Cerbul de Aur 2005

ce-a fost pe Muzici o data

Cerbul de Aur 2005

Mesajde cometa » Joi Sep 22, 2005 4:55 pm

Ok, deci am deschis acest minunat si extrem de pretios thread din cauza ca doresc sa aflu daca urmariti/veti urmari Festivalul Cerbul de Aur anul acesta, si ce v-a placut pana acum. Evident, va puteti exprima opinia si in calitate de profesionisti in ale luminii si sonorizarii pietei, precum si in ale selectiei concurentilor/ recitalurilor artistilor. Mai precis, ziceti, ca nu o iau personal :D
P.S. Il exceptam pe dl. SOD, de a carui parere nu am sa tin cont, nici de data aceasta :)
P.S. 2 : parerea mea (am auzit ca-i regula) este ca "batranu' rocker", resp. Joe Cocker a fost super adevarat si ca a fost o atmosfera minunata la concertul lui.
Asteptam cu interes restul :)
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde ConteleDrakula » Vin Sep 23, 2005 4:54 pm

Asta e adevarul , batranul Cocker a dat din nou o lectie de muzica la Brasov. Merita asadar din plin felicitari (de fapt cred ca e singurul recital care a meritat vazut anul acesta la CERB) . Am mai urmarit si seara moldovenilor si am ramas placut impresionat. Mi-a placut trupa pop-rock EDICT, de care nu am mai auzit si nici pe internet nu am descoperit nimic de ei, dar au avut o piesa simpatica si, de ce sa nu recunosc...o solista asemenea (char daca la accentul moldovenesc mai avea putin de lucrat) .In rest, no comment pentru ca nu am vazut.
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde dadius » Vin Sep 23, 2005 6:40 pm

O intrebare? De ce nu se transmit Noptile Albe de langa Biserica Neagra??? Anul trecut Noptile au fost mai tari decat festivalul in sine.Asta sa fie oare si motivul pentru care s-a renuntat transmiterea lor in direct? Cat despre festivalul in sine.......o balarie.Concurenti de cacat si cam atat.Concertul de adio o-zone a fost o tampenie noroc cu Pavel Stratan si Zob si Zdub care au salvat seara de ieri.Sa vedem ce o mai fi azi si mai scriem.

Respectele mele tuturor
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde Crist1na » Vin Sep 23, 2005 9:54 pm

as dori sa stiu: vor canta Animal X la Cerbul de Aur?
Crist1na
Junior Member

Mesajde Daimon » Vin Sep 23, 2005 11:49 pm

NU NU VOR CANTA
hehe am vazut-o pe Natalie.. cum au trecut anii dom'le...
Daimon

Mesajde ConteleDrakula » Sâm Sep 24, 2005 10:53 am

Din pacate lipsa de reactie chiar si pe forum in ceea ce priveste cerbul de aur spune multe despre audienta la care a ajuns acest festival ... la Natalie nu m-am uitat, pentru ca nu imi place ceea ce canta acum . Iar legat de Noptile Albe - subscriu . Erau sarea si piperul festivalului.
ConteleDrakula
Junior Member

Mesajde cometa » Sâm Sep 24, 2005 12:30 pm

permitetz sa va contrazic. atmosfera in piata a fost minunata, oamenii au cantat cu ea, chiar daca ploua intr-o fericire :)
la nopti, baietii din formatia ei au dat o oarecare clasa trupei din bar, cantand pana pe la 7 dim. ea s-a distrat de minune, a dansat cu sotul, si-a aplaudat baietii,s-a relaxat si a afisat zambetul unui om care e exact unde vrea sa fie :)
parerea mea :)
...ceea ce va dorim si dumneavoastra :D
cometa
Junior Member

