placa muzica dance pe stilul mai sus amintit!DAr sa revin la Thread as vrea sa stiu cum ssau in ce fel v-ati facut cunoscuti in orasul,sau pe acolo unde locuiti fiecare!!!Banuiesc ca nu faceti asta in anonimat!!!!Bye Bye!!! ]

Sal... Eu am o trupa de 3 ani si desi nu suntem inca cunoscuti de publicul larg, am avut deja numeroase concerte chiar si 1 turneu cu multe vedete din tara. Secretul nostru este un impresar priceput. Daca intradevar doresti sa te faci cunoscut, iti spun ca nu va fi usor.Oricum, daca te tii de un lucru si il faci profesional, odata si odata trebuie sa reusesti intr-un fel sau altul. De unde esti? Daca vrei sa vb mai multe uite adresa mea de mail: uzzi_2002_15@yahoo.com sau lastradadance@myway.com . Scrie-mi si discutam mai multe.. Pa-Pa !
*Diddy*
Junior Member

Înapoi la De pe muzica