HammerFall

ce-a fost pe Muzici o data

HammerFall

Mesajde paiacec » Joi Ian 15, 2004 3:07 pm

Exista impatimitzi ai acestei formatzii?Eu am descoperit HammerFall nu cu mult timp in urma shi mi-au placut foarte mult.In consecintza,mi-am procurat aproape tot(cred) ce inseamna Hammerfall in materie de muzica,respectiv albumele: Legacy of Kings,Renegade,Crimson Thunder,Glory to the Brave.
Cel mai mult mi-a placut Legacy of Kings.Mi se pare cel mai complex,cel mai reushit shi de ce nu cel mai reprezentativ pentru HammerFall.
Ashadar, daca suntetzi interesatzi de acest subiect,va rog sa va scrietzi impresiile.Ce albume sau melodii v-au placut,care credetzi voi ca este locul lor in ierarhia rockului,shtitzi voi:ce se discuta de obicei.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nocturna » Joi Ian 15, 2004 3:16 pm

hammerfall, simpatici, dragutzi, cateva piese simpatice, dragutze, nik de zis, da' daca pana shi eu m-am saturat de formatzii ce copiaza stratovarius (termen oarecum generic) imi dau seama ce simt ceilaltzi. :D cum ziceam, simpatici, dragutzi, mai merge cate o melodie din cand in cand da' cuvantul de ordine este shallow.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde paiacec » Joi Ian 15, 2004 5:59 pm

Oare de ce aveam o presimtzire ca tu o sa fii prima care o sa scrie pe acest subiect?Oricum,ma bucur c-ai facut-o!
E adevarat ca HammerFall ii copiaza in mare parte pe Stratovarius ca stil,dar culmea e ca in ultima vreme suna mai bine decat Stratovarius(am uitat sa mentzionez in introducere de eventualele comparatzii dintre HammerFall shi alte formatzii).Ai ascultat ultimele albume Stratovarius: Elements shi Elements Part II?Dupa parerea mea sunt cele mai nereushite albume ale lor.Concluzia:in timp ce Stratovarius "s-au dat la fund" cu albumele sus-amintite,Hammerfall spargeau gura targului cu "One Crimson Night",o compilatzie a celor mai tari melodii HammerFall.De mentzionat ca shi Stratovarius are un album super de compilatzii " Visions",din'97,pe cand HammerFall erau erau abia la inceputuri shi ishi lansau primul lor album"Glory to the Brave".
Ashtept raspunsuri sau eventuale critici,de ce nu!?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Mortisha_Adam » Joi Ian 15, 2004 7:31 pm

hm............am si eu ceva de la ei dar numai vreo 15-20 de piese.
imi plac, cand i'am asc. prima data nu am fost very impresionata,nici acun nu is,dar ii asc din cand in cand
piesa mea preferata e "A legend Reborn "
hm......si cateva piese d la guano apes par a fi inspirate din astea d laa Hammerfall ca de ex "at the end of the rainbow" cu "maria" d la guano
The wind howles through the empty block
Looking for home
But i run through the empty stone
Because i'm alone
Mortisha_Adam
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Ian 16, 2004 12:08 am

da mah spiderman, da' vezi tu lumea s-a cam plictisit de acelash sound de power metal. intzelegem preluarea da' fara pic de adaogire personala?! io una gasesc ridicol sa tzii mortzish sa copiezi pana shi vocea. ii vad doar ca pe nishte copy-cats, shi prevad ca in doi trei ani se vor destrama shi vor forma fiecare alte formatziuni, nishte mici diviziuni power metaliste hammerfall, de n-o sa-tz mai dai seama care-i sonata, care-i hammeru', care-i stratovarius, care pe care, shi cand s-o destrama shi stratovarius...deja ma ia cu ametzeli numa' cand ma gandesc, pe tine nu? :D

dupa cum ziceam, mai merge din cand in cand, melodia mea de moment, o scriu aici, ca e in ton: Hammerfall - Always Will Be.

nocturna

Mesajde Darth » Lun Ian 19, 2004 3:39 am

Da, always will be e o melodie super. Dar nu pot sa nu remarc ca pe fiecare album este cate o melodie de genul asta (balada). Una singura, pusa parca doar pentru a face albumul putin mai comercial, oare de ce? Baietii au 4 albume si 4 balade: Always Will Be, Glory To The Brave, The Fallen One si Dreams Come True....toate sunt super piese...da cam putine...in rest nu mi se pare cine stie ce trupa.
Darth
Junior Member