Mesajde dadius » Dum Sep 25, 2005 1:11 pm

Raman in continuare cu regretul ca nu s-au transmis "Noptile albe" care sunt convins ca ar fi fost un succes dar asta este! Festivalul in sine mi s-a parut slabut.Concurenti de slaba calitate si din ce a fost s-au dat premii la cine s-a putut.Nu stiu daca trofeul s-a dus la cine merita dar nici nu imi vine in minte altcineva mai bun care sa-l fi meritat. Recitalul Slang mi-a placut mult. Zob si Zdub si Pavel Stratan la fel. Natalia Imbruglia a cantat bine saraca dar nu a prea avut cui canta.Fanii ei au lipsit sau au fost prea putini la numar iar publicul din Brasov a fost public si atat.
Surprinzator nota mea 10 (daca pot spune asa) merge la folclor desi nu sunt ascultator inrait.Cine ar fi crezut acum cativa ani ca folclorul va reveni asa de puternic.Mi-amintesc de seara folclorului de anul trecut cand s-a facut playback si de alti ani in care sunetul a lasat de dorit e.t.c.
Felicitari orchestrei "Lautarii" din Chisinau care a aratat inca o data (daca mai era cazul) ca moldovenii ne dau clasa. Solistii nostri dragi au mai falsat pe ici pe colo dar ce sa faci ca au mai imbatranit si ei ...deh.Una peste alta insa a fost o seara bine organizata si executata din toate punctele de vedere.
Luat cu totul insa mi s-a parut mai slab decat in alti ani si cu multe scaune goale.Nu stiu de ce.Poate am eu pretentii prea ridicate.Festivalul de la Mamaia de ex. mi s-a parut bun anul acesta fata de anii trecuti in care a fost un dezastru.Ciudat cum se mai invart lucrurile nu?
Aici ma opresc si va salut cu respect.

Dadius.
dadius

Mesajde Dia » Dum Sep 25, 2005 1:34 pm

Nu stiu ce s-a intamplat la cerb...nu stiu cum au fost concurentii...organizarea...etc ! Am luat parte la recitalul lui Natalie Imbruglia pentru care am batut drumul din Bucuresti pana in Brasov pe o ploaie torentiala ... si pentru care am indurat o ploaie torentiala in fatza scenei ! A cantat foarte bine ... s-a descurcat excelent...si la cateva piese ( cunoscute la noi in tzara ) publicul a cantat cu ea ... si ea a parut foarte incantata ! Nici nu stiu cat de multa lume a fost pentru ca eu m-am asezat in primul rand si nu m-am mai uitat in spatele meu ... dar banuiesc ca nu s-au sacrificat multi in ploaia aia !Mie mi s-a parut ca a meritat ... concertul ei chiar mi-a placut ! Am ajuns in Piata Sfatului cu putin timp inainte de recitalul ei...si am vazut-o si ascultat-o si pe castigatoarea trofeului .. despre care am auzit ulterior ca ar avea carisma...si a comunicat bine cu publicu` ! ce carisma avea aia ? interpretarea piesei Nicolei nu cred ca a fost o alegere foarte buna pentru ea...mie nu mi-a placut! dar poate in concurs s-a descurcat mai bine ... nu stiu !
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde catharsis » Dum Sep 25, 2005 10:22 pm

dadius ai scris de 2 ori gresit, formatia se cheama Zdob si Zdub
ce naiba s-a intamplat cu Millenium? erau o formatie f promitatoare, s-au destramat si acum ma gandeam ca se reunesc ca ozonii. cine sunt aia care au cantat sub numele de millenium? unde e nadin?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde dadius » Mar Sep 27, 2005 5:30 pm

Sorry man Zdob si Zdub :calm: [-o
dadius

Mesajde Draco Ignis » Vin Sep 30, 2005 6:13 pm

dadius scrie:Sorry man Zdob si Zdub :calm: [-o

SUNTETI MULTI,DA' PROSTI.....Batrane,ai urechi de plastic,I.Q.85 si educatie muzicala fix PULA!
Draco Ignis
Junior Member

Mesajde Draco Ignis » Vin Sep 30, 2005 6:23 pm

Spune-mi ce muzica asculti ca sa iti spun ce IQ ai!

haha
Draco Ignis
Junior Member

Mesajde Draco Ignis » Vin Sep 30, 2005 6:27 pm

Sunteti sperma pe care mamele voastre ar fi trebuit s-o inghita.......you,bunch of wankers!
Draco Ignis
Junior Member

Mesajde dadius » Vin Sep 30, 2005 8:26 pm

De curiozitate intreb si eu .......mai modereaza cineva acest forum???

@Draco Ignis
Care e treaba nenicule? Ce ai de te-ai ´nervat asa de tare? Da drumul putin la presiune ca explodezi naibi si plange mama ta dupa tine.(sau se bucura)

Respectele mele in continuare!
dadius

Înapoi la De pe muzica