da...s-a confirmat oficial...concertul therion...
va avea loc pe 4 iunie la blestemata de sala a platului...
io incep sa strang bani...ma indoiesc ca pretul va fi mic...
Separate shows 2005
Date ___________ Country City ____ venue ____ Status
Sat, Jun 4th, 2005 Romania Bucharest Palace Hall Confirmed
:A
daca nu ma credeti verificati cu site-ul... http://main.megatherion.com/tour.html
concert therion pe 4 iunie!
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
concert therion pe 4 iunie!
i wish i could help, but i don't want to
-
wednesday - Mesaje: 864
No offense dar varianta pe care am auzit-o suna altcumva...!
Citat:
12/15/2004 - THERION Confirm Two Europe Dates; Possible Tour In The US
THERION have confirmed two new European live dates in support oftheir latest album, Lemuria/Sirius B. They are as follows:
February
26 in Granada, Spain at Vega Rock Festival
June
4 in Bucharest, Romania at Palace Hall
With regards to a North American tour, the band has issued the following statement:
"At the momement Therion is looking for possible offers to tour USA/Canada 2005. It is necessary for Therion to go as support act or in a package in order to make a successful US- tour, so that means the band have to wait for some other bands that would be interesting for Therion to tour with in order to make it happen. In the past the band declined such offers as, opposed to touring Europe and Latin America, it is costing money instead of generating money. However, the decision has been taken to finally do it - and at last meet the great fans over there that have been waiting over the years as well as trying to increase the amount of fans by being support act. So just keep your fingers crossed and have patience!"
Posted by: EC
Source: http://www.bravewords.com
Abia astept,una din trupele mele preferate...sa nu mai zic de prestatiile lor live care sunt impecabile,una din trupele de top in Europa si in lume!
Faza naspa e ca se tine la Sala Palatului...oricum,nu conteaza...o sa fie de nota 10!!!
To Mega Therion!!!
Citat:
12/15/2004 - THERION Confirm Two Europe Dates; Possible Tour In The US
THERION have confirmed two new European live dates in support oftheir latest album, Lemuria/Sirius B. They are as follows:
February
26 in Granada, Spain at Vega Rock Festival
June
4 in Bucharest, Romania at Palace Hall
With regards to a North American tour, the band has issued the following statement:
"At the momement Therion is looking for possible offers to tour USA/Canada 2005. It is necessary for Therion to go as support act or in a package in order to make a successful US- tour, so that means the band have to wait for some other bands that would be interesting for Therion to tour with in order to make it happen. In the past the band declined such offers as, opposed to touring Europe and Latin America, it is costing money instead of generating money. However, the decision has been taken to finally do it - and at last meet the great fans over there that have been waiting over the years as well as trying to increase the amount of fans by being support act. So just keep your fingers crossed and have patience!"
Posted by: EC
Source: http://www.bravewords.com
Abia astept,una din trupele mele preferate...sa nu mai zic de prestatiile lor live care sunt impecabile,una din trupele de top in Europa si in lume!
Faza naspa e ca se tine la Sala Palatului...oricum,nu conteaza...o sa fie de nota 10!!!
To Mega Therion!!!
-
Kagan - Junior Member
THERION in concert la Bucuresti
4 iunie, ora 20.00, Sala Palatului
Anul 2005 se arata un an darnic in materie de evenimente muzicale:
cele mai mari trupe de gotic simfonic ale momentului - NIGHTWISH si THERION
- nu vor ocoli anul acesta Romania!
La doar jumatate de an dupa concertul de referinta al trupei finlandeze NIGHTWISH la Bucuresti, o alta trupa de gotic simfonic aflata in plina glorie muzicala va sustine un concert in Romania: formatia suedeza THERION. Cunoscuta in toata lumea ca una din principalele trupe fondatoare
ale stilului gotic simfonic, muzica THERION se remarca prin includerea pe
ultimul album a unei orchestratii complexe (170 instrumentisti si interpreti
clasici), prin fuziunea elementelor moderne rock/metal cu elemente de muzica
clasica si prin interpretari vocale de exceptie (cateva mari soprane ale
lumii au colaborat cu trupa suedeza).
Urmarind acelasi concept - ca publicul roman sa aiba posibilitatea sa asculte la el acasa trupe care in acest moment sunt faimoase la nivel international - Fundatia Aquarius organizeaza pe 4 iunie la Sala Palatului concertul extraordinar THERION, eveniment cu statut separat de celelalte concerte din cadrul turneului mondial al trupei.
Biletele se pun in vanzare la Magazinul Muzica, Sala Palatului si
http://www.nightwish.ro
In functie de dispunerea locurilor in sala, biletele sunt:
Categoria 0: 2.000.000 lei
Categoria I: 1.200.000 lei
Categoria II: 800.000 lei
Categoria III: 600.000 lei
Informatii suplimentare: http://www.nightwish.ro
tel 021 222 02 07.