Mesajde paiacec » Lun Ian 19, 2004 2:20 pm

Pari foarte convins ca"baietzii au doar patru balade" Darth!Mai cauta shi-ai sa gaseshti shi alte balade marca hammerfall in afara de cele enumerate de tine.Itzi spun ca ai uitat sa mentzionezi melodiile I believe shi Remember Yesterday,care se incadreaza cu ushurinta la categoria balade.Deci, in total 6(shase) balade pt. hammerfall(multzumim frumos sa traiasca!)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Darth » Mar Ian 20, 2004 1:24 pm

My mistake....ai dreptate. Cred ca asta se intampla cand iei muzica de pe net...iei albume incomplete. In concluzie cumparati albumele oameni buni nu mai piratati ca mine....
Darth
Junior Member

Mesajde paiacec » Mar Ian 20, 2004 3:56 pm

[quote]Initial trimis de Nightwish
[B ii vad doar ca pe nishte copy-cats, shi prevad ca in doi trei ani se vor destrama shi vor forma fiecare alte formatziuni, nishte mici diviziuni power metaliste hammerfall,

Adica vrei sa spui ca s-ar putea intampla ceea ce s-a intamplat in cadrul trupei Helloween?Plecarea lui Kai Hansen a insemnat formarea Gamma Ray,care se pare ca a adus ceva"umplutura"buna in aria rockului.De ce nu s-ar intampla acelashi lucru shi prin posibila destramare HammerFall sau de ce nu Stratovarius?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nocturna » Vin Ian 23, 2004 10:03 pm

doar ca Helloween a ramas shi dupa plecarea lui hansen. eu ma refeream la o iradiere totala. shi oricum, Helloween e Helloween, nu compari nici cu stratovarius shi in nici un caz cu hammerfall.

nocturna

Mesajde Black Beauty » Mar Feb 24, 2004 11:30 pm

Mi-a placut tot ce am ascultat pana acum, dar cel mai putin 'Always Will Be' (ma deprima)... In rest, sunt super! Sper sa mai fac rost si de alte piese, caci n-am decat vreo 10... de nota 10 :)
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde Black Beauty » Mar Mar 16, 2004 10:48 pm

De pe ce album face parte 'Always Will Be'? din ce an?
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde paiacec » Mie Mar 17, 2004 9:15 am

Albumul se numeshte [Renegate],melodia [Allways Will Be],a 5-a melodie,dupa[Living In Victory] shi inainte de [The Way Of The Warrior]:D
Pentru mai multe informatzii uite link!
http://www.hammerfall.net/releases/renegade/
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Black Beauty » Mar Apr 13, 2004 3:59 pm

Merci frumos! ;)
Si uite-asa am aflat... Btw, am mai ascultat si alte piese pe langa cele 10 pe care le aveam si acum imi plac si mai mult!!!
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde paiacec » Mar Apr 13, 2004 4:05 pm

N-ai pentru cine,"frumusetze neagra"!Daca intr-adevar itzi place HammerFall,o sa cautzi sa ai cam tot ce au scos pe piatza(cel putzin asha mi s-a-ntamplat mie!)
offtopic: - ...shi ieshi odata din shadowsu ala!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Black Beauty » Mar Apr 13, 2004 4:12 pm

Mmmda... cred ca am cam tot... dar, oricum, canta super... dar sunt si alte trupe care imi plac, asa ca oricum n-am timp sa-i ascult doar pe ei...
offtopic: ai alta propunere? :)
=Crows bring the spring=
R.I.P.
Black Beauty
Junior Member

Mesajde paiacec » Mar Apr 13, 2004 4:21 pm

Asta nu pot sa-tz zic, pentruca nu ma pot pune in postura ta,fiecare cu gusturile lui!Ar fi chiar culmea sa-i ascultzi numai pe HammerFall,odata ce exista o sumedenie de formatzii care ii depashesc cu mult!
Raspuns la offtopic! - incearca un Gamma Ray sau Helloween,Stratovarius(astea mai apropiate de HammerFall),sau ceva mai aparte King Diamond!Asta nu o sa-tz placa din prima!Ai grija sa nu te duci prin cimitire dupa aia,ca s-ar putea sa te buhuhuhuhu!:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde supermouse » Sâm Apr 17, 2004 10:56 pm

NU cred ca HammerFall o sa se destrame.O duc mult prea bine dpdv comercial ca sa faca o asha tampenie. In ce priveshte stilul- cheese metal nu e power metal.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde lordrhadoo » Joi Sep 23, 2004 9:18 am

