Mindless Self Indulgence

ce-a fost pe Muzici o data

Mindless Self Indulgence

Mesajde whatever » Lun Iun 27, 2005 12:37 am

Uite asa ajung sa fac un thread despre o alta trupa preferata de-a mea, si anume Mindless Self Indulgence. MSI astia is 4 psihopati, cu un individ pe stage name`ul sau Jimmy Urine pe post de vocal, cu ceva tip la chitara, si 2 gagici la bass respectiv la tobe. Eu nu am auzit de ei decat prin 2001 sau ceva de gen, pe cand ei aveau deja vreo 2 albume scoase. In orice caz, muzica lor m`a dat gata, fiind o combinatie super faina de jungle cu multe sampleruri electronice, hip hop, si faze de techno.

Prin state anul trecut, MSI au inceput sa fie destul de cunoscuti, avand deja turnee cu Insane Clown Posse si Korn. Oricum, pe la noi putina lume a auzit de ei, dar eu ii recomand din toata inima. de fapt o sa si trimit piese d`ale lor prin zee left muzic.
whatever

Mesajde screenager » Joi Iul 07, 2005 11:31 am

MSI rocks :) sa va uitati la poze din concerte, Urine ala isi baga microfoane in cur and stuff ... eh, ma rog, pana la urma tot *muzica* e cea care conteaza, nu?
ma rog, pe mine m-au impresionat prin mesajele subliminale din Backmask ;)
screenager
Junior Member

Mesajde whatever » Joi Iul 07, 2005 9:17 pm

"we gotta get organised ... when i say WE, you say SUCK ! WE/SUCK ! WE/SUCK ! when i say WE you say SUCK ! WE/SUCK ! WE/SUCK ... DICK !! " jimmy urine (backmask intro live)
whatever

Mesajde Vladik » Vin Aug 19, 2005 6:32 am

i-am vazut acum doua luni in concert pe cocalarii astia...
m-am dus ca sa vad trupa de deschidere, The Birthday Massacre (care spileaza un fel de electro-goth destul de bun)...cand sa vina si auto-indulgentii astia...numa faze penale de gen marilyn manson...imbracati intr-un fel de fuste, cu sutiene pe cap (nu glumesc zau...)...abia isi aminteau versurile...ce mai...de tot cacatul...
nu cred ca voi asculta vreodata varianta studio a vreunei piese de-a lor dupa concertul ala
every morn' and every night
some are born to sweet delight

every morn' and every day
some are born to endless pain
Vladik
Junior Member

Mesajde whatever » Dum Aug 28, 2005 10:49 pm

la cat de drogati se urca pe scena nici nu e de mirare faza cu versurile ...
am ceva videouri unde jimmy isi stinge jointul de cap si din alea. In orice caz ma cam mira judecata ta, ca dupa un concert slab sa nu mai vrei sa ai de a face cu trupa respectiva. Incearca sa asculti Diabolical sau Daddy, si poate iti schimbi parerea despre ei. Oricum, nu ai nimic de pierdut.
whatever

Mesajde MST3000 » Mar Sep 13, 2005 5:28 am

And stuffin a mic up your cornhole is great and original...and crap instrumental and retarded/gay lyrics make a good band? i`ll pass thanks
MST3000
Junior Member

Înapoi la De pe muzica