Anul 2005 se arata un an darnic in materie de evenimente muzicale:
cele mai mari trupe de gotic simfonic ale momentului - NIGHTWISH si THERION
- nu vor ocoli anul acesta Romania!
La doar jumatate de an dupa concertul de referinta al trupei finlandeze NIGHTWISH la Bucuresti, o alta trupa de gotic simfonic aflata in plina glorie muzicala va sustine un concert in Romania: formatia suedeza THERION. Cunoscuta in toata lumea ca una din principalele trupe fondatoare
ale stilului gotic simfonic, muzica THERION se remarca prin includerea pe
ultimul album a unei orchestratii complexe (170 instrumentisti si interpreti
clasici), prin fuziunea elementelor moderne rock/metal cu elemente de muzica
clasica si prin interpretari vocale de exceptie (cateva mari soprane ale
lumii au colaborat cu trupa suedeza).
Urmarind acelasi concept - ca publicul roman sa aiba posibilitatea sa asculte la el acasa trupe care in acest moment sunt faimoase la nivel international - Fundatia Aquarius organizeaza pe 4 iunie la Sala Palatului concertul extraordinar THERION, eveniment cu statut separat de celelalte concerte din cadrul turneului mondial al trupei.
Biletele se pun in vanzare la Magazinul Muzica, Sala Palatului si
http://www.nightwish.ro
In functie de dispunerea locurilor in sala, biletele sunt:
Categoria 0: 2.000.000 lei
Categoria I: 1.200.000 lei
Categoria II: 800.000 lei
Categoria III: 600.000 lei
Informatii suplimentare: http://www.nightwish.ro
tel 021 222 02 07.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bilet la concert Therion
Am cumparat prin martie un bilet de 600.000 la concertul Therion, dar a intervenit ceva si nu mai pot ajunge.
Daca e cineva binevoitor sa ma scape de el, astept raspunsul la e-mail:
wintershadow@spymac.com
wintershadow@spymac.com
- andrey_b
- Junior Member
bilet la concert Therion
Am cumparat prin martie un bilet de 600.000 la concertul Therion, dar a intervenit ceva si nu mai pot ajunge.
wintershadow@spymac.com
Help me, si asa ma oftic ca nu pot sa ajung, macar sa nu pierd si banii!
wintershadow@spymac.com
Help me, si asa ma oftic ca nu pot sa ajung, macar sa nu pierd si banii!
- andrey_b
- Junior Member
cum de n-a scris nimeni nimic aici? sau sunteti inca in soc? :p
probabil ca din nou, diferite persoane vor sari la beregata mea spunand ca sunt prea subiectiva, dar mie mi-a placut extraordinar concertul... sunetul a fost mult mai bun decat la Nightwish... in afara de asta, prestatia trupei a depasit orice asteptari... eram sigura ca o sa fie extraordinari, dar n-am crezut ca sunt chiar atat de buni... totul a fost fara cusur de la partea instrumentala pana la voci si miscare scenica... Mats Leven e cu siguranta una dintre cele mai tari voci ale momentului... Suna el bine pe Sirius B si Lemuria, dar live e de-a dreptul incredibil... despre soprane si baritoni deja cred ca nu mai are rost sa mai fac vreo apreciere...
In afara de asta, sunt niste oameni super prietenosi si draguti... am fost si la sesiunea de autografe si s-au purtat extraordinar cu noi...
Drept concluzie, Therion impart acum cu Nightwish titlul de trupa mea preferata :p
probabil ca din nou, diferite persoane vor sari la beregata mea spunand ca sunt prea subiectiva, dar mie mi-a placut extraordinar concertul... sunetul a fost mult mai bun decat la Nightwish... in afara de asta, prestatia trupei a depasit orice asteptari... eram sigura ca o sa fie extraordinari, dar n-am crezut ca sunt chiar atat de buni... totul a fost fara cusur de la partea instrumentala pana la voci si miscare scenica... Mats Leven e cu siguranta una dintre cele mai tari voci ale momentului... Suna el bine pe Sirius B si Lemuria, dar live e de-a dreptul incredibil... despre soprane si baritoni deja cred ca nu mai are rost sa mai fac vreo apreciere...
In afara de asta, sunt niste oameni super prietenosi si draguti... am fost si la sesiunea de autografe si s-au purtat extraordinar cu noi...
Drept concluzie, Therion impart acum cu Nightwish titlul de trupa mea preferata :p
Without you... the poetry within me is dead! - Miss
Proud member of the Mats Leven FanClub
Proud member of the Mats Leven FanClub
-
SwanHeart - Junior Member
7 mesaje
• Pagina 1 din 1