Offspring fans???
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Offspring fans???
are there any on this message board? :lol:
- urs nemernic
- Junior Member
this is actually a thread i wanted to initiate, mainly because the offspring are one of my favorite bands. I first begain to listen to them when i was a little kid when Smash came out. My favorite album is probably Ixnay On The Hombre, followed by Smash and Ignition. I dont really like the first record that much, and Americana is not that good besides a few songs. The latest 2 albums are pretty ok, especially Splinter, the songs i listened to.
Anyhow, glad there are other offspring fans in here. Keep in touch.
Anyhow, glad there are other offspring fans in here. Keep in touch.
-
whatever - Mesaje: 2848
Eu am ascultat Splinter si Conspiracy Of One si mi-au facut o impresie destul de buna. E o formatie care iti transmite o anumita energie si te face sa zambesti. Imi place Offspring.
[color=black]Puternic ancorat intr-un colt de tara / Orasul meu arata ca o hala industriala...:P[/color]
-
Macabria - Junior Member
Si mie imi plac mult Offspring, chiar albumul lor Americana... Acu' asta e punk, copii! Ma rog, fiindca toata lumea zice ca Sum 41 si Simple Plan sunt punk. UUUUGHH.
Am plecat la vot... fiindca pot. (acum in 2 tari, NAH!)
"Man is free, yet everywhere he goes, he is in chains." Rousseau
"Man is free, yet everywhere he goes, he is in chains." Rousseau
- AndradaTheDev
- Junior Member
pop punk, si pop asta vine de la popular. Offspring au fost punk in cel mai bun caz pe 2 albume. Dar suna super fain, si imi plac de multi ani de zile, asa ca nu am absolut nimic cu categorisirea asta
oricum, pacat ca au schimbat tobosarul (Ron a plecat la finele lui 2003, si tobele pentru splinter au fost opera cunoscutului John Freese -> APC, si colaborari printre altii cu GNR, Suicidal Tendencies, etc)
oricum, pacat ca au schimbat tobosarul (Ron a plecat la finele lui 2003, si tobele pentru splinter au fost opera cunoscutului John Freese -> APC, si colaborari printre altii cu GNR, Suicidal Tendencies, etc)
-
whatever - Mesaje: 2848
The Offspring si Ignition imi plac cel mai mult.. sic! astora cu smash si splinter :p
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1