Era o vreme cand ascultam aproape doar HammerFall si Manowar; (si permanent in calculatoru meu o sa se gaseasca toata discografia celor 2 trupe).
Ascultand atat de mult timp am ajuns la concluzia ca nu au un album mai bun decat celalalt, sunt toate la fel de bune.
Eu unul cred ca cei de la HammerFall, sunt extraordinari si chiar nu cred ca au copiat Stratovarius, sau orice alta trupa de gen, care de ce sa nu recunosc canta destul de bine.
Ideea mea e ca sunt originali si nu pot fi acuzati de plagiat.
lordrhadoo
Junior Member

Mesajde nocturna » Joi Sep 23, 2004 9:26 am

supermouse scrie:stilul- cheese metal

huh? :shock:

pentru lamurire, potz desvolta te rog? cum ar fi: de ce? te rog. :D

nocturna

do you like HammerFall?

Mesajde anisor » Sâm Mar 05, 2005 2:59 pm

aniani
Toti cei cu care am vorbit despre aceasta formatie, mi-au spus ca nu sunt cu mult impresionati de discografia acestora si de activitatea lor in general. Nu stiu ce sa mai inteleg... :cry:
Es tut mir leid, mie imi plac orice s-ar spune despre ei... :rulz:
va pup dulce.
anisor
Junior Member

Mesajde paiacec » Mar Mar 08, 2005 8:42 am

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10202

poate ca daca o sa te uitzi in linkul de mai sus o sa itzi faci o parere cam ce cred oamenii de pe FC despre HammerFall.Contrazice-te cu ei(mai ales cu nocturna:D), sau dimpotriva aproba-i,(pe cine vrei tu):)
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde paiacec » Mie Mai 11, 2005 9:33 am

90 scrie:n-o sa-tz mai dai seama care-i sonata, care-i hammeru', care-i stratovarius, care pe care

Daca intre HammerFall shi Stratovarius potzi face diferentza cu ushurintza,apoi intre Sonata Arctica shi Stratovarius nu se prea poate face.Am intercalat in playlist una bucata Sonata Shi una Stratovarius.Nu se deosebesc cu nici un drac.

P.S. - Vocalul de loa Sonata nu cumva e fostul de la Stratovarius actualmente la Kotipelto(ca shi ashtia is la fel)?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nocturna » Vin Mai 13, 2005 2:40 pm

nu prea pricep ce zici tu acolo. Timo Kotipelto este vechiul shi actualul solist de la Stratovarius. la Sonata ie altu. Kotipelto a cochetat la un momendat cu Sonata, sau ceva de genu asta.

paiacec, fie cum oi zice tu, da' ashtia tot seamana.

nocturna

Mesajde Tailgunner » Vin Mai 13, 2005 3:28 pm

La Sonata Arctica e unu' anume Toni Kakko, care a putut fi admirat si pe "Wishes to Eternity", dar nu cred ca vreodata Timo Kotipelto a avut vreo treaba cu Sonata Arctica. Insa e la fel de putin dotat dpdv vocal ca si nea' Joachim of Hammerfall :)
Tailgunner
Junior Member

Mesajde nocturna » Vin Mai 13, 2005 3:39 pm

asha, innobileaza-ne cu shtiintza ta.

Tony, ca sa fim mai exactzi shi daca tot pui asha mult accentul pe nume.

vagamente, s-ar prea putea sa fi fost ceva de genul colaborarii cu Nightwish.

nocturna

Mesajde paiacec » Vin Mai 13, 2005 3:54 pm

tailguner scrie:Insa e la fel de putin dotat dpdv vocal ca si nea' Joachim of Hammerfall

Asta e parerea lu matale.Hellowinii au fost chiar impresionatzi de coverul "I Want Out" la voce cu nenea Joachim!Uare Andy Deris sa fie un natafletz intr-ale muzicii?:con:
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Tailgunner » Vin Mai 13, 2005 3:59 pm

Rasfoind netu' am aflat cum ca exista trupa "Cans", exact, trupa legendarului Joachim. :) Dupa Dickinson, Halford, Ozzy, inca unu' cu impresia ca el poate mai mult de unu' singur :)
Tailgunner
Junior Member

Mesajde Tailgunner » Vin Mai 13, 2005 4:01 pm

paiacec scrie:Asta e parerea lu matale.Hellowinii au fost chiar impresionatzi de coverul "I Want Out" la voce cu nenea Joachim!Uare Andy Deris sa fie un natafletz intr-ale muzicii?:con:

Deris probabil ca o fi fost impresionat, insa Kiske cu siguranta ar avea ceva de comentat la respectiva piesa.
Tailgunner
Junior Member

Înapoi la De pe muzica