Lumini discoteca

ce-a fost pe Muzici o data

Lumini discoteca

Mesajde danielavram » Dum Mai 29, 2005 11:56 am

Salutare.
Sant un incepator pasionat in acest domeniu al sunetului si al luminilor de discoteca, nu stiu mai nimic din acest domeniu deaceea va intreb pe voi , ce vreau eu sa fac?
din cand in caand mai organizez cate petrecere mai un bal in diferite sali de diferite dimensiuni, si as vrea tarwe mult sa ma sfatuiti cam pe unde as putea gasi la cel mai mic pret nu am nevoie de ceva ff calitativ sau profesional lumini de discoteca acele Scanere cu culori si modele dar sa fie la cel mai mic pret ca deocamdata nu aremportanta calitatea luminilor sa fie macar ceva, si mai spunetimi acele lumini care se folosesc in tote discotecile acele lumini statice care doar se aprind si se sting cum se numesc si cam la ce pret ar fi.
Din cate stiu luminile astea mai ieftine (lumini statice si scanerele) sant controlate de sunet spunetimi si mie de ce aparat mai am nevoie dupa ce am uminile sa le conectez la sunet si cum se face conexiunea la sunet.

Multumesc mult

P.S.
Apropo de lumini la cel mai mic pret daca se poatye datimi nishte site-uri unde se gasesc de preferinta site-uri romanesti.
danielavram
Junior Member

Mesajde the brain » Lun Iul 11, 2005 9:11 pm

Indiferent ce instalatie de lumini sau audio va intereseaza.....
0722-832511
Preturi avantajoase !!!!!!!!!
informatii utile ..., etc
the brain
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Iul 19, 2005 9:42 am

Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Înapoi la De pe muzica