Dar de darkwell si visions of atlantis nu ziceti nimic :(( ?
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dar de darkwell si visions of atlantis nu ziceti nimic :(( ?
aceste doua trupe sunt superbe ...nush cum de nu sa scris de ele ...Darkwell:Metatron,Path to salvation,Suspina Visions of atlantis:Eclipse,Lords of the sea,Lovebearing Storm,silance....
-
DarkSatanLord - Junior Member
Numele alea ce reprezinta?Albumele?Nu stiu cata lumea de aici a ascultat asa ceva.Cel putin ,era frumos sa spui cam tot ce stii despre trupele alea inclusiv de unde le pot asculta compozitiile de pe net.
- caut_rockeri
- Junior Member
Darkwell
Gothic, doom metal...Versurile vorbesc despre spirit si intuneric.Tara de origine :Austria.Componenti:Stephanie Luzie - vocals (Atargatis)
Roland Wurtzer - bass
Raphael Leposchitz - keyboards
Mathias Nussbaum - guitars
Moritz Neuner - Drums (Abigor, Siegfried, Dornenreich, Angizia, Enid, Korovakill, Even Fall, Korova, Graveworm, Atrocity (Ger), Sternenstaub)
Realizari discografice:
Suspiria Full-length, 2000
Confict of Interest EP, 2002
Strange Single, 2004
METAT[R]ON Full-length, 2004
Visions of Atlantis-symphonic metal...Tematica versurilor:mituri,legende ,povesti de dragoste.
Sunt tot din Austria.Au ca vocali o asa-zisa soprana dar si un barbat.Exista un contrast destul de mare intre vocea de soprana si cea groasa a tipului.Exista multe alte trupe de gen care au adoptat aceeasi metoda.Componenti:Nicole Bogner (Female Vocals)
Mario Plank (Male Vocals)
Miro Holly (Synthesizer)
Wolfgang "Wops" Koch (Guitar)
Michael Koren (Bass) (guest by Edenbridge)
Thomas Caser (Drums)
Realizari discografice:
Morning in Atlantis Demo, 2000
Eternal endless infinity Full-length, 2002 [2 reviews, average 38%]
Cast Away Full-length, 2004
Ce sa spun?Ambele trupe sunt la aceeasi casa de discuri,Napalm Records, dar nu stiu daca asta ajuta la ceva.Ambele au un sound melodic si trateaza cam aceleasi teme.M-am informat intre timp despre trupele astea dar ar fi totusi bine sa stiu si eu unde le pot asculta compozitiile ca nu stiu daca imi merge prin dc++.Se pare ca asculti gothic in mare parte...Therion,Darkwell,Visions of Atlantis si cred ca si TOT,Tristania,Autumn Tears,Within Temptasion,Elis,etc.Ce pot sa mai zic?Aia din avataru' tau sunt Cradle?Si ei canta un gothic extrem...
Gothic, doom metal...Versurile vorbesc despre spirit si intuneric.Tara de origine :Austria.Componenti:Stephanie Luzie - vocals (Atargatis)
Roland Wurtzer - bass
Raphael Leposchitz - keyboards
Mathias Nussbaum - guitars
Moritz Neuner - Drums (Abigor, Siegfried, Dornenreich, Angizia, Enid, Korovakill, Even Fall, Korova, Graveworm, Atrocity (Ger), Sternenstaub)
Realizari discografice:
Suspiria Full-length, 2000
Confict of Interest EP, 2002
Strange Single, 2004
METAT[R]ON Full-length, 2004
Visions of Atlantis-symphonic metal...Tematica versurilor:mituri,legende ,povesti de dragoste.
Sunt tot din Austria.Au ca vocali o asa-zisa soprana dar si un barbat.Exista un contrast destul de mare intre vocea de soprana si cea groasa a tipului.Exista multe alte trupe de gen care au adoptat aceeasi metoda.Componenti:Nicole Bogner (Female Vocals)
Mario Plank (Male Vocals)
Miro Holly (Synthesizer)
Wolfgang "Wops" Koch (Guitar)
Michael Koren (Bass) (guest by Edenbridge)
Thomas Caser (Drums)
Realizari discografice:
Morning in Atlantis Demo, 2000
Eternal endless infinity Full-length, 2002 [2 reviews, average 38%]
Cast Away Full-length, 2004
Ce sa spun?Ambele trupe sunt la aceeasi casa de discuri,Napalm Records, dar nu stiu daca asta ajuta la ceva.Ambele au un sound melodic si trateaza cam aceleasi teme.M-am informat intre timp despre trupele astea dar ar fi totusi bine sa stiu si eu unde le pot asculta compozitiile ca nu stiu daca imi merge prin dc++.Se pare ca asculti gothic in mare parte...Therion,Darkwell,Visions of Atlantis si cred ca si TOT,Tristania,Autumn Tears,Within Temptasion,Elis,etc.Ce pot sa mai zic?Aia din avataru' tau sunt Cradle?Si ei canta un gothic extrem...
- caut_rockeri
- Junior Member
3 mesaje
• Pagina 1 din 1